Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daariaa

Regulon a inne leki Urinal jak myślicie???

Polecane posty

Gość iiiiiio
Oczywiscie kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje na suplementy,leki czy szczepionki.Ale to mysle nie zwalnia nas od tego zeby mimo wszystko wybrac sie do lekarza.

No właśnie, lekarze zazwyczaj wypisują konkretne lekarstwo a nie suplementy , które tak naprawdę od żadnej choroby nas nie uratują.

Gość łajjjka
Mnie niestety żurawina nei pomogła w problemach z pęcherzem.Myslałam ze pozowli mi sie wyleczyc z dolegliwosci ale nic z tego niestety nie było ;(

Gość u czyli ju
Ja jeszcze ostatnio wiele ciekawych informacji znalazłam na ten temat tutaj www.urozdrowie.pl/ wiec moze warto zajrzec i rozejrzec sie tu jakie sa inne sposoby leczenia.

Gość danka.es
Chyba pójdę do lekarza po szczepionkę bo jak sobie poczytałam o tych powikłaniach to strach mnie obleciał.

Gość lud_wiczka
No własnie,lepiej nie kusic losu i nie przenosic takiej własnie choroby.Zwłaszcza ze ciezko jest nieraz ja wyleczyc.

Gość klara022
DLa mnie te leki sa za słabe,poza tym one chyba nawet nie nazywaja sie lekami tylko suplementami diety a to jest znaczaca róznica.

Gość amikka
Bo takich chorób nie leczy się suplementami, tutaj tylko lekarz pomoże albo szczepionka, inaczej choroba będzie powracać i to coraz silniej.

Gość jo-hana
Zgadzam sie z ostatnia odpowiedzia.Jesli jednorazowo zaboli nas pecherze,to ok,mozna cos takiego wziąc,ale jesli ta dolegliwosc sie powtarza,to tutaj nie ma na co czekac i wspomagac sie suplementami.