Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rocco

Czy ktos juz sie pogodzil z tym ze zostanie do konca zycia sam?

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmm
----> a ja wygrałem życie No mam nadzieje ze sie nie okaże ze jest tam NIC, w każdym bądź razie chcialabym spróbowac to sprawdzic.... a poki taki osobnik ma egzystencjalny problem to drzwi zamkniete .... Oglądałam niedawno film o jednym z polskich muzyków bluesowych, który źle skończył ( kto domyślny , ten wie) i obserwując swoj miedzyczasowy związek, doszlam do romantycznego wniosku ze tylko dla jednego moglabym miec tyle cierliwosci co żona bohatera.... Eh, może ja zbyt romantyczna jestem..... Tylko irytuje mnie to, że ktoś kto sam sobie wydaje się być nieciekawy, może być fascynacją życia kogoś innego , nmie wiedząc tym...

Ja. Powody takie jak autor. Kompleksy, nieśmiałość utrudniająca kontakty z ludźmi - nie umiem podtrzymywać istniejących ani nawiązyć nowych kontaktów, fobia społeczna. Nigdy nie miałam...etc. Ani dziewczyny, ani chłopaka;) Pogodziłam się tak na 90% (jeśli w ogóle pogodzenie można mierzyć w procentach...) Te 10% chyba zawsze będzie ze mną...głupie mrzonki. Staram się rozwijać, jakoś żyć. Ale tak naprawdę przyszłość mnie przeraża. Anonimowo - witaj 🌻

Gość kasia z kon
ktos z was napisal - wyjsc do ludzi, na jakis kurs itp - gdybym byla w stanie to zrobic, to nie bylo by problemu. Duzo ludzi jest samotnych z powodu fobii spolecznej i co wtedy?

Gość andreasen
Fobia społeczna zniszczyła mi życie, a teraz już jest za późno na zmiany. Lepiej walczyć póki jest czas, póki się jest młodym.

Gość kasia z kon
ja mam 39 lat i tez juz nie mam sily na walke, probuje, ale nie mam efektow