Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qrczee

Boże jak ja bym chciała mieć chłopaka

Polecane posty

Gość frantic18
też bym chciała :(

Gość qrczee
to nie zaden podszyw, mam ten sam problem co autor innego watku. BMI dziekuje za Twoje uslugi

Gość mała mii _
daj spokój z tym BMI;)

Gość qrczee
frantic jesli ta liczba obok nicka to Twoj wiek to masz jeszcze czas, ja mam 24 lata

Gość frantic18
qrcze - i nigdy jeszcze nie miałaś chłopaka?

Gość qrczee
mialam ale co z tego jak teraz jestem sama

no tak..na imprezie nie zakrpapainej pigulami,alkoholem,ojintami itd.. ano i z silna wola:)

mieć . czy być z kimś? bo to różnica nie polecam żadania posiadania kogoś na własność

ze studiow..hehehehe.....wolanie o pomste:) no tutatj ,siedzac przed kafe,a nie na necie...itd...raczej nikogo nie pozna

wrzucilam fotke na fotke.pl i nie minelo 5 min apoznalam faceta z ktorym jestem juz 3 rok :D hyhyhyhy jestem ponoc jego idealem..oddal mi wszytko..nie tylko serce:)

no tak ale moze ty akurat mialas szczescie. po necie chodza rozni psychopaci... skad wiedzialas ze mozna mu zaufac?

nie wiem..ja ufam wszytskim..jak narazie jeszcze nikt mnie nie chcial pociachac... nie tylko ja tak mam..wiele osob przeicez poznaje swe milsoci przez neta....ty nie szukalas?

Gość qrczee
studia juz skonczylam, pracuje, ale tu w pracy nikogo juz nie poznam, a z tych co znam nie ma wyboru, znajomych troche mam, ale wsrod nich szukac nie bede, zreszta kontakty sie rozluznily, zeby gdzies razem wyjsc to tez ciezko, kazdy juz zajety swoimi sprawami, wszyscy prawie maja drugie polowki. A z internetu ciagle kogos poznaje, ale to nie to, kilka spotkan i koniec, albo ja rezygnuje albo chlopak, przewaznie ja. Juz mialam jednego z netu, bylismy razem 3 lata, ale niestety okazal sie do kitu.

Gość blablablaw
a czemu okazal sie ten z netu do kitu?

no nie wiem,zalezy co lubisz..czaty odradzam,bo tam nawet jak psiza na pwoanize to im tylko jedno w glowei.. polecam fotke.pl albo jakies grono tematyczne gdzie bedizesz pisac o dupie marynie:) mowie ci..jest wiele sposobow by kogos poznac..nawet przez smsy mozesz kogos poznac..wpisujac nieznajomy numer:P

Gość qrczee
okazal sie do kitu, bo mial jakies zaburzenia psychiczne, duzo rzeczy sie na to zlozylo, chorobliwa zazdrosc, klotnie ciagle o glupoty, ogolnie molestowal mnie psychicznie i postanowilam to zakonczyc.