Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę zasnąc

jest sens w zyciu?

Polecane posty

Gość chcę zasnąc
idę nie boje sie mierci tylko nie chce byc przy niej obecna - jak powiedział Woody Allen , niestety bede musiała

Gość zzzccczzzccc
daj mi swoj nr tel

Gość do chcę zasnąć
wcale nie łątwo jest się zabić a czym więcej będziesz o tym myślec tym gorzej się będziesz czuła. Nie napisalas nic konkretnego o swojej sytuacji, nie wiadomo ile masz lat, ale uwierz nie warto podejmowac prób odebrania sobie zycia. Poza tym ja np.nie umialam się zabić.

Gość zzzccczzzccc
chce zasnac-nie rob tego!!!!odezwij sie!!!

Gość do chcę zasnąć
zrób sobie plan, 10punktów czego w zyvciu chcesz -spisz go na kartce. I odetnij się od osób, ktore Ci brużdżą . Ja myslę, ze zczasem nauczysz się żyć i będziesz silnijesza niz bylaś, wiesz? :)

Gość chcę zasnąc
wychodzę , ubiore sie ciepło , bo strasznie wieje...nie lubie zimna , a pewnie jeszcze kilka godzin to potrwa pomimi, że mieszkam w większym mieście jest obok las i to on jest błogosławienstwem teraz dla mnie bede sama bo nikt w taka pogode nie wypuszcza sie na spacery dalsze i dłuzsze bede płakac , rozpaczac i pic bede pic aby dojrzec , nie do decyzji , bo taka mam w sobie , ale zeby pokonac strach bede zalowac tego co mogło byc , ale nigdy się nie stanie za sprawa kogoś , kto swoje cele , takie okrutne , takie zawistne , postawił jako nadrzedne kto postawił ludzi w takiej sytuacji , ze nie ma juz inego wyjscia owszem jest- ale nie dla mnie bo ja tego nie potrafie udzwignąc , chociaz sie starałam jesli wola zycia wygasła ...po co zyc? po sie zmagac i ciepiec ? po co codziennie udawac ze wszystko jest w porzadku? to ponad moje siły to co przeszłam , to co sie wydarzyło zabiło mnie- teraz zabije tylko moje ciało , nic wiecej to ze było lepiej przez kilka tygodni- to brzniało jak wyrok= kazdemu choremu polepsza sie przed śmiercią nie wiem ... idę, tak bedzie lepiej

Gość czerwony guzik
moja droga ❤️ to wszystko co przezywasz to tylko jedna strona medalu w ktora sie bardzo zaangazowalas sprobuj sie do tego zdystansowac... kiedys przezywalam to samo dlatego moge ciebie zrozumiec :( zreszta do dzis mam problemy ale juz potrafie sobie ze soba radzic ...

Gość do chcę zasnąć
mnie "ubezwlasnowolnilo" kilka osób - tak bym nazwala relacje jakie mam z tymi osobami, ale nie umiem się zabić. Zajmij się pracą, nawet jesli to nie jest praca zarobkowa tylko szukanie nowych mozliwosci zarobienia pieniędzy-pomoże Ci.

Gość Spacerek
Czy jest sens w życiu? Nie wiem. Przychodzi mi do głowy tylko miłość. Każda następna nowa i pierwsza, bo poza nią nie ma innych... Moja rada na dziś? Wyjdź na spacer bo piękna pogoda jest;-) Jak widzisz po tym forum, nie wszyscy są nieżyczliwi. Może spotkasz kogoś dla kogo watro się zatrzymać i uśmiechnąć... kogoś kto zmieni Twój świat na dobre Pozdrawiam

Gość czerwony guzik
do chce zasnac ❤️ gdzie jestes ? napisz cos !

Gość do chcę zasnąć
chcę zasnąc....a nie mzoesz się odizolowac od tego człowieka?

Gość do chcę zasnąć
mi się udalo zerwać kontakty z tymi trolami wiesz, ktos mi kiedys powiedzial bardzo mądre slowa , cos w stylu "kazdy z nas prędzej czy pozniej zostaje w zyciu oszukany". dbaj o siebie, swoje samopoczucie, sprawiaj sobie przyjemności i lej na tego czlowieka.:)

Gość zzzccczzzccc
hej gdzie jestes....nie jestes sama...wiem jak to jest ...odezwij sie prosze!!!!

Gość chcę zasnąc
kochana , ja pracuję i to zarobkowo , pracuję ...moje zycie nie jest puste... moje zycie jest tylko nieudane to co znalazłam , to co dalo mi siłe , ucieka teraz ode mnie, ucieka i ja musze sie z tym zgodzic , bo nie ma inego wyjcia bo wobec tego , gdybym postąpiła inaczej , byłabym potworem a ze nie potrafię juz inaczej? ze nie potrafię poradzic sobie z ta sytuacja , to juz inna sprawa boje sie , naprawde sie boje to wszystko nie jest łatwe to ja - 662 854 706 jesli teraz wyjdę , a ktos do mnie napisze przedłuzy moze moje zycie moze mnie odwiedzie ja sie bronie zrozumcie to to decyzja ,ale z nadzieja na cud tylko ze ja nie chce tego cudu jesli mam tak cierpiec jak teraz jesli ma byc jak teraz

Gość do chcę zasnąć
nie wiem ile masz lat, ale: -uwierz doswiadczonej czyli mi, ze to nic przyjemnego chceić się zabić i lepiej o tym nie myśleć i NIE WOLNO TRACIĆ NADZIEI -ludzie, którzy Cię zgnębili mogą kiedys okazać się od Ciebie zależni i to oni beda miec przerabane -poza tym to nie jest problem typu - choroba śmiertelna, albo inny na który się nie ma wplywu, chociaz ja uwazam, ze na chorobę i leczenie w wielu przypadkach ma się jednak ociupinkę wplywu. -uwierz mi: większą częśc zycia zyclam nie tak jak chcialam, byłam do tego zmuszona i wiem, że jeśli zyjesz w poczuciiu totalnego osamotnienia to trzeba szukać nowych ludzi i od nich czerpac sily do zycia, a nie martwić się jakąs palanterią :o

Gość do chcę zasnąć
poza tym to nie jest problem typu - choroba śmiertelna, albo inny na który się nie ma wplywu (chociaz ja uwazam, ze na chorobę i leczenie w wielu przypadkach ma się jednak ociupinkę wplywu) to nie wolno tak myśleć. Jesteś osamotniona i stad Twoj dół, ktoś Cię upokorzył, rozumiem to. Ale to jest trening, jaki Ci funduje zycie. Wiesz co mi powiedziala pewna pani nie placąc mi za pracę? "Ja tez musialam znosić upokorzenia, żeby do czegoś dojść". Po czasie spojrzysz na to nieco inaczej, będziesz wiedzieć kogo omijać.

Gość chcę zasnąc
żyje ale nie wiem po co nie mam sil nie moge pisac

Gość Jesteś cała i zdrowa
Nawet nie wiesz jak się cieszę że zobaczyłam Twój wpis. Pisałam do Ciebie wczoraj esms - a ale mi nie odpisałaś , myślałam że..... Boże jak dobrze że jesteś .Masz może gg to podaj numer - pogadamy.

Gość misisa
chcę zasnąć - - -czy pomyślałaś o konsekwencjach samobójstwa?Nie tylko tych na ziemi?Myslisz ze lepiej bedzie jak to zrobisz?Bo ja mysle ze gorzej.Niz życzę Ci zle i dlatego to pisze.Zawsze jest jakaś nadzieja,jakies wyjscie.Jest na pewno tyle zyczliwych Ci osob.Nie mozesz tak postapic,bo my Ci tu nie pozwalamy. POMÓDL SIĘ- tylko tak naprawdę a znajdziesz wyjscie to Ci gwarantuje!Bóg istnieje i pomaga,trzeba tylko poprosić. A możesz powiedzieć co się takiego stało? Ktoś Cię skrzywdził? Jesli opowiesz tez bedzie Ci lepiej :)

Gość chcę zasnąc
Jesteś cała i zdrowa- dziekuje , czytalam smsy ...niestety ten nr tel..juz nieaktualny , podam gg ale nie teraz ..i tak pisze z wysiłkiem parę słow Bola rece , rany sa bolesne

Gość Jesteś cała i zdrowa
Cieszę się że będziemy mogły pogadać .... z niecierpliwościa będe czekac na numer gg .Wracaj szybko do pełni sił ....jestem z Tobą w tym trudnym dla Ciebie okresie .A może lepiej podaj aktualny numer telefonu ....jeśli możesz. Wierzę w Ciebie i wiem że będzie dobrze .

Gość chcę zasnąc
moj numer gg 390068 teraz jeszcze nie moge rozawiac ,mysle ze do konca tygodnia zagoi sie na tyle , ze nie bedzie mi sprawialo trudnosci pisanie