Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet ale misiowaty

Jeśli wygląd nie jest wazny to dlaczego tak sie dzieje...

Polecane posty

Gość Maxxxx
^Jak moge byc pewny siebie?

Gość bez przesady przeciez
za bardzo koncentrujesz sie na tej swojej "wadzie" przeciez nikt nie jest idealny...jak mozna byc pewny siebie...hmmm duzo pracy nad wlasna psychika zmiany nastawienia do zycia ...czlowiek wesoly usmiechniety dobry zawsze przyciago do siebie innych ludzi:) nie odpowiedziales na moje pytanie ile masz lat?:)

jak moge byc pewny siebie i znac swoja wartosc, skoro kobiety daja mi znac, ze jest inaczej? >>>jak to okazuja? moze tylko Ci sie tak wydaje...

16 i 9 zer - oby kiedys tak było>> jesli wtedy bedziesz naprawde szczesliwy to zycze Ci by kiedys tak bylo:)

Gość Maxxxx
"czlowiek wesoly usmiechniety dobry" jak moge byc usmiechniety, skoro zadna mnie nie chce? Zycie w pojedynke jest smutne. Kiedys bylem wesoly, ale to sie zmienilo. A mam sie usmiechac na sile? Na pewno nie. "jak to okazuja?" moze raczej nie okazuja, nie okazują braku zainteresowania. Mam 24.

moze raczej nie okazuja, nie okazują braku zainteresowania>>to raczej mezczyzni powini sie starac o wzglady kobiet:):P i myslisz ze to ze jestes nieszczesliwy spowodowane jest wzrostem i samotnoscia:(>>ja tez jestem singielka :P i jestem bardzo bardzo szczesliwa:) masz dopiero 24 lata cale zycie prze Toba:) zmien tylko nastawienie a wszystko napewno zmieni sie na lepsze:)

Gość dlaczego wciskacie im kit
?:O

przepraszam bardzo...to sa moje poglady a nie wciskanie kitu:o

Gość nikt im kitu
nie wsadza. Dziewczyny same nie będą o nich sie zabijać bo takie sa,i jest to raczej rola facetow,tylko faceci z tego topiku to pipy nic więcej!!!

Gość Maxxxx
"to raczej mezczyzni powini sie starac o wzglady kobiet" ale jak widze, ze kobieta nie jest zainteresowania, to odpuszczam, nie jestem nachalny. "a tez jestem singielka i jestem bardzo bardzo szczesliwa" a mi do szczescia brakuje milosci. "zmien tylko nastawienie" to nie takie proste

Kit się wciska, nie wsadza:O A że to kit to każdy wie, zwłaszcza ci którym życie dowaliło:O

"zmien tylko nastawienie" to nie takie proste>>to latwiejsze niz Ci sie wydaje:P:)... i myslisz ze jak znajdziesz miolosc to bedziesz szczesliwy?...wydaje mi sie ze jak ktos sam ze soba nie potrafi byc szczesliwy to tym bardziej z druga osoba... dlaczego wciskacie im kit>>chyba jestes bardzo sfrustrowanym czlowiekiem:(...i to nie powod by wszystkich oceniac ta sama miarka...

Nigdzie nikogo nie oceniam. Chyba mogę napisać że nie masz racji? Sfrustowańcem nie jestem. Realistką - owszem.

mozesz mozesz:) 🖐️

Gość Maxxxx
"wydaje mi sie ze jak ktos sam ze soba nie potrafi byc szczesliwy to tym bardziej z druga osoba." mniej wiecej do 22 roku zycia bylem szczesliwy zyjac sam. Ale teraz zaczelo mi czegos brakowac. Kazdego, kto nie jest pozbawiony uczuc czeka to samo. Jestes singlielka i teraz jest Ci dobrze. ale myslisz, ze takie szczescie bedzie trwalo wiecznie?

hmmm nie wiem czy bede tak szczesliwa zawsze zobaczymy... jak w wieku 24 lat bede nadal sama to chyba nie bede sie z tego powodu zalamywac...fakt milosc daje najwieksze szczescie ale zobaczymy co bedzie:)...ale chyba nie myslisz ze jestes sam tylko z powodu tego wzrostu z tego co pliszesz wnioskuje ze napewno jestes fajnym facetem i jestem pewna ze znajdziesz milosc:)

Gość przegrany_zakapior
A ja mam 165cm wzrostu, do tego mam malego i krzywego penisa (10 cm) ze stulejka, jestem rudy i mam nieprzyjemny wyraz twarzy. No ale to normalne skoro od 10 lat praktycznie sie nie usmiecham. Teraz mam 28 i jestem prawiczkiem. Gdy 10 lat temu pewna dziewczyna zobaczyla mojego kurwa mikrusa to mnie wysmiala. Przegralem zycie.

Gość przegrany_zakapior
i jeszcze dodam ze mam duzy krzywy nos, szczekoscisk i krosty na twarzy. Tradzik lecze nieskutecznie od 12 lat, to nie jest takie proste wyleczyc.

Gość evvika
Hehe, masakra :) :) Panowie, ale nie martwcie się, może w kolejnym wcieleniu los będzie dla was bardziej łaskawy :D

Gość DO przegrany_zakapior
Ty sie ciesz, ze przynajmniej byles z panna w lozku. Ona widziala Twoje jaja, a Ty widziales jej broche. Ja nawet nigdy cipy na oczy nie widzialem.

Gość przegrany_zakapior
a myslisz ze ja widzialem? nie zdazylem, bo uciekla.

Gość niesmialy__
Wy nie macie wygladu, a ja nie mam smialosci do kobiet. Rezultat jest ten sam - brak kobiety. Wiec wyglad to nie wszystko.