250GodzinTak 1375 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Wiadomo, że Madzia jest pierd olnieta. Ja mam zasadę, ze nigdy nie robię wycieczek w stronę czyis dzieci- od Elci po Ciebie. Ale jak nie wiedzą w co uderzyć to będą ze mnie robiły złego ojca, a z mojej córki nieszczęśliwe dziecko itd. Głupie baby Jaka jestem? Odważne słowa jak na faceta, który ogłaszał tutaj odejście z forum, rozwód i wysyłkę żony do pracy. Bo przeprowadziła się z Południa na Północ i nie może pozyskać pracy, bo tylko motłoch pracuje, a ludzie wolą spać do 13,a motłoch niech pracuje w kołchozie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, murb napisał: Może się powstrzymać ale jest inaczej. Napisałeś, że jeździ po małej dziewczynce a to nadinterpretacja. Hejtuje Ciebie i Twoją żonę. To dlaczego napisanie o czyis rodzicach to nie hejt na Ginę tylko święt.okrad.ztwo? Ale wy nas nienawidzicie. Ty jeszcze wiem dlaczego, ale Koralgol? Mogłaby sie określić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: A zwykle? Jak ci tak odpier...? Jagermeiftera z energetykiem zapalonego zielskiem? no dzisiaj piwo to mnie tak nie jeeebnie chyba ze bym sobie xana lyknal hihi ale to predzej zasne szybciej. jak mi odpieerdala to najczesciej po wodzie chociaz ostatnio jak sobie impreski robilem to z whiski hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 295 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Dobrze, że twoje opinie są bardzo szanowane i uznawane, zwyrolu. Myślę, że bardziej niż twoje. Ale to żaden powód do licytacji w przypadku majaczącej po pijaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 3 godziny temu wode pilem z cola ostatnio ale to na sylwestra a whiski bez popity pije zawsze, bo mam zasady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 255 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Nie chodzi o głowę, bo nawet nie czuje się pijana. Chyba spowolniony metabolizm, nie przetwarzam już trucizny w miare sprawnie. Jak wypije w dzień kiedy jeszcze chodzę, wypije z litr wody to jakoś przetrawię. Na noc nie mogę bo spać nie dam rady męczę się i spocę tylko. Nawet pożyczyłam od siostry glukometr bo myślałam że to cukier, ale nie. W dzień alkohol to dla mnie absolutne nie, bo zaraz chce mi się spać i tracę energię totalnie mi to nie służy. Jeśli już, to tylko wieczorem, żeby móc na spokojnie odpocząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 124 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: To dlaczego napisanie o czyis rodzicach to nie hejt na Ginę tylko święt.okrad.ztwo? Ale wy nas nienawidzicie. Ty jeszcze wiem dlaczego, ale Koralgol? Mogłaby sie określić Zostaw brum w spokoju, bo ci nic zlego nie napisala. Do mnie masz waty a ją cytujesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 3 godziny temu ostatnio jak whisky pilem to sie skonczylo jak krejzolke bronia straszylem na priwku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 295 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Cieszę się, że ty się cieszysz. Ale pomyśl o swoim fatalnym zdrowiu i więcej się uśmiechaj Mam fatalne zdrowie? Czyli jesteś salową z mojej przychodni i podejrzałaś wyniki badań? No.to chyba ciężko się w takiej sytuacji uśmiechnąć, czego was tam uczą w tej służbie zdrowia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 3 godziny temu zielska wole nie palic bo mi lep ryje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nie chodzi o głowę, bo nawet nie czuje się pijana. Chyba spowolniony metabolizm, nie przetwarzam już trucizny w miare sprawnie. Jak wypije w dzień kiedy jeszcze chodzę, wypije z litr wody to jakoś przetrawię. Na noc nie mogę bo spać nie dam rady męczę się i spocę tylko. Nawet pożyczyłam od siostry glukometr bo myślałam że to cukier, ale nie. Tez nie mogę juz tyle pić. Kiedys wódka lała sie strumieniami, a dziś na spokojnie. Na szczęście jeszcze mogę pić Cole i Pepsi, bo bez tego to juz tylko sanatorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 3 godziny temu wole agresje po alko niz zamul a potem paranoje po zielsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 702 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: To dlaczego napisanie o czyis rodzicach to nie hejt na Ginę tylko święt.okrad.ztwo? Ale wy nas nienawidzicie. Ty jeszcze wiem dlaczego, ale Koralgol? Mogłaby sie określić Skąd pomysł, że Was nienawidzę? Bo napisałam, że Magda hejtuje Ciebie a nie Twoja córkę? Nie rozumiem pytania o świętokradztwo więc się do tego nie odniosę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Zostaw brum w spokoju, bo ci nic zlego nie napisala. Do mnie masz waty a ją cytujesz. Nie rozumiem cie. Ale juz chyba nie chcę zrozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: W dzień alkohol to dla mnie absolutne nie, bo zaraz chce mi się spać i tracę energię totalnie mi to nie służy. Jeśli już, to tylko wieczorem, żeby móc na spokojnie odpocząć. No właśnie, to jest dziwnie. Dlatego podejrzewam, że to może być początek cukrzycy czy co, ale pomierzyłam i mieścił się w normach. Starość jak nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 57 Napisano 3 godziny temu ooo wódka lała sie strumieniami ale rozumiem ze niektorym wolno wiecej i nadal sa the best jak posuwajom chude schizofretki i sluza jako ich weterynarz. 2 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 124 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Nie rozumiem cie. Ale juz chyba nie chcę zrozumieć. Z czym nie rozumiesz? Wprost nie potrafisz napisac tylko sie pod wypowiedz brum podpinasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 255 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pyszny2 napisał: ostatnio jak whisky pilem to sie skonczylo jak krejzolke bronia straszylem na priwku Mówisz o pistolecie na wodę czy takim na kulki? Bo to jedyna broń na jaką byś dostał pozwolenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Tez nie mogę juz tyle pić. Kiedys wódka lała sie strumieniami, a dziś na spokojnie. Na szczęście jeszcze mogę pić Cole i Pepsi, bo bez tego to juz tylko sanatorium Tez piję cole i to zero ale trzeba mieć jakąś słabość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 124 Napisano 3 godziny temu Odwagi chlopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felize 13 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Doktor ZG napisał: Szczerze? Nienawidzę kaca po piwie. To jest taki kapeć, że można zdechnąć. Po wódce jest lepiej Ja najbardziej lubię gin z tonikiem. Za winem nie przepadam. Słabą masz głowę A jednak w grudniu chlałeś dzień czy dwa po morderczym kacu Screeny są jak coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 124 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: ooo wódka lała sie strumieniami ale rozumiem ze niektorym wolno wiecej i nadal sa the best jak posuwajom chude schizofretki i sluza jako ich weterynarz. Weterynarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Mówisz o pistolecie na wodę czy takim na kulki? Bo to jedyna broń na jaką byś dostał pozwolenie. Kiedyś na odpustach były takie na kapiszony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Mówisz o pistolecie na wodę czy takim na kulki? Bo to jedyna broń na jaką byś dostał pozwolenie. na pistolet na kulki nie trzeba miec pozwolenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 702 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Koralgor napisał: Zostaw brum w spokoju, bo ci nic zlego nie napisala. Do mnie masz waty a ją cytujesz. Rozmawiamy tylko. Taka klasyczna kafeteryjna wymiana postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Skąd pomysł, że Was nienawidzę? Bo napisałam, że Magda hejtuje Ciebie a nie Twoja córkę? Nie rozumiem pytania o świętokradztwo więc się do tego nie odniosę. Stąd, ze jesteście nielogicznie zakłamane. Oskarżacie mnie o wiele rzeczy, które tamte dwie odpier.dalaja regularnie. Także którakolwiek z was. Darujcie sobie o teksty o rodzicach Giny itd. Bo to wbrew logice. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 29 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Weterynarz schizofretka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 255 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Kiedyś na odpustach były takie na kapiszony. Haha gangsterka na karuzeli z łabędziami. Naprawdę, strach się bać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felize 13 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Doktor ZG napisał: To dlaczego napisanie o czyis rodzicach to nie hejt na Ginę tylko święt.okrad.ztwo? Ale wy nas nienawidzicie. Ty jeszcze wiem dlaczego, ale Koralgol? Mogłaby sie określić Nie hejtują twojego dzieciaka, tylko piszą o nim jedynie w Twoim kontekście, np. że słaby ojciec z ciebie itd. a nie że masz np. głupią córkę itd. Twój autyzm to chyba jednak nie żart, skoro tak ciężko u ciebie z logiką i tak prostej rzeczy nie potrafisz nadal rozróżnić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 263 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Tez piję cole i to zero ale trzeba mieć jakąś słabość. Ja tylko z cukrem. Jestem konserwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach