Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę zasnąc

jest sens w zyciu?

Polecane posty

Gość chcę zasnąc

za chwile wyjde z domu , wyjdę ze strachem i bólem , bo ide się zabić bo stało sie tyle , ze juz nie mam siły nie umiem walczyc a byłam silna , poddałam się jakies resztki woli zycia kaza mi chwile zostac i pisac jeszcze chcę zrozumieć siebie i nie potrafię , chcę życ ale nie mam siły boję się tego co mam zrobic a nie potrafie przeciwstawic sie tej decyzji , bo nie mam sił do dalszego zycia

Gość nie rob niczego
prosze..Nie ma sytuacji w życiu gdzie nie mozna wytargować szansy na szczęście... Znam to uczucie,ale mówie nie warto!!! Jestem niedoszłą samobójczynią,uratowano mnie,ale już nigdy nie targne sie na swoje życie.Uwierz mi!!!

Weź sobie ze dwa relanium i idź spać;] wtedy zaśniesz....tylko, że z szansą na obudzenie sie...gdybyś tak przypadkiem zmienila zdanie.

Gość wielki karol
zbierz ze sobą mocny sznur proponuję mocne drzewo a tak na serio polecam powerlifting.pl no i zapraszam cie na ognicho do sulęczynka tam jest mnóstwo takich osób jak i ty tylko to nie są nieudacznicy ale napisz coś o sobie to pomoge za free

Gość nie rob niczego
widzisz ile jest osób które chcą Ci pomóc,zastanów sie.

Gość musisz go tylko odnaleźć

Gość chcę zasnąc
ja juz to robiłam -raz wtedy miałam zycie cale przed sobą teraz jestem w takim momencie ze ... wiem , ze dalsze zycie to wegetacja , nie chce tutaj mówic o przyczynach , bo kazda przyczyna jest banalna , powtarzalna na swój sposób,,, to taka beznadzieja , to taka rozpacz , to calkwita utrata sił , nie umiem zmierzyc sie z jutrem , ani nawet z dzisiejszym dniem

Gość to depresja możesz to leczyć
daj sobie szansę... idź do psychiatry on Ci pomoże!!! na prawdę uwierz mi on pomoze ci odnaleźć sens

Gość chcę zasnąc
zeby isc do psychiatry trzeba doczekac jutra .. co ja tu jeszcze robię? walcze o siebie? czy mozna walczyc o zycie , gdy to zycie sie zawaliło , a ponadto ma sie inne zycie na sumieniu? z tym mozna zyc dalej? psychiatra pomoze? na to nie ma pomocy

a może ksiądz??? jeśli masz czyjeś życie na sumieniu idź do księdza on może pomóc na prawdę.........

Może Was to śmieszy, że ją wysyłam do księdza, ale są ksieża, którzy na prawdę są oddani Bogu i oni moga pomóc

ale wy jestescie durni niektorzy? a jak dziewczyna naprawdę ma problem? powinniscie się wstydzić

Gość chcę zasnąc
nie zabiłam nikogo ktos przeze mnie usiłował się zabić nikt bliski mi ponadto , to co się dzieje ..nie umiem juz rozmawiać nie umiem , chociaz zawsze nie miałam trudnosci z opowiadaniem o tym co się dzieje zapadam się w sobie , cos mnie wciąga do środka

Gość chcę zasnąc
tak - co to mało ludzi? biore to na siebie, lepiej niech jedna osoba cierpi niz wszyscy to najlepsze wyjscie boje się , znieczulę ten strach alkoholem inni będą miec droge prosta i łatwiejsze decyzje

Gość chcę zasnąc
w kazdym czlowieku jest wola zycia i strach przed straceniem go dlatego pisze to nie prowokacja , to rozpaczliwe szukanie iskierki nadziei na cud ze cos sie stanie takiego ...ze nie wyjde z tego domu ze ...nie wiem to nie jest łatwe

Gość ugou
do chcę zasnąć: czasem lepiej przeczekać zły czas aż będzie znów znośnie a pewnego dnia cudownie! słuchaj, znam osobę która kiedyś się powiesiła, tyle że ktoś przypadkowy odciął ją w porę, ten niedoszły samobójca jest teraz szczęśliwy i uszczęśliwił kogoś jeszcze, mnie, bo jesteśmy razem, a przecież i ja kiedyś myślałam że już nigdy nie będzie dobrze nie pozbawiaj siebie świata i świata siebie

to skoro autorka robi sobie jaja to przynajmniej wy zachowujcie się jak ludzie tutaj i w relanym zyciu i tak dosyć jest chamstwa i nie liczenia się z drugim czlowiekiem jak kogos urazilam wyzywaniem od debili to przepraszam i cofam slowa

Gość chcę zasnąc
nie umiem podjąc dyskusji pisze instynktownie o tym co czuję w danej chwili moje sumienie jest tak obciazone , moje zycie juz nic nie warte , nie potrafie dalej, chociazbym chciała

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3377997 tu masz poczytaj, bo nie chcę juz przepisywać calej argumentacji z tamtego topika, ale warto poczytać jakich argumentow ludzie uzywają i zobaczyc, ze nie akzdemu jestes obojętna tylko czasem nie ma się czasu, zeby pocieszyc kogos kto tego potrzebuje (a czasem ma się to gdzies, ale to juzinna sprawa)

Gość chcę zasnąc
Ten zły czas trwal caly rok I teraz jak juz wszystko było na dobrej drodze to tak jakbym wspięła się na wyzyny, po to tylko zeby spasc zeby upadek był bolesniejszy okrucienstwem jest dazyc do celu za wszelka cenę okrucienstwem jest stawiac kogos w takiej sytuacji silni tez przegrywają z manipulacja z dazeniem do celu za wszelka cene

Gość do chcę zasnąć
sluchaj, ja mialam takie 2 miesiace w zyciu, ze kazdy kto mógł mnie olał albo wykorzystał - bylam w zlym stanie psych. i ludzie to widzieli. Nie zaplacono mi w 2 miejscahc za pracę, w tym jedna z tych osob mnie zwodzila, wpadlam w duze koszty przez kilkia innych osób... a kilka innych, ktore moglo choc dodac otuchy mnie olało. Dziewczyno, Ty nie musisz miec do czynienia z niektorymi osobami - wiesz jzu km są i ze trzeba się trzymac z daleka od takich! Nie daj się zdeptać. Przeczekaj zly czas, jeszze kiedys się odbijesz. :)

Gość chcę zasnąc
walczyłam caly rok ktos kto jest bezwgledny i podejmuje radykalne decyzje , nie licząc sie z niczym i nikim pokonał mnie to nie psychika , to czyny, tak manifestacyjne , ze tym problemem nie mozna sobie poradzic to taki czy- ze nie mozna podjąc innej decyzji , bo to wiazałoby się z okrucienstwem , ale z mojej strony mozna zyc dalej , tylko jesli to zycie nie ma juz celu - to wegetacja po co zatem zyc? unieszczeliwiac siebie i innych wokół? koniec takiego zycia , daje chociaz nadzieję na spokojne zycie bliskich , gdy uporają sie z bólem i zalem

Gość do chcę zasnąć
daj spokoj, mam to samo. Tylko nie musze miec kontaktu z tymi ludzmi.

Gość do chcę zasnąć
ja tez mysle o odebraniu sobie zycia, ale mam nadzieję, ze kiedys ktos zrobi to za mnie. Nie pokazuj po sobie jak cierpisz, tyle Ci mogę poradzic.

Gość chcę zasnąc
tak było dobrze.... po tym całym roku pare tygodni szczescia a teraz tylko rozpacz i nieumiejętnosc pogodzenia się z losem i problemami bo juz nie potrafię bo zniszczyłam siebie bo odkryłam sie cała i wyszłam jak na wojne bez tarczy odsłonieta ale nie spodziewałam sie ataku z tej strony i nie w taki sposób to chaotyczne co pisze ale tysiace mysli mam w głowie

Gość chcę zasnąc
gdyby ktos w tej chwili odebrał mi zycie byłabym wdzięczna .. to by było aktem najwiekszej miłosci do drugiego człowieka

Gość zzzccczzzccc
ja mam tak samo jak Ty ...ale wiem ze jedyna bliska mi osoba by nie przezyla tego....to jeszcze mnie trzyma...inaczej bym ......

Gość do chcę zasnąć
zmień sposób myślenia i nic nie oczekuj od ludzi, ale nie daj się zdeptać. Ja mam regularnie takie stany, ale odkąd nie jestem w domu wyzywana od k...jest lepiej.