Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieje strasznie

czy kogoś też boli głowa?

Polecane posty

Gość wiesz co zrób
mocna herbata czarna, mocna zielona, lanie wody prysznicem na tył głowy, czasem mi pomaga chodzenie boso po zimnej posadzce ale to raczej jak jest ciepło;)

Gość wiesz co zrób
ja wczoraj przy wieszaniu prania ze stołka bym spadła:) nawet moja 7 letnia córka miała zawroty głowy - chyba, że to jej hipochondria się odezwała:)

Gość wiesz co zrób
serio lepiej dobrej czarnej mocnej herbatki, liściastej, parzonej ok 3-4 min.

Gość wieje strasznie
ja wypiłam - gorzej nie jest myslałam nawet, że pomoże ale chyba jednak nie zadziałało ;)

Głupio bym wyglądała jakbym zaczeła biegać w pracy na boso po posadzce, prysznic też odpada:P Herbata sie skończyła, zostały same owocówki:o Ja chce do domu, ja chce porzadną zimę albo lato, chcę urlop, chcę swój samochód...

Gość wieje strasznie
helga - ja wszystk rozumiem, tę podłogę, ten prysznic i że w pracy ale co samochód ma do tego? ;) ukradli Ci/wiatr zdmuchnął? ;) przepraszam, na serio coś poważnego?

Eee nie, tylko jak już tak zaczęłam wymieniać czego chce to się zagalopowałam zdziebko:P

Gość wiesz co zrób
a w pracy jak masz możliwosć to otwórz okno i parę głębokich skłonów zrób i głęboko oddychaj - czasem też ciutkę pomaga.

Gość wieje strasznie
helga widzisz - gimnastyka pomaga :) idę się poschylać :) Co do samochodu...hehe też bym nie pogardziła :P

wiesz co zrób - niegłupi pomysł, dzięki:) wieje strasznie - gdyby tak się zastanowić to samochód ma wiele wspólnego z wiatrem. Gdybym go miała to wsiadłabym i od razu pomknęła (jak wiatr:P) do domu, a tak muszę iść na przystanek, czekać na autobus, wlec sie autobusem i jesczze iść hektar do domu a w tym czasie może mnie wywiać na wszystkie strony 😭

no jak ja się schylam przy bólu głowy to mi wręcz oczy wypadają i zaczyna pulsować nie do zniesienia...więc gimastyka odpada :) ja raz byłam taka dumna, że znalazłam bursztyna, że uch :) radość trawała krótko - szkiełko z butelki od piwa oszlifowane przez wodę :P u mnie po apapie całkiem względnie znośnie, ale do końca nie minęło :o

Gość wieje strasznie
mnie niestety gimnastyka nie pomogła, mało się nie przewróciłam przy skłonach ;) wdychanie świeżego miejskiego powietrza w otwartym oknie też średnio pomogło ale wywietrzyć mieszkanie nie zaszkodzi :) helga - współczuję Ci, że musisz dzisiaj pracować i do tego ten powrót autobusem. Trzymaj się dzielnie! Dziewczyny, a może tak jakiś ciepły, smaczny i zdrowy obiadek, co? ;)

wieje strasznie - ja cię proszę, błagam, nie mów o obiedzie... ja juz niedługo pójdę a wtedy porozmawiacie, o plackach ziemniaczanych, frytkach, sałatkach, kluskach, barszczyku, kotletach schabowym z panierką i serem....

Gość wieje strasznie
helga - spoko, o żadnym jedzeniu już nie piszę, nie zamierzam Cię dobijać :)

Gość wieje strasznie
helga Ty mi groź! :P kluski ...ekhm - obiecałam, że nie będę pisać o żarełku ;P

Gość wieje strasznie
dopiero...no ale trudno jak na razie jest nieco lepiej z głową ale ale...chciałam napisać, że wyszłam na moment z domu i kurczę...jest naprawdę bardzo ciepło! ludzie do sklepu przyszli w sewterkach albo nawet w krótkich rękawkach! :) A ja w płaszczyku cienkim się ugrzałam ;) Suuuper :)

no średnio super, bo jest styczeń...rośłiny potrzbują zimy - jak sobie pomyslę, że może ni ebyć truskawek albo czereśni przez to ciepło, to mi się odechciewa...

i wtedy będzie nas bolała główka z braku truskaweczek :(

Gość wieje strasznie
ej no, nie straszcie, może jednak cosik zima sie pokaże...;) Co do bólu, już prawie nie czuć :) Ale może to zasługa spaceru i obiadu :) Pozdrawiam wszystkich cierpiących :)

Oj jak boli. Jestem osobą wrażliwa na każdą nawet najdrobniejszą zmianą pogody. Życie bywa dla mnie upierdliwe. W torebce zawsze muszę nosić arsenał prochów przeciwbólowych...Ale z racji tego że mamy weekend zaraz strzelę se kielona i idę spać:o🖐️ Szkoda że nie ma takiej prawdziwej zimy. Czym większy mróz tym fajniej się czuję. Tylko wtedy nic mi nie dolega. :(

Gość skad ja to znam to ja
mnie od trzech dni boli caly tyl glowy, mam wrazenie ze zaraz cos peknie i rozsadzi moja glowe to jest straszne zasypiac i budzic sie z bolem glowy to taki tepy bol ze kawa nie pomoze:(:(