Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaadziutka

blaaadziutka druga kreska na teście???Ciąża???

Polecane posty

Gość blaaadziutka

Babki proszę o opinie. Po 8 dniach od domnienageo zapłodnienia robiłam test-negatywny Wczoraj (11 dni od zapł) drugi- wyszła bladziutka druga kreska, tak blada, że na pierwszy rzut oka jej nie widać. Czy powatzrać test według Was? Kupiłam dzisiaj kolejny test-ten czuły, który wykrywa podobno 6-dniową ciąże. Czy zrobić go jutro rano, czy sobie darować?

Gość i tak
i tak go zrobisz, bo pewnie cię skręci, bez zrobienia go, więc po co sie pytasz ? :-p jak chcesz mieć pewność - to tylko badanie krwi je daje

Gość blaaadziutka
Wiem, ale badanie krwi na razie odpada, najwcześniej będę je mogła zrobić za jakiś tydzień;) Masz rację-i tak pewnie zrobie jutro ten test:p interesuje mnie tylko, czy któraś z Was tak miała a potem okazało się, że jest/nie jest w ciązy...

Gość madziara58
wydaje mi się ze to ciąża ,jezeli ci wyszła 2 kreska to znak ze jesteś w ciąży,ja też tak miałam i to już 4 miesiąc,a chcesz w ogóle być?

Gość tak to jest ciąża
99% osób mialo blada kreske, po paru dniach powinna juz byc (przy anstepnym tescie) mozno niebieska

Ja tez mialam blada kreske ale est robilam 2 dni przed spodziewana miesiaczka i..... synek ma juz 14 miesiecy. Ja do rana nie czekalabym. Przy zadnej ciazy nie czekalam do rana i nie bylo pomylki! 🌻

Gość blaaadziutka
Tak, bardzo bardzo chciałabym być:D! O rany, zrobię tak: jak jutro wyjdzie jeszcze raz kreska, nawet blada, to jednak polecę na to badanie beta od razu!:). Co tam, najwyżej mnie zwolnią (mam kawał drogi do lab.) i wyniki tam sa dopiero następnego dnia, ale będe mieć pewnośc:D! O rany, spcejalnie kupiłam inny rodzaj testu, żeby nie wyszło, że jakaś wada fabryczna, czy coś:). Dobra, nie nakręcam się, żeby jutro nie przeżyć zawodu:) Dziękuję Wam babeczki za opinie:)🌼

Gość blaaadziutka
No i wlasnie moje pozytywne nastawienie prysnęlo jak bańka mydlana, po tym jak wyczytałam na jakims forum, że test Quick Viev zawsze pokazuje taką bladą kreskę:( Co wy na to?

Gość didi69
nie możliwe. Bardzo cześto druga kreseczka jest bladziutka.

Jak robiłam test to tej drugiej kreski prawie nie było widac musiałąm do okna podejść ,zeby dokładnie się przyjrzeć no i wyszła ciąż .Kreska nawet mało widoczna oznacza ciąże .POWODZENIA!

Gość blaaadziutka
Dzieki babeczki, kurcze ciekawa jestem jak wyjdzie ten jutrzejszy test:)

a po ilu minutach zobaczyłaś tą drugą kreskę? Jak po więcej niż 5, to raczej nie jest to ciąża

Gość trzeba mieć nadzieję
Quick Viev wcale nie pokazuje zawsze 2 kreski.Ja robiłam ten test 2 razy i żadnej kreski nie było.

Gość staram się
o dziecko od dawna i zawsze testuje Quick viu, nigdy mnie nie oszukał i zawsze jest(niestety) tylko jedna kreska. Zależy po jakim czasie ją zauważyłaś, jesli po ok 5 minutach to mozesz być faktycznie w ciaży, jeśli później to raczej nie!. POwodzenia

Gość yta
Mam nadzieję, że jesteś w ciąży. Znam kogoś, kto robił dwa testy i blada kreska była a okazało się, że ciąży niestety nie.

Gość blaaadziutka
Kreska była po 5 minutach, robiłam to o 6.00 rano i na poczatku wydaweało mi się, że źle widzę i że coś mi się przywidziało, dlatego chodziłam po całym domu i sprawdzałam w kazdym świetle;) Na jutro mam Bobo-test;). No nic, za kilkanascie godzin będę wiedziec:). Sorry, jesli kogoś zxanudzam, ale najgorzej będzie jak jutro nie zobacze nawet cienia kreski, bo jak się znam, polecę znowu po test i zrobię następnego dnia...Obłęd to jest:(. Ale obiecuje sobie, że na tym zakańczam moją paranoję;)

Gość blaaadziutka
Zrobiłam test... JEST DRUGA KRESKA:d! WCIąż BLADA, ALE WYRAźNIEJSZA NIż WCZORAJ:D:D:D! O rany, aż boję się cieszyć, wiem, że na tym etapie naturalne poronienia to norma.. O boże nie wiem co mam ze sobą zrobić:D! Męźżowi na razie nie mówię, póki nie zrobię bety:D! Dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie:D!🌼

tez wielokrotnie robiłam tym testem zawsze wychodziły prawdziwe wyniki, negatywne albo pozytywny jak zaszłam

Gość Chcę być mamusią....aga26
Pomóżcie proszę.............. ...........7.01 pierwszy dzien ostatniej miesiączki. Staramy się z mężem o dziecko. Zrobiłam dziś test i wyszła bardzo blada różowa kreska. W gardle od wczoraj mam jakby "kulkę", nie wymiotuję jednak jest mi niedobrze, odbija mi się, zasypiam w mgnieniu oka. Dodatkowo jak ścisnę delikatnie pierś z sutka wyleciało troszkę przezroczystej wydzieliny. Mimo iż nie miałam nigdy takiego czegoś. Moje pytanie....czy kreska może wyjść przy braku ciąży?