Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Włoszka

clinique - mydełko do tłustej cery

Polecane posty

witajcie, zastanawiam sie nad zakupieniem tego mydelka do cery tłustej. czy ktos moze cos powiedziec na jego temat. na wizazu sa tylko 3 komentarze a to troszke malo :/ z gory dziekuje za uwage ;)

Gość Wnerw wielki
Fajne ale drogie :D

hehe to sama wiem ze drogie. a mi chodzi o to ze jezeli juz FJNE to dlaczego? jak na Was zadzialalo?

Gość helena121
mam i nie widzę różnicy między nim a innym preparatem do mycia twarzy, drugi raz nie kupię na pewno.

Gość gfds
Przepraszam że nie na temat, ale... Jak masz tłustą cerę to kup sobie mydło kajtek. Ja używam i są lepsze rezultaty niż po jakimkolwiek innym (droższym) preparacie.

Hej! nie używałam tego mydełka, ale za to mogę polecić inne, które poleciła mi bardzo dobra pani dermatolog;) Pomaga Ojca Grzegorza \"Boniderm\" co prawda zapach nie powala, ale na mnie działa super:)

no dobrze dziewczyny, ale piszcie jak dziala na Was to konkretne mydlo o ktorym piszecie. bo tpo ze ktos mi poleci to tak naprawde nic wielkiego nie znaczy bo nie wiem jak dziala na kims. to ze ktos sobie napisze na opakowaniu ze dziala tak czy siak to tez wiadomo ze czesto nie prawda. jakby tak dzialalo to wszystkie dziewczyny mialy by piekna cere a tak nie jest, gdyz na opakowaniach jest sporo przeklamania :/ ladnie prosze o opisywanie dzialania. pamietajcie ze mam cere tlusta

Gość gfds
To ja od mydła kajtek. mam cerę mieszaną, z bardzo tłustą strefą T, zaskórniki to moja zmora. Wcześniej używałam żeli do cery tłustej i wysuszały mi cerę, a zaskórniki u wypryski nadal się pojawiały. Potem używałam mydła siarkowego barwy, przestały się pojawiać wypryski, zaskórniki były, wysuszona skóra też. Kajtek nie wysusza, a dobrze oczyszcza, mimo że jest to mydło dla dzieci.