Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulii6

blagam pomozcie bo umre

Polecane posty

kocham pewnego faceta bylam z nim ok i rozstalismy sie myslalam ze tak bedzie lepiej ale zy bez niego nie moge pewnego dnia powiedzial mi ze mnie kocha a 2 dni potempozna dziewzyne i juz sie nie odezwal kiedy mnie widzdzi na ulicy odwraca glowe jak mam sobie poradzic jak go odzyskac? dla mnie zycie bez niego niema sensu nie wierze ze tak szybko o mnie zapomnia wiec skad ta dziewczyna?

Gość *plomba*
Poczekaj z tym umieraniem:O

Gość wy to jednak jestescie
glupie. Jak macie porzadnego faceta to rozgladacie sie za krolewiczem z bajki. Zeby wszystko bylo takie "idealne". Idealna kolacja idealna fryzura, idealny sex idealna rodzina i wszystko idealne. A po wszystkim jest placz i szloch, bo to chyba jednak byl ten jedyny.Przeciez to jest paranoja.

Gość do wy to jednak jesteście
kurwa! z paszczy mojej wyjęte te słowa :-0 niestety :-0

Gość wy to jednak jestescie
Teraz pozostaje ci tylko cieszyc sie szczescie bylego faceta.

Gość Agaaaaaaa
do "wy to jednak jesteście" przecież to nie ona go olała tylko ON JĄ ZOSTAWIŁ!!! żadnego księcia z bajki nie szukała..

Gość monamiiiiii
jeżeli tak sie zachowuje to niestety....... nie ma nadziei zainteresuj sie kimś innym no i nie umieraj to nie powód :)

Gość doradca rozporkowy
Wyglada na to, ze w pore sie obudzil, biedaczysko. No i nie dziwota ze glowe odwraca na ulicy, pospieszyl sie z tym wyznaniem milosci i teraz mu glupio, poniekad. Tak, czy śmak potrenuj na poczatek na wibratorze, bo facetow poznajesz lichych :(