Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natasza711

Jak walczycie z zaskurnikami?

Polecane posty

Hejka, Mam pytanie czy macie jakies sprawdzone sposoby na pozbycia sie zaskurnikow ze \"strefy T\". U mnie najwiecej jest oczywiscie na nosie, ale na czole i brodzie tez sie znajda. Stosuje pillingi i naseczke z zielonej glinki oraz z miety. A zaskurniki jak byly tak sa..... Poradzcie cos prosze...

Gość willy wonka
podaj maila to Ci przesle artykul na ten temat

Gość ja nie mam
zaskurników :o A zaskórnikami najlepiej do kosmetycznki

Do: Willy wronka- dzieki za fatyge - juz daje maila: erigosia@gmail.com. A czy Tobie opisane tam metody pomogly? No ja tez w ostatecznosci wyduszam- ale nie takie sposoby mi chodzi ;-)

Gość do nataszy
uwazaj na tego kogos kto wzial Twojego maila - wirusy itd. Radze na forum nie podawac swoich maili.....

Gość willy wonka
spokojnie:) zadnego wirusa nie posylam. czy po com ma byc kropka? juz wyslalam ale w mailu nie napisalam tej kropki

Bardzo dziekuje Ci Willy Wonka!!! Dostalam maila i teraz zaglebiam sie w lekturze... moze znajde cos co mi pomoze ;-) Buzka!

Dzieki za rade \" do nataszy\", ale na szczescie Willy Wronka przeslala mi interesujace informacje, i mam nadzieje ze Tylko tyle ;-) Najwyzej potem sie bede martwiec ;-( Z zalozenia najpirew ufam ludziom, chociaz w dzisiejszych czasach to ryzykowna zasada. Sciskam Was dziewczyny!