Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluszek kupczyk

dziewczyny to wstydu nie mają

Polecane posty

Gość Um
w kibelkach powinna leciec dosc glosno muzyczka.. [jak w niektorych centrach handlowych czy supermarketach] ile to stresow by odpadlo :)

Gość CAPSEM BO CHYBA NIE TRAFIA
KIBLE SA OD SRANIA I PIERDZENIA !! KIBLE TO NIE SALONY !!! O KULTURZE MOW KIEDY PIERDZA CI W SALONIE ALE NIE W KIBLU NA MILOSC BOSKĄ !!!!!

Gość kurde blade
przesadzacie niektórzy, to naormalna fizjologia. A jak dostaniesz sraczki to jak bedziesz wstrzymywać?????? Co mnie obchodzi co jakas bab obok w kiblu o mnie mysli????

Gość a my nie
to pewnie na pokrywe muszli robi :O:D

Gość MłoDoCiaNa
Ja tam nigdy nie wyprozniam sie nigdzie indziej jak w wlasnym domu :] jakos nie umiem tyle:]

Gość MłoDoCiaNa
jak pojechalam na rok do stanow to musieli mi kupe operacyjnie wyjmowac przez powloki brzuszne bo nie chcialam zrobic kupy:(

Dobre :) kibelek jest do pierdzenia, smrodzenia, sikania i... plumkania :) :) :) moim skromnym zdaniem. Autorko, a gdzie i jak smarkasz? Bo przecież nie ma na to ustalonego przez etykietę miejsca?

autorko topiku - a do czego według Ciebie służy kibelek? - Według mnie do robienia siusiu i kupki, ewentualnego wypierdzenia się bez narażania np. towarzystwa w restauracji na wątpliwe aromaty. No, ale moze niektórzy myślą, ze toaleta to lustro do \"lusterko\" do makijażu???? :-D :-D :-D Poza tym wstydzenie się za czynności fizjologiczne, wyykonywane w miejscy do tego przeznaczonym to przesada. Nie można swojego zycia owijać kompletnym stresem w każdej, absolutnie każdej sytuacji..... Jakie ty musisz mieć problemy w łóżku.... współczuję....

Gość kiblomaniaczka
człapa>>>> po prostu mnie z tymi drzwiami udupili. dosłownie. musze popracować nad nową strategią korzystania z przybytku.

Gość hallalla
A w dawnym Zwiazku Radzieckim to byly takie kible ,ze ludziom glowy bylo widac z kabin ,bo takie byly niskie.Fajny widok.

Gość jasminoza
ja tez nie moge korzystac z publicznych toalet bo mam blokade. pierdziec moge tylko przy mężu ale robie to z zemsty bo on to robi non stop i bez ograniczen. .

Gość lololo
a kibel to od czego jest ? tylko od szybkiego sikania ? a jak ktos akurat ma wzdecia i chce albo MUSI zrobic kupe , ale z tego wychodzi więcej pierdów niż czegokolwiek innego - TO CO ? ma chodzic z bolacym brzuchem ? zapewniam cię , ze każdy , kto idzie do publicznego kibla i wie , że inni ludzie tam stoją albo siedzą , stara sie byc jak najcichszy i każdy marzy wtedy , żeby kupa miała idealny poslizg i nie robiła hałasu; ale nie zawsze tak jest wiec jak taka jesteś wrazliwa , to zainstaluj sobie kibel w samochodzie , nikt cię wtedy ie bedzie obrzydzał

Miałam dzisiaj koncertowo zjebany nastrój. Jak cudownie że autorka tego tematu wpadła na pomysł aby opisać swoje sraczykowe odczucia i Wy wszyscy, którzy wspieracie ją w jej wynurzeniach! Kochani! Naprawdę z całego serca Wam dziękuję!!!:D 🖐️

Gość hi hi hi hi
uœmiałam sie jak przy najlepszym dowcipie :D 🖐️

Gość kiblomaniaczka
Autorko topiku! nie marudź tylko dziękuj bogu, ze jak wspomniała hallalla nie mamy takich kibli jak w byłym Zwiaz. Radz. To byłoby przechlapane. Chlap Chlap

Gość a ja mam problem
jak idę na kupsztylka do publicznej toalety i zaczynam robic, a usłyszę, że ktos wszedł do kabiny obok, koniec, blokada, nie zrobię i juz. Później mnie tylko brzuch boli

Gość Myszowatta
:D

Gość puzzyKAt
ja nie lubie walic kloca w mejscach publicznych ani u znajomych a juz najgorzej jak jakis rozstroj zoladka mam i wtedy dzwięki są najgorsze;) do autorki topiku...Wiesz,nie kazda dziewczyna przy sraniu sie wysila,steka i jęczy...Ja tego w ogole nie robie,nawet w domu;) Ale Ty chyba cos o tym wiesz:D

Gość ja to zawsze....
tak wyje jak robie kupe ze raz to ludzie pukali i sie pytali czy ok ze mna! tak juz mam... bez wycia ani rusz...

Gość upupupupupi

Gość kobietyNiePierdzą
"Kobiety nie pierdzą, a jak srają to tylko takimi malymi bobkami"

Gość Coolawa Ośmiornica
No proszę jakie można perełki wygrzebać po czasie :D 🖐️

Gość ggffff

Gość ania1888
ja ostatnio robilam kupe i nie chcialo mi wyjsc. Musialam z calej sily cisnac stekac ale na szczescie w kabinie obok ktos tez robil kupe to sie nie krepowalam az tak:P

Gość pouuuui
nie ma to jak zalapac temat po niemalze roku :P

Gość wiecie co a ja
tak stękam "yyy" i mi żyły na szyi nabrzmiewają. a wy jak stękacie?

Gość Blondyneczka188888
normalne ze jak sie ma zatwardzenie to trzeba stekac :P chyba lep;iej stekac niz nabawic sie jeszcze gorszego zaparcia ;)) kibel zreszta jest od srania. I jak mi sie chce kupe to robie proste;) Czasem musialam mocniej stekac albo wyszedl jakis bak :P ale to przeciez normalne

Gość pastafarianka reaktywacja
ale przecież to zdrowe jes...

Gość arta mata
Kibel nie do pierdzenia? już lepiej że pierdzą w kiblu niż zagęszczać powietrze w towarzystwie :classic_cool: