Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alallaa

prostowanie włosów

Polecane posty

Gość alallaa

mam pytanie czy ktos zna moze srodek do prostowania włosów szczególnie do włosów puszacych sie ,gestycg chodzi mi o cos do posmarowania przed uzyciem prostownicy aby włosy sie nie puszyły i były proste

Gość w kosmetycznym
sklepie kolo lakierow zeli i pianek do wlosow znajdziesz pianke prostujaca, firm jest kilka wiec proboj ale tej pianki bierze sie dosc sporo w stosunku do ilosci opakowania.

Gość jedwab w płynie

20:18 ddominika kup sobie jedwab w plynie albo idz do drogerii i zapytaj o jakies kosmetyki do prostych wlosow , jest ich wiele na rynku na pewno ekspedientka powinna ci doradzic, ale na ladne lsniace wsloski polecam jedwab gliskura :-) w sprayu taka rozowa butelka

20:18 wika26 no to ja się podzielę mam szampon do włosów \"do prostowania\" potem odżywka z tej samej serii Avon, potem krem \"Proste włosy\" Susilk (fioletowe opakowanie), potem prostownica na max, bo 180 stopni, ale jak jest duża wilgoć to i tak sie małpy lekko kręcą i puszą (puszczenia nienawidzę)

Gość eweciak_20
NAJLEPSZE I TAK JEST KREM DO WYGLADZANIA WLOSOW L'oreala taki rózowe opakowanie, (studio jest na tym napisane) ale bez dobrej prostownicy i tak beda sie puszyc ja mam dobra prostownice i nie uwzywają tego kremu mam zajebiste wslowy.kazdy krem jednak przetluszcza wlosy

ojj, ja też nienawidzę puszenia,a le czy faktycznie ebz prostownicy ani rusz? tych szamponów i kremów prostujacych jeszcze nie próbowałam, kupiłam dobrą prostownicę i codzienne prasowałam włosy, ale sa już tak zniszczone, że teraz szukam alternatywy :/

Gość kropeczka_
aa powiedzcie mi, czy te pianki jakos chronią włosy podczas prostowania? czy tylko pomagaja wygłądzic.

a o jakie pianki dokładnie chodzi? :) pianka do stylizacji nie chroni przed efektem nagrzewania. sugerowałabym raczej jakieś kosmetyki przeznaczone do pielęgnacji włosów prostowanych, a najlepiej prostujące :) Oliku, warto spróbować, ja spróbowałam i jestem bardzo zadowolona :)

Gość deska plaska
wydaje mi się, że Twoje włosy są podatne na wywijanie i dlatego. a jeśli na górze ma krótko ścięte (bo tak zrozumiałam) no to raczej nie ma się dziwić, że są proste bo zazwyczaj się tak właśnie dzieje, moja znajoma też tak miała. http://www.handsomemen.pl/porady,prostowanie_wlosow,308,czasowe_prostowanie_wlosow.html