Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajka123

7 miesiąc ciąży bez kontroli lekarskiej-tragedia

Polecane posty

Gość Kajka123

Witam. Ostatnio dowiedzialam sie, ze moja znajoma jest w 7 miesiacu ciąży. Do tej pory to przed wszystkimi ukrywała. Nawet u lekarza nie była i wcale nie dbała o siebie.(piła, palila i nawet być moze ćpała). Teraz juz ma isc do lekarza. Tragedia, w głowie sie nie miesci jak tak mozna. CZy ma szanse na zdrowe dziecko?

Gość magda20....
Ja znam kobietę,która w dniu porodu sie dowiedzila,że jest w ciąży..Az trudno w to uwierzyć.Dziecko niby urodziła zdrowe,ale to jeszcze o niczym nie świadczy.Kto wie co przyszlość pokaże?

Gość ćpunkaaa
czesc ja jestem ćpunką i byłam w ciąży ostro ćpalam ale dziecko urodzilam zdrowee ma juz rok i 1 miesiac i ma inna rodzine bo ćpunce by niedali ! pozdro

Gość Agamon
Widzisz cpunko mialas szczescie, ale nie kazdy je ma. Jej co za matka tak moze postepowac:(

bo glupi zawsze ma szczescie ale jesli chodzi o zdrowe uwazajace na siebie matki to albo poronia albo rodza chore dzieci i gdzie tu sprawiedliwosc? choc moze to bog czuwa nad nimi ze skoro mialy przerabane w brzuszku glupiej matki to niech ma sei dobrze na swiecie

Gość Kajka123
ciekawa teoria sephi!! Byc moze i tak wlasnie jest!