Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanessa22

Piersi a tabletki antykoncepcyjne-czy Wam rosnie biust po nich?

Polecane posty

Gość vanessa22

tzn czy staje sie pelniejszy jedrniejszy i jak dlugo taki efekt sie utrzymuje ?ja bralam leczniczo diane 35 przez ok 3 miesiace i mi sie zwiekszyl biust.a gdy odstawilam to znow zmalal szkoda bo byl wtedy naprawde super,polubilam go i moglabym sie z nim nigdy nie rozstawac!jestem ciekawa czy gdy bym brala przez pol rokul o organizm by sie przyzwyczail i biust by zmalal czy nadal taki sie utrzymywal przez caly okres zazywania tabletek?

Gość yta
ja brałam Jeanine przez dwa lata, na początku - przez kilka miesięcy - biust był wiekszy i jędrniejszy, potem był taki jak przedtem: przestałam brać tabletki i jest normalny

Gość vanessa22
przez caly okres zazywania byl wiekszy czy tylko przez kilka pierwszych miesiecy?Bo po odstawieniu to normalne ze wraca do stanu normalnego.myslalam ze przez caly czas brania tabletek jest wiekszy....

Gość yta
Przez kilka pierwszych miesięcy, potem był normalny, chociaż mój mąż twierdził, że zrobił się taki malutki

Gość fwedfwd
mi powiększył sie o 1 rozmiar , brałam gdzieś przez 3 lata, najpierw minulet , potem mercilon, powiększył się i taki pozostał

Gość aishaaaaa
oszzz :d ja to bym chciala zeby mi sie powiekszyl ;d hehe :))