Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male pytanko

czy mozna sie opalac na solarium z pudrem na twarzy

Polecane posty

Gość male pytanko

czy przez to zmniejsza sie szansa opalenia ? a czy wy do opalania w solarium zmywacie cały makijaz ? tzn. tusz z rzes, cienie itp ?

Gość baaasiaaaa20
hej! Do solarium udaję się niezbyt często, ale zawsze przed opalaniem zmywam cały makijaż. opalanie z pudrem na buźce groźi późniejszymi plamami na niej. pozdro

Gość sarenka24
Ja ukrymam moje niedoskonałości pod podkładem ale jak chodziłam przed weselem na solarium, zmywałam podkład a po wyjściu deczko nakładałam zpowrotem ;) nie wiem czy ryzykowałam w ten sposób plamami w każdym razie nie miałam żadnych plam.

Gość sylwiq1
A jak myśliście czy z trądzikiem można opalić twarz na solarium? Mam trądzik ale tak nie za wiele i nie wiem czy opalać twarz

Gość kasia_21
nigdy nigdy nie chodz na solarium z pudrem mozesz miec od tego straszne plamy na twarzy!!!!!! oczy to co innego bo naskorek w tym miejscu nie jest tak podatny na opalanie, a co do tradziku hmmm tak naprawde solarium nie zmniejszy ci tradzkiku moze go jedynie lekkko zakryc ale sie ten sposob go niepozbedziesz:)

Gość kasia_21
i oczywiscie przy tradziku nakladaj krem do opalania na twarz,w solarium na pewno ci doradza.

Gość ssssssssssfffdgv

jeśli chcesz sobie zaostrzyć stan trądzikowy, to proszę bardzo...