Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

wodniczkaaa

sa tu jakies wodniczki?

Polecane posty

to prawda ja nie umiem dobierac sobie przyjaciol. moze wlasnie dlatego rzadko gdzies z nimi wychodze i wole zostac sama w domu. bo ja tak wogole to nie mam szczescia w milosci i obecnie nie mam chlopaka...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja z kolei to jestem troch臋 jak pies ;) Spojrz臋 na cz艂owieka i ju偶 wiem czy mi odpowiada czy nie.Mam wielu znajomych,ale na miano przyjaci贸艂 to zas艂uguj膮 chyba tylko 3 osoby :)

Udost臋pnij ten post

moja hobby to sztuka w kazdej jej formie. ogolnie lubie piekne rzeczy. czesto podoba mi sie to co innych odrzuca swoja brzydota i nie mowie tu tylko o sztuce ale np. o facetach, ubraniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosiam
Neon贸wka Jestem w szoku. Ja mam tak samo podobaj膮 mi si臋 najcz臋艣ciej takie rzeczy kt贸re inni uwa偶j膮 za brzydkie. Nawet jak wybieram prezenty to zawsze inne ni偶 wszyscy. Z przyjaci贸艂mi te偶 krucho, w zasadzie to tak naprawde otwieram si臋 przed rodzin膮. Wyczuwam fa艂sz, nieszczero艣c u ludzi i dlatego wole posiedzie膰 sama ni偶 m臋czyc si臋 z tymi pseudo przyjaci贸艂mi.

Udost臋pnij ten post

moi przyjaciele mie rozumieja moich problemow, chociaz wlasciwie to nie nazwalabym ich przyjaciolmi tylko znajomymi, wiec przestalam sie przed nimi otwierac

Udost臋pnij ten post

a bo my podobno mamy takie wrodzone wyczucie i przeczucie, a co do przyjaciol macie racje, ja mam jedna przyjaciolke zreszta tez wodniczke, bo sie rozumiemy:)

Udost臋pnij ten post

Tylko si臋 melduj臋 bo mi si臋 dzi艣 nie chce pisa膰. Jestem chyba najbardziej typowa - sam 艣rodek znaku. A co do typowych cech - za bardzo bujam w chmurach, ale szybko mnie inni 艣ciagaj膮 na ziemi臋. :O

Udost臋pnij ten post

Oczywi艣cie podobaja sie przystojni faceci :D a na co dzie艅 jestem zwiazana z......(UWAGA!!).....wodnikiem!! :D

Udost臋pnij ten post

oo wiec idelana para jakby nie patrzec izunia___wolnosc !!! a ja mam blizniaka i powiem ze jest hm prawie idealnie!!! i nie powiem ze jest to moj ideal..ale uzupelniamy sie we wszystkim i nasz zwiazek to porozumienie dusz, zmyslow, namietnosci itd... kolorowo troche..ale oboje ciagle o siebie walczymy..wiec nudno nie jest:)

Udost臋pnij ten post

zyje w swiecie marzen - czesto wyobrazam sobie, ze moj przyszly chlopak to bedzie chodzacy ideal (przystojny, umiesniony, wysoki, przebojowy,wysportowany, inteligenty, bogaty i wogole the best) a jak przyjdzie co do czego to umawiam sie z kims kto zupelnie nie pasuje do tego opisu,np z kims niesmialych i niezbyt przystojnym

Udost臋pnij ten post

U mnie te偶 nudno nie jest :D Naprawd臋 to jest tak,偶e wodniczki podobaj膮 si臋 wielu facetom,ale im podobaj膮 si臋 tylko inteligentni i niebanalni :)

Udost臋pnij ten post

i mysle tak sobie, ze nam potrzeba silnych partnerow, takich ktorzy sprostaja nam..hm.. ze tak powiem w wielu rzeczach, beda w miare wyrozumiali..moze sie myle, ale dla mnie taki musi byc.juz nie wpspomne o tym ze i tak zawsze mam swoje zdanie;)

Udost臋pnij ten post

Jestem wodniczka lutowa , moj maz to byk, ale mezczyzni ktorzy mnie przyciagaja to wagi i strzelce ;) Moim nie skromnym zdaniem, nasz znak jest najlepszy a my jako kobiety wodniczki ineresujace pod wieloma wzgledami!!!!!! Kiedy trzeba potrafimy byc kobiece i kuszace, ale drzemie w nas tez nutka szalenstwa i wolnosci! Uwielbiam byc wodnikiem :):):):)

Udost臋pnij ten post

Izunia zgadzam sie z Toba, i rzeczywiscie wyobrazenia o facetach jak to kobieta mamy rozne, a w gruncie rzeczy umawiamy sie z ich przeciwienstawmi

Udost臋pnij ten post

Osoba spod tego znaku to indywidualista. Jest indywidualist膮, interesuje go wszystko co jest niecodzienne. Wodniki planuj膮 swoje 偶ycie bardzo systematycznie. Cechuje ich pogoda ducha, wra偶liwo艣膰 i 偶yczliwo艣膰. Ale czasami bywaj膮 agresywne i g艂o艣ne. Lubi膮 przebywa膰 w samotno艣ci, cho膰 ceni dobre towarzystwo i nie spos贸b si臋 z nim nudzi膰. Czasem Wodniki s膮 ekstremalnie egoistyczne co powoduje, 偶e trac膮 oddanych przyjaci贸艂. Ceni sobie bardzo niezale偶no艣膰 i dlatego trudno jest mu znale藕膰 partnera. Jest ma艂o zdecydowany, boi si臋 zaanga偶owania. Wodniki do艣膰 cz臋sto rozwodz膮 si臋. Seks nie jest tym co interesuje go najbardziej Cio Wy na to?

Udost臋pnij ten post

w duzej czesci sie zgadzam :) Ale tez ten egoizm mi nie pasuje!!! Moim zdaniem jak kochamy kochamy prawdziwie i szczerze, dla przyjaciol i tych ktorych kocha jest zdolna do poswiecen!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiooleta
Ja tez jestem wodniczka(22 styczen) Taaa to zdecydowanie jeden z najgorszych znakow. Leniwa, szczera, wredna;]

Udost臋pnij ten post

Wodniczka mo偶e czasem by膰 wredna.....ale zawsze dana osoba musi sobie zas艂u偶y膰 na t膮 wredno艣膰 :P no bo s膮d s膮dem a sprawiedliwo艣膰 musi by膰 po naszej stronie :D

Udost臋pnij ten post

a wy tez tak macie ze jestescie strasznie zabiegane i na wszystko brakuje wam czasu a w sumie to okazuje sie ze nic nie zrobilyscie. bo mi wydaje sie ze chociaz jestem strasznie pracowita to nieefektywna, ale wszystko staram sie zrobic dokladnie i najlepiej jak potrafie

Udost臋pnij ten post

Ja jestem bardzo wierna. 5 lat zwiazku na odleglosc, a brzydka nie jestem ;) Przed slubem poznalam kogos ale do niczego nie doszlo, a kusilo :( ;)

Udost臋pnij ten post

neon贸wka..ja to raczej mam tak ze wszystko robie bardzo szybko..generalnie jestem szybka osoba, wole zrobic cos w 5 minut a pozniej sie nudzic

Udost臋pnij ten post

pola---w sumie to nie chodzilo mi o fizyczna zdrade.. raczej o flirciki ale mysle ze raczej nalezymy do tych wiernych:)

Udost臋pnij ten post