Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frrr

kto ogladal requem dla snu?

Polecane posty

Gość kolega kasi
nieodwracalne tez ogladalem. bardzo mocny film, czytalem na filmweb ze te dzwieki w filmie doprowadzaly ludzi do szalu, zreszta taki byl cel rezysera chyba. w dodatkach na plycie filmu rezyser cos opowiadal i pokazywal jak ćpa. nie pamietam dokladnie jak to bylo, ale chyba pokazywal swoje reakcje na narkotyk. cos wzial i opowiadal, a z czasem te jego opowiadanie robilo sie coraz bardziej dziwne. nie pamietam czy tak bylo dokladnie, poprawcie mnie jesli sie myle

Gość Kochani polecam wam
three - zajebisty film ! - tylko nie przewijac do przodu - trzeba wszystko obejrzec i zrozumiec sytuacje ! Poza tym ogladnalem ostatnio Apocalypto - godzine po jeszcze nie moglem dojsc do siebie ..... Pozdro dla pozdro600 :)

a o czym jest three? odswiezamy topik, reklamujcie i opisujcie filmy, oraz wrazenia po ich obejrzeniu

Genialny film, dołujący nieco, ale doskonałe studium uzależnienia, złudności pogoni za sukcesem, rewelacyjna muzyka!! polecam też Pi- debiut Aronofsky\'ego Jeśli komuż podoba się Trainspotting to napewno polubi Płytki grób- ta sama ekipa, wcześniejszy, bardzo dobry!!

Gość filmowe gawedy na erotycznym
:) ?!?

tak, przecież miło jest obejżeć film leżąc we dwoje w łóżku... przed, albo po rozkosznym seksie:) Kiedyś z ukochaną obejżeliśmu na kompie cały serial HBO Rome- zajęło nam to cały weekend, od piątkowego wieczoru, przerywaliśmy poszczególne odcinki seksem, jedzeniem i snem:) rewelacja, polecam;)

Gość vuss
ja oglądalam , najlepsza jest muzyka-BOSKA.A najbardziej podoba mi sie scena orgii 2 dziewczyn./ogólnie kontekst jest tragiczny niestety/, ale ta scena pobudza moja fantazję.

Gość vuss
ja oglądalam , najlepsza jest muzyka-BOSKA.A najbardziej podoba mi sie scena orgii 2 dziewczyn./ogólnie kontekst tego jak i calości jest tragiczny niestety/, ale ta scena pobudza moja fantazję.

Gość vuss
ja oglądalam , najlepsza jest muzyka-BOSKA.A najbardziej podoba mi sie scena orgii 2 dziewczyn./ogólnie kontekst tego jak i calości jest tragiczny niestety/, ale ta scena pobudza moja fantazję.

Gość vuss

Gość vuss

ale i tak z filmow numerem jeden jest wlasnie requem dla snu. podobno dobrym filmem jest tez obłęd z adrianem brody, ja nie widzialem go a wy? wczoraj ogladalem swiadka koronnego - kicha, serial byl lepszy

\"Głosy\" to BADZIEW ! \"Requiem dla snu\"-mój ulubiony film ! Niesamowicie klimatyczny,wstrząsający,dający do myślenia.Aktorzy świetni, muzyka wspaniała.Polecam !!!

Gość oczywiście że ja
oglądała. kumpel zabrał. Michał zresztą. cool sprawa

Gość zgadza się muzyka
świetna.

wiecie ze jeszcze nie spotkalem sie z opinia ze ten film konus sie ne podoba?

Zgadzam się film rewelacyjny, poruszający, dający do myślenia, świetna muzyka. A co do tego \"Obłędu\" z Adrianem Brody polecam obejrzyjcie, jeśli podobał sie wam Requem, ten tez wam sie spodoba.......nalezy do tych \"trudniejszych\" filmów. :P :P :P

Gość najlepszy film ...
o miłości, zdradzie i paranoi - film MEMENTO (do tego zakręcony na maxa, trzeb się wczuć że historyjka leci na zmianę od przodu i od tyłu. Bo najciekawsze jest to co się wydarzyło w środku historii, czyli leci to na końcu filmu. Niezły pomysł)

Gość slowik
dla mnie brutalnym był film ofiary wojny, wywołał u mnie dołek