Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm12345

jak szybko schudnąć do ślubu---a ślub już za pół roku

Polecane posty

Diety podane przez was wyglądają bardzo interesująco...:)Podjęłabym się tego ale jest mały proble..U mnie w firmie nie mam gdzie podgrzać owsianki, czy też brać tak dużej ilości jedzenia do pracy. Może wiece, co mogłabym jeść coś, czego nie trzeba odgrzewać czy też gotować w ciągu dnia?Wielkie dzięki za pomoc:)Pozdrawiam!

Gość 58 w pasie
ja się nidgy nie odchudzałam, mam 165 cm i waże 50 kg, ale przed ślubem postanowiłam popracować nad talią osy.... przedobrzyłam i na 2 dni przed ślubem musiałam poprawiać suknię , bo prócz diety nerwy zrobiły swoje i nagle na przymiarce okazało się że mam w pasie o 8 cm mniej !!!! Wyobrażacie sobie ??? Pozdrawiam

Gość lalala 18
w wieku 16 lat wazylam 75 kg przy wzroście 171cm sporo ... byłam gruba:(... 2 lata temu wzielam sie za sibie... zmniejszylam porcje... jadlam duzo owocow i warzyw... i cwiczylam... zaczynalam od 100 brzuszkow z rana i na wieczor okolo 300 i inne cwiczenia... cwicze juz 2 lata i waże 60 kg:)) w 2 lata schudłam 15kg... ale bylo warto :D:D caly czas cwicze do tego roewr itd...

Jeśli masz lekką nadwagę, to rzeczywiście dieta i trochę ruchu wystarczą. Jeżeli nadwaga jest większa, a wiek pod 30-stkę, to łatwiej pójdzie z Meridią. Pierwszy miesiąc 10mg, drugi 15 mg i powinno pomóc. Ale warunek jest jeden - musisz być zupełnie, absolutnie zdrowa, na pewno nie w ciąży i lek musi być z apteki, czyli z pewnego źródła. Tyle na temat.

ZDECYDOWANIE POLECAM DIETĘ "MŻ" !!!!!!!! działa piorunująco! (MŻ=mniej żreć!)

Ja polecam pływanie. Jadłam normalnie, a po 2 miesiącach regularnego pływania zrobił się ze mnie szkielet. Ostatnio trochę doszłam do siebie, chyba dzięki bombonierkom z wesela:-D

ja osobiscie proponuje 4 male posilki dziennie absolutnie zadnego podjadania w miedzyczasie (nawet owocow bo jak zje sie kilo jablek ktore niby nie tucza to niestety okaze sie to nieprawda)!! i chodzic na nogach do pracy. nie jesc po 18 albo chociaz po 20 i nie pic duzo piwa ;P pic wode zamiast sokow i jesc ciemne pieczywo zamiast bialego!

tak basen jest super, albo chociaz skakanka i rower! tylko pamietaj ze jak sie duzo rusza to zwieksza sie apetyt a Ty musisz go zmniejszyc (tzn nie musisz ale chcesz)! czyli jak czlowiek duzo cwiczy to musi bardzo uwazac zeby dieta bylo dobrze zbilansowana a nie bogata we wszystko co mozliwe....

Gość bialywelon
ja pijam czerwona herbatke pu-erh mi pomaga

Ja swego czasu popijałam ocet jabłkowy z Rossmana, dobrze robił na cerę i nie miałam ochoty na słodycze, i chyba nawet schudłam, do tego basen i byłam aż za chuda:)

Gość jak sie odchudzic 10 kilo ?
Mam ślub w połowie maja - czy dam rade? Mam 158 cm wzrostu i ważę 62 kilo. Chciałabym zbic do 52. jakie macie porady?

Proponuję dietę białkową dr. dukana. Opisał ją w książce " Nie potrafię schudnąć". Dieta ma swoje plusy i minusy. Nie jest najzdrowszą dietą. Ale ja na niej schudłam 8 kilo w niecałe 5 miesięcy. Pod tym względem jest niesamowita. Polecam jeśli chcesz szybko poczuć się lepiej, ale żeby zatrzymać "nową" sylwetkę na dłużej to tylko ruch i ograniczenie niezdrowego jedzenia :) szlagier!

Gość Paulina :)
dieta białkowa jest szybka i skuteczna, ale nie trzeba nic z niej wyrzucać albo zamieniać, tylko trzeba się trzymać jej ściśle, bo może mieć ujemne skutki

Gość gość
ja jestem straszny nerwus, więc już schudłam 3 kilo nic nie robiąc :)

Gość Natalia23N
Ja w 2 miesiące schudłam 10 kg ;)

Gość Olga00
Bieganie, bieganie i jeszcze raz bieganie. Codziennie po 45 minut i gwarantuję, że w kilka miesięcy spadnie trochę kilogramów. Ja biegam rok 2-3 razy w tygodniu po ok. 1 godzinę (ok.10 km) i schudłam 7 kg. Co prawda nie miałam jakiejś nadwagi, bo ważyłam 63 kg przy 173 cm wzrostu, ale źle się czułam ze sobą. Teraz jest 56 i jest extra! :)

Gość gość
musisz zacząć uprawiać sport, który da Ci frajdę i pomoże spalić zbędne kg ;) ja np uwielbiam biegac, a jesli chodiz o przmeianę materii to wspomagam się suplementem 2be slim

Gość Kornelia_Krk
Ja stosowałam zieloną lawę i schudła do ślubu ponad 10 kg : www.zielona-kawa.e90.biz Także mogę ją polecić :D :D :D

Gość gość
Uwaga to dla tych, którzy muszą szybko schudnąć do slubu. Specjalnie dla was dieta 21 dni, któą sama przetestowałam i zrzuciłam 9kg... http://dietoholicy.pl/dieta-21-dni/ Jeżeli wam się śpieszy to to jest wyjscei dla was... nie czekajcie i korzystajcie!

Znam sposób, ostatnio w internecie znalazłam dietoholików, którzy szybko pomogli mi dojść do wagi, na jaką czaiłam się od pół roku, oni zrobili to w 21 dni! Coś niesamowitego, polecam wszystkim kobietom, którym zależy na szybkim chudnięciu! www.dietoholicy.pl/dieta-21-dni

Gość gość
Schudłam 10kg w 21 dni przed moim ślubem. Wszystko działo się na ostatni,ą chwilę i nie było czasu...moze słaba organizacja...ale Wszystko wyszło świetnie i na zdjeciach wyglądam rewelacyjnie! Schudłam dzięki wspaniałej diecie http://dietoholicy.pl/dieta-21-dni któa moge wam z całego serca polecic. Działa skutecznie i bezapelacyjnie zrzuciecie zbędny tłuszcz tak samo jak ja!

Hej dziewczyny! Całkiem ciekawe porady wrzucacie, można się z nich wiele nauczyć, choć ostatnio znalazłam pewną dietę, która lekko przewyższa standard waszych artykułów. Dieta 21 Dni od Dietoholików - spróbowałam i naprawdę jest świetna. www.dietoholicy.pl/dieta-21-dni/ W ciągu 21 dni doszłam do moich wymarzonych rezultatów, nie boje sie wyjsc w upalny dzień w obcisłym stroju. Jest po prostu super!! Polecam wszystkim kobietom, które poważnie podchodzą do tematu odchudzania

W ciągu pół roku można schudnąc z 20kg jeśli się naprawdę chce. Dlatego ja polecam wam dietę 21 dni, ponieważ w ciągu tych 21 dni dojdziecie do wymarzonych rezultatów. Sama przetestowałam i teraz nie mam problemów, by wyjść w upalny dzień, ponieważ się nie wstydzę www.dietoholicy.pl/dieta-21-dni Polecam wszystkim kobietom, które na poważnie podchodzą do tematu odchudzania

Gość gość
Dietetyk + ćwiczenia ewentualnie trener personalny :) Fajny artykuł widziałam też na ten temat na www.gdziewesele.pl

Gość Kinia

Prawda, jak się ma mało czasu, to nie da się wyrobić na samym bieganiu - potrzebny jest regularny trening, no i przede wszystkim pomoc dietetyka, bo zwykle to właśnie w planie odżywiania jest problem. Mój trener podrzucił mi namiar na dietetyka online - dostałam numer i zadzwoniłam na darmową konsultację. Wystarczyło zmienić przyzwyczajenia żywieniowe i udało mi się zrzucić 16 kg. 🙂 Zrobiłam na wszystkich wrażenie, ale przede wszystkim sama zaskoczyłam siebie 🙂 Ta poradnia nazywa się Foodwise. 

Gość Ehhh

I znowu z tematu zrobila sie tablica reklam :(