Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała misia pysia

Czy istnieje jakies ryzyko????

Polecane posty

Gość mała misia pysia

Witajcie Mam taki mały problem......niedawno zaczełam brac nowe tabletki anty....tzn biore normalnie cały czas ale po 7 dniowej przerwie zaczełam juz inne bo po tamtych sie bardzo zle czułam. Pani gin powiedziała mi ze musze uwazac przez 2 tygodnie bo dopiero po tym czasie bede w pełni zabezpieczona.Wczoraj uprawiałam petting z moich chopakiem...nie współżylismy....on miał wytrysk ale udało sie ze nie zrobił tego na mnie...tzn tylko troszeczke miałam spermy na zewnętrznej stronie uda...od razu sie umył i ja tez to zmyłam...potem juz mnie tam nie dotykał. Mam nadzieje ze nie ma zadnego ryzyka ciązowego?????

Gość masz głupią pania ginekolog
bo kazda tabletkla anty dziala od pierwszej wzietej :O

Gość Annnkkka
I TROCHę GLUPIE PYTANIA BO JAK BEZ SPERMY MIAłBYś ZAJść W CIążE. DZISIAJ MAMY CHYBA TRAGEDIę ODNOśNIE NIEDOUCZONYCH MAłOLAT... SORRY ALE WEż ZACZNIJ SIę DOKSZTAłCAć PRZEZ JAKIEś KSIążKI, A ZA SEX WEź SIę POTEM...

Gość mała misia pysia
no ja wiem ze od pierwszej ......ale ona powiedziała, ze przy zmianie na te tabletki nie jestem zabezpieczona przez pierwsze 2 tygodnie :( wczesniej brałam regulon ale zle si eczułam.....po skonczeniu opakowania normalnie zrobiłam 7 dni przerwy a potem nowe opakowanie nowych tabletek. mniejsza z tym....ale przy takiej zabawie jak napisałam nie ma zadnego ryzyka ciązy??

Gość ..naprawde
nastepna...wytrysk na noge i ma byc w ciazy...skad sie takie biora???

Gość Annnkkka
NBIE WIEM

Gość mała misia pysia
ehhh ja mam straszne schizy ciązowe :(

Gość Annnkkka
ALE TO TRAGEDIA. NIE WIEM GDZIE DZISIEJSZA MłODZEż DOKSZTAłCA SIę ODNOśNIE ZABEZPIECZEń ITP.

Gość ..naprawde
Annnkkkaaa, widze ze to cie tak denerwuje jak mnie, topic poprzedni, ta od bielizny i ocierania...pozdro

Gość Annnkkka
WłAśNIE

Gość ..naprawde
Niestety mozna winic naszych fajnych politykow za to, ze edukacja mlodziezy jest bliska zeru, skoro berety zadza i to grzech edukowac mlodziez. No ale coz, w takim panstwie zyjemy, ale zeby samemu nie moc sie dowiedziec???Poczytac, pouczyc??

Gość Annnkkka
KURDE PRZECIEż JA TEż NIE MIAłAM W LICEUM PRZUGOTOWANIA DO żYCIA W RODZINIE, CHODZIłO SIę DODATKOWO, ALE WYSTARCZY ZWYKłA BIOLOGIA, Są PRZECIEż KSIążKI ITD... NIEDłUGO BęDZIE żE ZAJść W CIążę MOżNA PRZEZ POCAłUNEK:-) :-) :-)

Gość mała misia pysia
dzięki za objechanie ;)

Gość ..naprawde
No dokladnie!! Nie trzeba byc orlem z biologii, ale jakies podstawy, szczegolnie jak sie CZLOWIEK ROZMNAZA to chyba powinno sie wiedziec!!

Gość Annnkkka mozesz juz wyłączyc
CAPS ;) to ze w szkole nie uczą to nic. JAk juz dziewczyna włażi do netu, wybiera jakies forum by siedziec i stresowac sie dalej czekajac na jakąs (normalną ;) ) odpowiedz mogłaby zwyczajnie poszukac w tym necie czegos konkretnego . Nie wiem czy to jest tak trudne czy tez naprawde boli myslenie ? wejsc na google i poszukac czegos o antykoncepcji o zapłodnieniu itp. nawet jezeli w szkole tego nie ucza, w jej interesie jest dowiedzenie sie czegos z konkretnego i zaufanego/wiarygodnego źródła :O Co do autorki tego topicu: jezeli kazda tabletka dziala od pierwszej wziętej to KAZDA DZIAŁA ! Jak mozesz wiedziec , ze dziala kazda aLE sie pytac o tę bo ta ma inna nazwe ? wziełas te nową tak jakbys wziełą tes starą a jezeli działą kazda to ta tez !!!

Gość ..naprawde
Gdyby glupota bolala, to bys nie przestawala krzyczec. Tyle na ten temat.

Gość Annnkkka
TO NIE OBJECHANIE TO DOBRA RADA, DZIEWCZYNO ZACZNIJ CZYTAć MOżE FACHOWą LITERATURę, PRZECIEż NIBY MASZ 20 LAT, JAK TAK SIę BęDZIESZ ZACHOWYWAć, TO LEPIEJ NIE WSPółżYJ ZE SWOIM CHłOPAKIEM, BO SKORO ON TEż SIę BOI TO TO CHYBA JAKAś POMYłKA, ALBO NIE MACIE PO 20 LAT, TYLKO MNIEJ ALBO KłANIA SIę EDUKACJA I TO DUżą. KSIążKI NIE SEX, BO ZARAZ ZACZNIESZ PYTAć, CZY ZAJDZIESZ W CIążę JAK GO POCAłUJESZ.

Gość ..naprawde
Annkaaa, jak juz mowilam , zgadzam sie z toba w 100%. Niewiem, ale ja bym sie jakos wstydzila takie bezmyslne pytania stawiac poprostu, bo to tylko swiadczy o tobie i twojej inteligencji ...