Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARECKI 2

o co chodzi ?

Polecane posty

Mam pewien problem. Otóż nie wiem czemu ale jestem sam. Nie jestem nieśmiały, nie zamykam sie przed światem, nie jestem żadnym mrukiem. W kazdej grupie jestem duszą towarzystwa. Nie jestem ani brzydki ani nie mam zadnych męskich kompleksów, jak np. kompleks małego penisa, małych zarobków itp. Nie jestem tez gejem, pociągają mnie tylko kobiety. Szanuje kobiety i nie obrazam ich jak niektórzy faceci tu na kafe. Mimo tego jestem sam i co raz bardziej mnie to wkurza! Mam 25 lat. Moze ktoś mi powei o co chodzi , bo sam juz nie wiem ?

Gość upa upa
a golisz nogi???

Gość porzucona nieswiadoma
wolałbys być sam niz byc raniony przez taka idiotke jak np ja :(

Gość upa upa
prosiłabym o poważne problemy

Gość blech..ale pitolicie
wszystko zalezy od tego czy kapiesz sie rano i wieczorem :P

Gość porzucona nieswiadoma
to jest powazan wypowiedz. lepiej zmagac sie samemu przez zycie niz z kims kto zawsze nieudacznie zrobi, powie cos co wywoła kompleksy, zasmuci i doprowadzi do łez... Nie chciałam tak powiedzieć... :(

Gość ale o so chodzi
ale o so chodzi temu tematu? co my Ci mamy odpowiedzieć?? czego oczekujesz? kontaktów z nami? czy porady typu "jak skutecznie poderwać laskę"?

Gość Sex_Karolinka
Ty jesteś nieszczęśliwy?! Jestem dziwkom, nie mam domu, mieszkam u jakiegoś sponsora, któremu musze dawać dupy! Mam teraz 18 lat i 2 letnie dziecko!!!!!!!! I TY JESTEŚ NIE SZCZĘŚLIWY?!

Gość napięcie emocjonalne
może za bardzo pewny siebie jesteś? a może przemądrzaly? nie skupiaj się tak na sobie,ale posłuchaj czasem ,co inni maja do powiedzenia.

trudno powiedziec -nie znam cie ale jak jesteś normalny to za chwile będziesz z kimś-trochę wiary i nie szukaj na siłę