Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmordowana

jak nauczyc dziecko spac same w lozku??

Polecane posty

Gość miałam podobnie
kiedy przychodzi pora na spanie i synek trzyma Cię kurczowo za rękę, wymyśl że właśnie bardzo zachciało Ci się do toalety /i jak nie pójdziesz to ... ;) /, następnym razem że piecze Cię gardło i musisz wziąść tabletkę, za każdym razem wymyśl coś innego, chociaż toaleta jest zazwyczaj najbardziej nagląca ;) to mógłby być taki wstęp do całego procesu samodzielnego zasypiania :)

Gość zmordowana
ale ja niemam tlena:O

Gość zmordowana
probowalam:) on jest wytrwaly i czeka bedzie wstawac i plakac !!! kiedys tak walczyl az do 4 rano !!!! spal prawie na stojaco ale nie chcial isc sie polozyc spac czasem nerwy mi puszczaja i zaczynam krzyczec potem zle sie z tym czuje ze bylam slaba i pokazalam emocje

ja też nieraz wrzeszczę... Ale nie da rady utrzymać nerwów. Tylko że po takim wrzasku zasypia jeszcze gorzej...

Gość zmordowana
boi sie sam zostac choc na chwilke sam w domu niewiem dlaczego i skad sie to wzielo??

Gość zmordowana
b.ona sprawdz poczte:) jak sobie pomysle ze dzis znow ta noc nieprzespana bedzie....

Gość zmordowana
kapikapi witaj w klubie:) ja tez sie juz podlamalam calkiem:P tylko ze syn szybciej nie spal w lozeczku tylko zawsze z nami:O

Gość hugolina
ja tez mam tak samo:O ma ktoras zlote lekarstwo na to??

Gość zmordowana
kapi mysle ze u ciebie to przejsciowe mala spala szybciej sama wiec pewnie pare nocek i sie przyzwyczai:D bo w dzien spi tam bez problemu:D

moj synek ladnie usypia ale w nocy zdarza budzic mu sie z placzem pokazuje na nozki. Teraz jest w szpitalu- zapalenie pluc:(. ja spalam 3 noce na jego lozku - i wiecie co? nie moglam sie wyspac. mimo ze lozko wygodne, nowy materac spalo sie strasznie. bolaly mnnie nogi, nie moglam sie ulozyc, bolala mnie glowa. Mysle ze moze przechodzi w ty miejscu jakas zyla wodna. lozko przestawilam na inna sciane. synek wyprobuje po powrocie. ja przenioslam sie na wersalke i wyspalam sie:) wiec moze cos w tym jest!!

Ja kupiłam mu przytulankę samochodzik. Spał z nią w naszym łóżku i potem po przeniesieniu go do łóżeczka łatwiej z nią zasypiał. Bardzo ją polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.