Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znowuja

dobry balsam ujędrniający piersi???

Polecane posty

Podajcie kobitki nazwe jakiegos dobrego specyfiku bo straciłam pare kilo i obawiam sie o mój biuścik

Gość krem body art
modelujący (nie ujędrniający broń Boże! - eris też wypuściła z tej serii ujędrniający ale jest słaby) dr eris. Piękny zapach, a stosowanie tego kremu + ćwiczenia z ciężarkami daje wspaniałe rezultaty :)

AA oceanic, żel ujędrniający biust, w takiej małej różowej buteleczce .... wydajny i dobrze się rozprowadza, efekt też niezły...

Gość uzywam
uzywalam body art intensywnie ujedrniajace i widze poprawe,jestem zadowolona,modelujacego jeszcze nie mialam ale chetnie wyprobuje dla porownania.jak dotad z wielu balsamow to wlasnie ten ujedrniajacy jest super.Podobno cala seria ireny eris body art jest świetna.

Gość ukelele
a czy jest SENS stosować TAKI KREM NA BARDZO MAłE PIERSI...? ?

Gość ale jesteście naiwne kobity...
jaki wam tam efekty widać????:O Na małych piersiach, jak nie zwisają, to co chcesz sobie ujędrnić?|??? Myślisz, ę ci od kremu urosną????? Tak samo jak te laski myślą, ze posmarują kremem zwisa i im się uniesie:O No ale dla lepszego samopoczucia się smarujcie...

Gość ukelele
no własnie troche zwisaja, po dziecku... ale skoro mówicie że sie od kremu nie polepszy... to trudno. dzieki.