Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tell me

Jedwab do włosów.

Polecane posty

Witam. Uzywała ktoras z Was jedwabiu do wlosow? Jesli tak, to jakie efekty i czy jestecie z nich zadowolone. Jakiej firmy polecacie produkt. I jak go stosowac?

Ja używam jedwabiu \"Biosilk\" od 2 lat i jest super. Ładnie nawilża, odżywia, super na końcówki - ja suszę i robię lokówką i moje końcówki są w super stanie. Polecam:) do kupienia u fryzjera i w małych, prywatnych drogeriach, kosztuje od 7 do 12 zł ( zależy od miejsca zakupu)http://www.apteka-centrum.pl/biosilk-naturalny-jedwab-p-1921.html

Gość Ona o ja
jak poprzedniczka:) tez uzywam bio silk moim zdaniem jest super...mozesz go kupic w kazdym sklepie z akcesoriami fryzjerskimi albo na allegro. ja za najmniejsza buteleczke place 7 zl..(krakow)

Gość moje włosy też są super
po jedwabiu, ale używam go tylko na jakieś wyjścia, bo się boję ,że używany codziennie zniszczy włosy, albo włosy się przyzwyczają i przestaną reagować Czy wiecie coś o tym? Panikuję?

Gość Ona o ja
panikujesz :) ja uzywam po kazdym myciu czyli co 2 dni

Dzięki. a od kiedy używsz? Ja mam takie włosy , że nawet jak uda mi się znaleźć super szampon, po mniej więcej miesiącu włosy się przyzwyczajają i już nie ma efektu jak na początku

Gość Aga Cz-wa
Uzywm - KALLOS. Dokladnie nazywa sie to nablyszczacz do wlosow. Wczesniej kupowalam u mojej fryzjerki za 22zl, ale znalazlam w sklepiku internetowym za 14 plus koszty przesylki. Zamawiajac 2 wychodzi taniej.

Gość moim zdaniem jest do niczego
i przereklamowany. Zwykły nabłyszczacz, taki olej tłusty., Nic nie daje.Na pewnoe nie jest to odżywka. Jak się tylko zmyje z włosów, to są w takim samym stanie jak wcześniej. Używałam z pół roku i nic mi nie dał, do tego brzydko pachnie, jak jakieś prlowskie wody kolońskie i tłuści włosy. Nic nie daje.

Gość Jest ok
też używam na zmianę z mocniejszą wersją kupuję go u mojej fryzjerki obecnie 10 zł

Gość moim zdaniem jest do niczego
Lepiej zainwestowac w normlna odżywkę jak dla mnie... Ja mam kręcone włosy, suche, ale zdrowe i ąłdne. Jakoś żadnego efektu opócz lekkiego nabłyszczenia nie widziałam, uważam, że jest wiele lepszych preparatów🖐️

Gość Ona o ja
ja uzywam juz 2,5 roku...dodam ze chodze na basen 2 razy w tyg wiec wlosy mi sie niszcza od chloru.....bio silk mi naprawde pomaga jest the best :)

Dzieki Dziewczyny za rady. Teraz takie pytanie. Myje wlosy codziennie i prostuje je. Czy moge jedwabiu uzywac codziennie i czy pomoze mi na suche koncowki po prostownicy?

Gość Ona o ja
ja tez prostuje...no i wlasnie dlatego uzywam jedwabiu bo nawilze ale polecam ci jeszcze maseczke do wlosow jak uzywasz prosownicy ja stosuje z avonu jest dobra ale slyszalam ze sa lepsze

No to w takim razie jutro lece do drogerii i kupuje jedwab :) W koncu doczekam sie blyszczacych wlosow.

Gość miałam taki jedwab
i był ok..... ale trochę obciążał, mimo że mam suche włosy.... teraz wcieram w kńcówki olej jojoba i również świetnie nabłyszcza a do tego nie obciąża..... za to jako odżywkę stosuje poteiny jedwabiu wymieszane z wodą różną....

Mowisz, ze obciaza? Ja mimo to, ze prostuje, to moje wlosy maja tendencje do przetluszczania sie. Myslisz, ze jedwab bedzie bardziej je przetluszczal?

Gość miałam taki jedwab
zapewne zalezy od włosa.... najlepiej chyba kupić małą buteleczkę i spróbować ;)

Kiedyś nalała mi sie trochę większa kropla na dłoń i faktycznie wtedy włosy były obciążone. Jedwabiu naprawdę trzeba używac troszeczkę.

Gość ja używałam mało ale
i tak włosy wyglądały na tłuste dużo szybciej i było ich jakby mniej... A nie nawilżał wcale i nie odżywaiał włosów. Po umyciu wszystko było tak samo. To raczej jest chyba taki kosmetyk, nie porządna odżywka.

Gość serum
a te serum avonu gorsze jest od jedwabiu ,uzywam serum wlasnie ale wydaje mi sie ze wlosy mi szybciej sie przetluszczaja ale sa ladniejsze i mile w dotyku to fakt

Gość Ja uzywam calej serii
do wlosow Biosilk . Avon to taki syf ,ze szkoda gadac .. zreszta jak wiekszosc ich kosmetykow pielegnacyjnych ,ze o wodach toaletowych ,zwanych przez gowniary perfumami z avonu hehehehe nie wspomne

Gość cocochanel
a to na suche czy mokre wlosy sie stosuje?

Gość CiekawskaTesciowa
jedwab nie obciaza wlosow jesli naniesiesz go odpowiednia ilosc za to jak juz ktoras z was napisala serum na koncowki z avonu to szajs jakich malo. wlosy wygladaja na tłuste to samo jest po szamponach z avonu. a do prostowania wlosow polecam balsam do prostowania firmy kallos ja uzywam odzywki , jedwabiu, tego balsamu i silikonu i nie mam obciazonych wlosow

Gość 22
a ten jedwab stosuje sie na suche włsoy czy mokre? Bo ja musze prostować na suchych!