Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĄCA O RADĘ

JAKIE ZWIĄZKI SĄ TRWAŁE?????

Polecane posty

Gość PROSZĄCA O RADĘ

CZY DOBRZE JEST CHODZIĆ ZE SOBĄ KILKA LAT? BO SŁYSZAŁAM ŻE JAK LUDZIE PO 3 LATACH SPOTYKANIA SIĘ NIE POBIERAJĄ SIĘ TO ZNACZY ŻE COŚ JEST NIE TAK I PEWNIE NIE SĄ PEWNI SIEBIE, WIĘC PEWNIE TO NIE JEST TO, WIĘC SIĘ ROZWIODĄ JEŚLI BY SIĘ POBRALI.

Gość KAsia i Tomek sa ze sobą 7 lat
i nie wyglada ani na to by mieli sie pobrac ani na to by mieli sie rozstac :) btw. Związek chemiczny wody i tlenu jest bardzo trwały

Gość margolka
Ja chodze ze swoim ponad 3 lata i jest troche racji, ze nie spieszy nam sie do slubu bo nie jestesmy pewni siebie i jeszcze sie nie dotarlismy. Ale nawet jakby bylo super miedzy nami to watpie czy bysmy sie zdecydowali na ten krok, bo nie mielibysmy gdzie mieszkac :)

To napewno indywidualna kwestia. Ja narazie z moim kochaniem jesteśmy dopiero półtora roczku. Wcale nie jest to norma co napisałaś. Znam wiele par które są ze sobą nawet po 5 lat nadal sie kochają a decyzje o ślubie odwlekają z tylko sobie wiadomych powodów.

Moja siostra z chłopakiem dopiero po 11 latach bycia ze sobą się pobrali. I są szczescliwi maja teraz synka :)

Gość vhm
my bylismy ze soba 4 lata, chcielismy pobrac sie juz po roku ale nie mielismy warunkow, teraz mija 4 rok od slubu, jest super!!!!!!!

Gość KATARINA MĄDRALA
a ile lat jesteście w związku i ile mieliście poważnych kryzysów???/np rozstań lub że mieliście się rozstać

Katarina Mądrala każdy kryzys z którego udało nam się wyjść przyćmiewa na tle szczęścia i radości z miłości. Tak wiec po pewnym czasie już nie pamięta się upadków... Bynajmniej ja tak mam...

Gość sexy woman
ja byłam z moim mężem 8 lat zanim zostaliśmy małżeństwem . Był drugim moim facetem i ostatnim . Obecnie jesteśmy 2 lata po ślubie . Ciągle mamy o czym rozmawiać i nonstop uprawiamy sex. Więc nie ma na to reguły . Jeśli 2 ludzi łączy prawdziwe uczucie to przetrwa wiele burz. U mnie też były takie burze ale dzięki wzajemnemu zrozumieniu przebneliśmy ten trudny okres. A obecnie czekamy na upragnione maleństwo:-)

Gość KATARINA MĄDRALA
gratuluje

sexy woman a który to już miesiąc. Jak w każdym związku zdarzaja się ostrzejsze wiatry...Najważniejsze by wychodzic z nich cało...

Gość sexy woman
hi hi - miesiąc w sumiejeszcze żaden bo dopiero oczyszczam się po tabletkach anty . Miałam bardziej na myśli to że dążymy już do tego i oboje ciągle o tym myslimy . Więc wszystko jest na dobrej drodze:-) Jakby nie fakt ,że po antykoncepcji trzeba 6 mcy uważać - to pewnie już by coś było :-)

Gość sexy woman
Dziewczynki mówię Wam nie słuchajcie i niesugerujcie się radami innych . Każdy przypadek odn związku należy rozpatrywać indywidualnie . Jedno jest tylko pewne jeśli kobieta zna swoja wartość i nie robi nic na siłę ( np sama oświadcza się chłopakowi - bo o takich przypadkach też słyszałam )to wszystko powinno się pozytywnie zakończyć dla obojga . Ale jak pisałam wcześniej każdy przypadek jest inny . Niestety czasy nie są zbyt sprzyjające dla związków.