Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna.......

swędzenie pochwy.

Polecane posty

Gość taka jedna.......

napiszcie proszę czy to coś niepokojącego. otóż poznałam fajnego faceta , po kilku randkach zaczeliśmy się kochać i było dosyć ostro , teraz swędzi mnie pochwa . czy to może być spowodowane tylko i wyłącznie ostrym sexem czy może jakaś choroba.

Gość zeeelkaaaa
powody tego moga byc rozne... jesli mieliscie prezerwatywe to...byc moze jestes uczulona na lateks itp. nie wiem nie chce zmylic ale swąd ma sie takze przy nadzerce . a najlepiej jak sie bedzie utrzymywac to zalecam udac sie do lekarza

Gość taka jedna.......
dzięki mam nadzieję że to tylko podrażnienie . prezerwatywy nie było choć to mało odpowiedzialne...

Gość hophop
a może on był jakiś chory może to wesz łonowa???jak swędzi!!!

Gość a miał na imie
Simon? :O

Gość beeaata
taka jedna nie martw się niczym wiem jest to dokuczliwe ale wcale nie musi chodzić o tego faceta poprostu czasami tak już mamy zastosuj może proszek tantum rosa 1 saszetka jets na pół litra wody letniej przegotowanej i taki roztwór może stać 24 godziny do podmywania i fajna jest też maść clotrimatrozol czy jakos tak podobnie lub np. mi pomagała maść alantan

Albo choroba weneryczna. Albo grzybica. Tak czy siak polecam wizyte u lekarza.

Gość fefcia87
WITAM.... Mam pewien problem bo gdy zaczełam braćtabletki antykoncepcyjne do paru dni zaczeła uporczywie swedzeć mnie pochwa? Czym moze to być spowodowane...? Czy oznacza to,ze tabletki mogą to powodować...? Przed tabletkami takich obiawów nie posiadałam. Pozdrwaim Was Kobitki i czekam na jakies informacje...

Gość lldldldldld
Autorko, to jest prawdopodobnie grzybica. Tak się czasami dzieje, że ma się jej rzut po współżyciu. To nie znaczy od razu, że on cię zaraził - grzyb jest normalnie w organizmie i czeka na moment, zeby się uaktywnić. A ostry seks to otarcia, mini uszkodzenia - i grzybica szaleje. Idż do lekarza.

Gość Perełka2
Tabletki antykoncepcyjne mogą zwiększać skłonność do grzybicy. Podobnie jak wkładki wewnątrzmaciczne. Trzeba leczyć. Nie ma wyjścia.