Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zmarzni臋ta modliszka

co s膮dzicie o sklepie c a?

Polecane posty

no w艂asnie? co o nim s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
mia艂o by膰 C&A ale w temacie nie wyskakuje & ;) w ka偶dym razie ponawiam pytanie. co s膮dzicie o tym sklepie i ubraniach jakie oferuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 waldemarro
daj juz spokoj. Rozumiem chec otwarcia biznesu, ale powtazanie pytania robi sie nudne.

Udost臋pnij ten post

eee a o co chodzi? :> chce pozna膰 opinie innych na temat sklepu. widzialam tu mn贸stwo takich temat贸w dotycz膮cych r贸偶nych marek, ale o c & a nikt sie nie wypowiadal...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wodniczkaca
c&a nie ma zbyt atrakcyjnych ubra n; mam na mysli , ze grupa wiekowa ,kt贸ra najwi臋cej wydaje na szmaty , to m艂ode siksy nastolatki , a potem m艂ode kobiety w okolicach 20-30; w c&a s膮 raczej ubrania dla starszych ludzi , workowate

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wariata
Mam 27 lat i to jeden z moich ulubionych sklep贸w. Nosz臋 rozmiar 36, czasem 34, wi臋c na pewno workowatych ubra艅 nie kupuj臋. Chyba 偶e pod koniec wyprzeda偶y tylko wielkie rozmiary zostaj膮... Kupi艂am tam ostatnio eleganckie czarne spodnie (艣wietnie si臋 uk艂adaj膮), dwa sweterki i czarn膮 torebk臋. A latem d偶insow膮 sp贸dnic臋, do dzi艣 mnie kobitki pytaj膮 gdzie kupi艂am, bo bardzo fajna jest. Ja polecam :)

Udost臋pnij ten post

Ja bardzo lubi臋 c&a jeden z moich ulubionych sklep贸w...fajne ciuszki , dodatki , zawsze cos fajnego znajd臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wodniczkaca
no , tak to w艂asnie jest , 偶e jeden lubi , drugi nie lubi; no i dobrze nie chodzi艂o mi o to, 偶e wielkie rozmiary , tylko jako艣 jak dla mnie - wszystko nieforemne; d艂ugos膰 rekawa niedopasowana do d艂ugo艣ci swetra , szwy nie tam gdzie trzeba, ubrania za krotkie - to moje zarzuty; ale to tylko moje zdanie

Udost臋pnij ten post

kupilam koszulke na ramiaczkach w ktorej po pierwszym praniu pekly szwy i taka jakas ponaciagana sie zrobila (a byla wczesniej luzna) - zeby nie bylo ze ja cialem ponaciagalalm;) ) i bluze ktora z kolei po praniu zmniejszyla sie o rozmiar :( ale za to moj chlopak bardzo sobie chwali te ubrania, moze ja mialam pecha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zofijkaaaaaa
ja kupilam tam kiedys jeansy zwykle takie na promocji byly- ale guzik po 3 praniu odpadl- i nie z tego powodu ze za ciasne spodnie na mnie tylko musial byc beznadziejny...coz:P ale ogolnie ciuszki maja tam niektore fajnee, kiedys wlasnie bardzo spodobala mi sie tam spodniczka jeansowa ale okazalo sie ze za krotka jak dla mnie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie znalaz艂am tam NIGDY
nic dla siebie. Zdecydowanie wol臋 inne sklepy, np. Reserved, Solar, monnari itd. Tam ciuchy sa kiepskiej jako艣ci i maj膮 tragiczne fasony... Ka偶dy "sweter " jest z plastiku, ubrania sa kolorowe i ca艂e w gumowych napisach, albo beznadziejne i szare, nie maj膮 w sobie nic ciekawego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambinek
ja te偶 jestem na nie. wchodz臋 tam czasem jak czekam na tramwaj ;) i sobie ogl膮dam, ale rzadko kiedy mam ochot臋 cokolwiek przymierzy膰...a jak ju偶 przymierz臋 to i tak mi si臋 nie podoba :( nie wiem, ale np. w H&M (wg. mnie por贸wnywalny sklep) zawsze mog臋 wybra膰 co艣 dla siebie :)

Udost臋pnij ten post

w hm sa szmaty rzeczy modele jak z lat 60 tych i te kolory, reserved to tez badziew na maksa, curry lepiej nie bede wspomniac.C&A ma swietne ciuchy grasonki , zakiety , kurtki.I ceny przystepne

Udost臋pnij ten post

donna leng, wida膰 偶e dla ciebie sklepy, jak to ty nazwa艂a艣 \"z ni偶szej p贸艂ki\" to ewidentne szmaty, skoro nawet nazwy nie potrafisz napisa膰. No, chyba 偶e to mnie co艣 omin臋艂o i w prz臋ci膮gu kilku dni rozros艂a si臋 nowa sie膰 sklep贸w odzie偶owych o nazwie Curry? ale wracaj膮c do C&A, to mo偶e znale藕膰 ubrania drogie i 艂adne, ale mo偶na te偶 znale藕膰 \"pere艂ki\" w przyst臋pnych cenach. Ostatnio kupi艂am sznur 艂adnych, czarnych, b艂yszcz膮cych korali za 20 z艂.

Udost臋pnij ten post

a ja zawsze my艣la艂am, 偶e to badziew, ale ostatnio znalaz艂am dwie fajne bluzy (czerwon膮 i czarn膮) za 35 z艂, a dzisiaj kupi艂am tam sobie 艣liczn膮 br膮zow膮 sp贸dniczk臋 :) dziwny maj膮 rozrzut ubra艅 (w sensie, 偶e z jednej strony wsiowa elegancja, b艂yszcz膮ce si臋 czarne spodenki i ochydne bia艂e bluzeczki, z drugiej strony pseudo-goth), ale jak si臋 dobrze rozejrze膰 to od czasu do czasu co艣 wpadnie w oko :D chocia偶 jak kupi艂am bluzk臋 z takiej cie艅szej bawe艂ny to si臋 zacz臋艂a roz艂azi膰... ale ju偶 taka z \"porz膮dniejszej bawe艂ny\", grubsza, trzyma si臋 艂adnie od p贸艂tora roku :D wi臋c szuka膰, szuka膰 i jeszcze raz szuka膰 moim zdaniem :D

Udost臋pnij ten post

tej budyn wiesz co ciebie ominelo? jak Bozio mozg rozdawalam bo ciebie ominela.Nie musisz mnie poprawiac.Carry czy Curry ale Ty jestes nie zbyt madra ze nawet nie wiesz o co chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez tak
Ja tez nie jestem zachwycona. Choc mo偶na tam wybra膰 cos ciekawego i teraz na wyprzeda偶ach, niedrogiego. Je偶eli juz kupuj臋 to rzeczy dla dziecka, bo sa bardzo fajne. Swetry faktycznie olbrzymie rozmiary i do艣c drogie.

Udost臋pnij ten post

dla mnie fajne ciuchy a tanie swter za 120zl to jest drogo? carry jest do dupy rzeczy wrech nie do noszenia.O jakosci nie wspomne a tak wogole to kolo mojego domu jest importer carry:)

Udost臋pnij ten post

na wyprzedazy bylam i niestety sam resztki z zimy byly i sweterki powyciagane ju偶, a mnie chodzilo o cos jak koszula, udalo sie kupic za 45 zeta, ale niestety ich ubrania to nie to co kiedys :(

Udost臋pnij ten post

donna leng, wbrew pozorom wiem o co chodzi, a ty nie musisz od razu na mnie wyskakiwa膰 z pyskiem :|. Tylko tyle ci powiem, 偶e nie b臋d臋 sobie na rozmow臋 z tob膮 艣ciera膰 paznokci, bo a偶 mi szkoda os贸b, kt贸re nie umiej膮 si臋 domy艣li膰 o co chodzi ;/. A Bozia mnie wida膰 nie omin臋艂a, skoro jako艣 sko艅czy艂am studia i pracuj臋.

Udost臋pnij ten post

ja kupuj臋 tam tylko bi偶uteri臋, ciuchy jako艣 do mnie nie przemawiaj膮 ;)

Udost臋pnij ten post

ja tam kupuje czesto fajne ciuszki i rozm od 34-50.Natomiast nie cierpie h&m , cubusa, carry te ciuchy to wiocha.Powiem Wam ze ost kolekcje sa wogole jakies nie ciekawe.Kiedys lubila Reserved a teraz jest tam syf i tak samo Zara.Cameui ( nie wiem jak sie to pisze zeby ktora madra mnie nie zjechala :P)sa tez fajne ciuchy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 susi
a zauwa偶y艂y艣cie ze rozmiar贸wka z c&a jest zawy偶ona? tzn. zwykle nosz臋 swetry 36 a tam kupuje 34 i s膮 dobre. ze spodniami tak samo. musz臋 kupowa膰 36 zamiast 38. nie powiem, poprawia mi to samopoczucie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaczek
spoko sklep:Dostatnio tam kupilam okazyjnie spodnie za 100:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddkkk
Mo偶na co艣 wygrzeba膰, pod warunkiem, 偶e si臋 ma dobry gust. Bo w wi臋kszo艣ci ubrania s膮 w stylu prowincjonalnych ciotek. Ale maj膮 dobre promocje i przeceny i czasem si臋 co艣 trafi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MgosiaW
Znam sklep internetowy C&A i zdecydowanie radz臋 omija膰! Co z tego, 偶e maj膮 promocje, je偶eli kombinuj膮 i wysy艂aj膮 zafa艂szowany produkt. Kupi艂am 偶akiet, kt贸ry na metce papierowej mia艂 rozmiar 48/50 (w艂a艣nie taki zamawia艂am), a otrzyma艂am dziwnie du偶y egzemplarz. Sprawdzi艂am na metce tekstylnej i okaza艂o si臋, 偶e jest 52/54.....nic dziwnego, 偶e by艂 za du偶y. S膮dz臋, 偶e chc膮 za wszelk膮 cen臋 wypchn膮膰 resztki towaru i dlatego stosuj膮 takie praktyki...a my si臋 cieszymy z promocji. Chcia艂am zwr贸ci膰 zafa艂szowany 偶akiet, ale odm贸wiono mi zwrotu koszt贸w przesy艂ki, kt贸re nie by艂y ma艂e - 14,90 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jowiteczka79
ja uwa偶am, 偶e super ciuchy, moja mama ma cz臋sto problem, 偶eby co艣 znale藕膰, a tam zawsze co艣 fajnego si臋 upoluje :) http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,462859

Udost臋pnij ten post

ca艂kiem fajny sklep, tylko trzeba poszpera膰, bo zwykle ma膮 na wystawie dziwne rzeczy. mam z niego sporo rzeczy, bo te co wygrzeba艂am s膮 艂adne, przydatne i ci膮gle mog臋 w nich chodzi膰.

Udost臋pnij ten post