Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bernika

Dzisiaj kończę 18 lat !!

Polecane posty

Gość congratulation

Gość Sto lat sto
lat niech żyje, żyje nam.... Jak się z nami nie napije niech się pod stół skryje :P

Gość Poliko
Dziś Twoja 18-tka. Kończy się życie pod specjalnym nadzorem. Nareszcie nadszedł czas, kiedy wszystkie drzwi stają przed Tobą otworem!

Gość Poliko
__________@_______@@ @ ___________ ____________@@@__@_@@@@ ___________ ____________@@__@@_____@ __________ ___________@@@_@__@_____@ _________ __________@@@@_____@@___@@@@@@ ____ _________@@@@@______@@_@______@@ __ ________@@@@@_______@@________@_@@ ________@@@@@_______@_______@ _____ ________@@@@@@_____@_______@ ______ _________@@@@@@____@______@ _______ __________@@@@@@@@_______@ ________ __@@@_________@@@@@@@_@@ __________ @@@@@@@__________@@ _______________ _@@@@@@@_________@ ________________ __@@@@@@_________@ @ ______________ ___@@@___@_______@@ _______________ ___________@_____@__@ _____________ _______@@@@_@___@ _________________ _____@@@@@@__@_@@ _________________ ____@@@@@@@___@@ __________________ ____@@@@@______@ __________________ ____@@_________@ __________________ _____@_________@ __________________ _____________@_@ __________________ ______________@@ __________________ ______________@ ___________________ ______________@ ____________________ ______________@ ____________________ ______________@ ____________________ _____________@ ____________________ .......................................................... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 🌻🌻🌻🌻🌻

Gość kongratulejszyn
teraz bedzie z gorki :P

Gość pewnie_
to ja ci życzę wszystkiego naj naj no i oczywiście obalenia dwóch litrów wódki :D

Gość macho28
dziewica jeszcze?

Gość ugqfrbkc
sto lat

Gość wszystkiego NAJ
ja mam 18 urodziny za dwa miesiące.. Ale mi smutno że jestem taka stara a do tego głupia :-(

Gość annanasek
sto latek zyczy uroczy malolatek!!!

Wszystkiego najlepszego, życia słodkiego, niech słonko zawsze Ci świeci, i dużo, dużo dzieci🌼❤️:D

Dziękuję wszystkim za miłe życzenia:)) Wszystkiego najlepszego życzę jubilatom:D

Gość Bemnika
chodze po burdelach i melinach z puszka WOŚP:classic_cool:

Gość eeech
18 lat mieć....