Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona23232344

dziwny problem z szyjka macicy

Polecane posty

hello.. niedawno zauwazylam ze na szyjce macicy zrobila mi sie taka mala uwypuklona,jakby narosl;/ nie wiem co to moze byc, a do lekarza moge isc dopiero za minimum 2 tygodnie.. nie mam zadnych uplawow, bolow ani nienormalnych krwawien.. co to moze byc? mial moze ktos cos podobnego??pomozcie... ;/

Gość mafiaaa
no własnei przeciesz szyjka macicy jest zaraz za macicą czyli wśrodku...niewiem jak ty to zobaczyłas...

sory.. palec .. przy aplikacji tamponu.wyczulam ;/

Co wcale nie zmienia faktu, że zamiast np. narośli mogła to być tzw. \"kieszeń\" w nabłonku wyścielającym pochwę. Najlepiej byłoby udać się do ginekologa i tyle.

Gość łączenie tematów
19:01 danse macabre jak ty to zobaczyłaś ? "Awake, arise, or be for ever fall'n." (Milton) A dying wish 19:02 leooo hm to brzmi...musisz isc do lekarza 19:04 zaniepokojona23232344 no jeny,, palcem wyczulam.. nie uzywasz tamponow;/,,,,,,,,,,,,,,, 19:05 danse macabre nie umiesz czytać? napisałaś że zauważylaś, zapytałam jak to zobaczyłaś :/ "Awake, arise, or be for ever fall'n." (Milton) A dying wish 19:07 zaniepokojona23232344 bozzz.. oki nie uscislilam.. wyczulam przez dotyk!! jeny.... 19:08 niakakakak no jak to jak zobaczyła nachyliła sie wsadziła głowe w c*pke i zobaczyła 19:11 zaniepokojona23232344 poraza mnie to.. moze nie wyrazilam sie scisle.. ale to bylo dla mnie logiczne ze skumacie- ze przez dotyk.. a tu zaraz takie komentarze (vide pomysl z wsadzona glowa;/) moze to taka specyfika tego forum..ktos jest nerwowy i sie pyta wiec trzeba zrobic sobie jaja;/ 19:17 pf widać że długo tu nie siedzisz.. nie przejmuj się na tym forum takie zachowania są dość nagminne 19:21 przedszkolanka niskorosła my ci nie pomozemy - lekarz niech osądzi bo narośl narosli nie równa tez mam narośl ale to chyba jakaś fizjologia- przy badaniu zawsze gin mówi że wszystko ok głowa do góry 19:27 akle ja tez mam taką jakby małą kropeczkę- narośl. wystraszyłam się bo wydaje mi się że wcześniej takiej nie miałam. na wizycie doktor powiedział ze to taka uroda mojej szyjki macicy. też niewiem co o tym mysleć. muszę się chyba udać po opinię do innego lekarza 20:49 no nie wiem ale podejrzewam, że to może być to co zaraz opiszę otóż istnieje prawdopodobieństwo, że kiedyś w tym miejscu miałas nadżerkę, która sama się wygoiła tworząc taką własnie narośl. też tak mam i mój doktor tak właśnie to wyjaśnił

Hej, przepraszam bardzo, ale po prostu nie chciałam cię obrazić - dziwi mnie dlaczego dla niektórych fakt wolnomyślicielstwa niektórych jest od razu celowym działaniem do urażania kogoś. Jeżeli o mnie chodziło, nie w intencji leżało mi cię obrazić - po prostu z zaskoczenia zaczęłam się zastanawiać jak mogłaś to \"zauważyć\".