Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ile czasu czekałyscie na wozek??????????

Polecane posty

natrafilam na wypowiedz mamy ktora pisala ze na wozek czeka sie okolo miesiaca jezeli nie ma akurat tego modelu jaki sie chce w sklepie a jak to bylo u was?? jestem w 7 miesiacu ciazy myslalam ze kupno wozka zostawie sobie na sam koniec ale chyba w takim razie bede musiala juz wczesniej zamowic bo raczej w hurtowni nie ma tego koloru co ja chce:(

Gość ale masz problem
śmieszna jesteś

co w tym smiesznego, pytanie jak pytanie. chcialam kupic wozek dopiero jak urodze ale nie wiem ile czasu minie zanim sprowadza go od producenta,

witam:) my na wózek czekalismy miesiac na gondolke a na spacerowke...5 miesiecy!!!!!! bo nie bylo wybranego przez nas koloru.Szok!! mowili ze bedzie za miesiac a dotaerla po 5!! roznie to bywa wiec radze juz sie powoli za to zabierac.Ja kupowalaM X LANDERKA.

Gość justaaaaaaaaaaaaaa
no to faktycznie trzeba juz wczesniej zamowic , 5 miesiecy?!?!?!?!? SZOK!!!!!

Gość Milena1978
Ja kupowalam Mutsy (chcialam konkretny model i kolor) i na szczescie trafilam na zblizajaca sie dostawe, wiec czekalam tylko tydzien. Jednak jak juz wczesniej sie orientowalam to w roznych sklepach slyszalam ze czasem trzeba czekac nawet do 3 m-cy, takze nie odkladaj sobie na ostatnia chwile, bo sie niepotrzebnie zestresujesz. Mi mowili ze tak dlugo, bo wozki sa sprowadzane z Holandii i nawet dystrybutor nie ma pewnosci czy dostanie zamowiony wozek. Myslalam ze w przypadku polskich jest latwiej, ale jak ktos wyzej napisal - wychodzi na to ze niekoniecznie... Acha i jeszcze jedno... zamawialam na bobowozki.pl - maja dobre ceny, takze sprawdz sobie :)

Gość Milena1978
obejrzyj w sklepie i poszukaj w internecie - jest duzo taniej, ja zaplacilam 500 zl mniej w porownaniu do cen w W-wie

Karo ladnie wygladacie- ty i coreczka. masz niesamowita urode. pozdrawiam was sedecznie!!

Ja na swój GRACO czekałam 2 tygodnie. Polecam lekki i łatwo składający się model. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.