Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjusz

Jak powiedzieć dziewczynie że sie ją kocha??

Polecane posty

Gość Patrycjusz

Poznałem świetną dziewczyne zaraz ją polubiłem. Jeszcze tak się nigdy nie czułem po prostu się w niej zakochałem.Ale wczoraj wszystko przepadło przez jakąś drobnostkę się z nią pokłóciłem. Teraz nie wiem jak ją przeprosić i nie umiem powiedzieć że ją KOCHAM.

tylko spokojnie... "kochać" to bardzo mocne słowo. naucz się je szanować najpierw.

Gość powiedz jej ale tylko gdy
naprawde tak czujesz,to prawda kocham to okrutne i mocne słowo

Miłośc nie ginie od kłotnmi;) A jak sie kocha to się przeprasza ( minka i kwiatkami) wybacza rozmawia:) Miłośc okazuje się słowem, czynem, gestem na róznorakie sposoby:)

Gość powiesz jej ze ja kochasz
to jeszcze ucieknie jak to taki typ jak ja :-)

wodniczkajego.....Ty byłaś na moim topiku? bo widze ze lubisz takie rzeczy to moze i mi cos poradzisz... ;)

Gość Patrycjusz
Ale ja to wiem że to moja miłość miałem dużo dziewczyn ale nigdy tak sie nie czułem a teraz ja to po prostu czuje!!

Gość nie przesadzaj
powiedz jej to i tyle.Gdyby kiedyś moj chłopak w pore tego nie powiedzial to nie wiem czy bylibyśmy razem.

Gość Patrycjusz
Tylko mam jeszcze jeden problem: Nie wiem jak to jej powiedzieć!!!

Gość a to nie jest problem
ja miałam kiedyś problem z okazywaniem uczuć(zwlaszcza na początku)wiec napisałam list,chłopak powiedzial że mnie kocha ja tez to czułam ale nie potrafilam tego z siebie wydusić,wiec po jakimś czasie chciałam żeby to wiedział napisałam.Strasznie sie wstydziłam potem jak sie spotkaliśmy,ale dobrze zrobilam bo i ja i on wiedzielismy juz wszystko...

Gość a to nie jest problem
dodam jeszcze że wtym liście napisałam też że sie wstydze i żeby jak sie spotkamy nie mowil o tym liście

Gość Patrycjusz
No tak ale jak mnie odrzuci to już nie popatrze jej nigdy w oczy i tego się najbardziej boję.

Gość Ewelina ze Zgierzaa
Powiedz - miła z Ciebie kwoczka - jest to wyznanie miłosne w starym i tajnym języku dziwczyn, każda je zrozumie, a więc avanti przyjacielu :classic_cool:

Gość Patrycjusz
Właśnie sprubowałem to na kuzynce i nie chwyta o co chodzi!!! :-(

pamiętaj, że jest różnica między \'zakochaniem się\', a prawdziwą miłością... \'zakochanie\' to inaczej \'zauroczenie\' przecież... pamiętam, że mój mąż najpierw powiedział mi, ze się we mnie zakochał, a dopiero po jakimś czasie, że kocha...

Gość errrrrrrrrrrrkaaaaa
ewelina głupio mówisz,Patrycjusz nie słuchaj jej,kobiety lubią romantyzm. powiedz "kocham cie,i wiem że jestes dla mnie kimś bardzo ważnym" a jesli boisz sie odrzucenia to dodaj ze wiesz ze to mocne słowa ale jesteś tego świadomy aha i nie oczekuj że ci odpowie tym samym kobiety potrzebuja czasu na analizy,przemyślenia i takie tam

Gość nic jej nie mow
ja mam takiego jednego absztyfikanta. wyskoczyl z czyms takim i zaczal mnie draznic. denerwuje mnie to jego uczice. wlazenie mi w dupe przy kazdej okazji. oblesnie sie na mnie gapi, probuje dotykac. fuuuuuuuujjjjjjjjjj. dla mnie to gorsze niz byc odrzuconym. bycie kochanym przez osobe ktorej sie nie lubi jest okropne

Gość baba łamaga
nie móić...pokazać czynami 🖐️

Gość powiedz chyba sie w tobie
zakochalem(albo zakocham) to dziala, ale nie odkrywasz do konca kart.Mozesz to powiedzec zwyczajnym tonem

Gość baba łamaga
mi tak kiedys powiedzial sąsiad z góry ....byl o rok ode mnie młodszy i pisal super wypracowania z polaka 🖐️

Gość Auuuurora
"powiedz ze sie chyba w tobie zakochalem"-mówi samo za siebie:nie jestes pewien bo mowisz "chyba"

Gość kocham ciem

Gość daria1
autorza a jak dlugo ja znasz?

Gość czytam twój post
i tak sobie myśle że fajnie bedzie jak jej powiesz a potem napiszesz nam jak to wyglądało z jej strony. Młodzi młodzi fajnie wam!!!!!!!!!!!

Gość Patrycjusz
No tak powiedzieć jaj czy nie bo już zgłupiałem :-(

Gość Patrycjusz
Dzisiaj sie dopiero z nią pogodziłem może by jeszcze poczekać??

Gość Patrycjusz
Jeśli ktoś chciałby mi coś powiedzieć lub doradzić to może napisać mi e-maila Oto on: patryk.soltys@wp.pl

Ale ja to wiem że to moja miłość miałem dużo dziewczyn ale nigdy tak sie nie czułem a teraz ja to po prostu czuje!! --- to słowo na początek:) Widzisz kocham cię mozna wyznawac na setki języków:) A mowa kwiatów? liściki? sms:) Jak romantyczka to wyznawaj jej to tak:) slowem, czynem spojrzeniem, gestem

Gość Patrycjusz
pisze jej liściki ale ona ma koleżankę która jej mówi że ja jestem nieczuły i twardy jak kamień i, że nie jestem warty uwagi!! A tak nie jest ja jestem czuły jak każdy człowiek a nawet bardziej :-(