Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile lat

ILE LAT miałyście jak był Wasz PIERWSZY RAZ?

Polecane posty

Gość 28 lat planowany
ale stara byłam hie hie hie..było bosssssssko i takjest do dziś:)

Gość 19 planowany
sylwester 2005 miałam 19 lat, bardzo planowany, chodziliśmy wcześniej 5 miesięcy ze sobą, ale i tak 2gi raz w nowy rok był fajniejszy niż pierwszy :)

Gość 19 planowany
aha, no i jesteśmy razem do teraz :))) warto poczekać na kogoś, kto jest tego wart :)

Gość agatka8777
17 juz dawno z nim nie jestem, ale ciesze sie, ze mam to juz za soba i nabralam troche doswiadczenia ;)

miałam 15 lat... zostałam zgwałcona przez brata koleżanki... teraz mam prawie 17 i staram się zapomnieć co mi zrobił...

Gość babytin
napewno trudni było o tym zapomnieć. Ale jesteś dzielną dziewczyna skoro sobie jakoś radzisz.

Gość aja kaja ya
12 lat planowany sex

Gość Wrrr...
Miesiac po 17 urodzinach. Nie zaluje. Pelen spontan na trawce. Bardzo bolalo wiec nie pozwolilam na duzo. Taki prawdziwy 'RAZ' byl miesiac temu. Czyli 18

19, wspaniale, wiedzieliśmy że w końcu to nastąpi:) ktoś tu ankietę robi?:)

Gość anusiaanusia
21, po 6 miesiacach, teraz jestesmy razem prawie 1,5 roku. sex smakuje coraz lepiej:)

Gość pina2222
111 lat 4 miesiące i 16 dni. Ale nie żałuję :P

19 lat. Planowany, ale nie do końca przemyślany. Byliśmy wtedy razem od ponad roku, niestety rozstaliśmy się dwa miesiące po pierwsyzm razie. Było cudownie. Nie żałuję ogólnie, ale żałuję, że nie stało się to z moim obecnym partnerem. Dziś mam 26 lat.

Gość Truskaweczka1989
19 :) spodziewany ale nie planowany

Gość o23
dopiero w 22 latach:) Bardzo sie tego wstydziłam bo w 22 latach być dziewica to troche dziwne, zwłaszcza że jestem bardzo atrakcyjna dziewczyną i zawsze miałam pełno chłopaków wokół siebie. Poznałam swojego obecnego chłopaka i się stało:) Zwlekałam z powiedzeniem mu wogóle o tym że ja jeszcze nigdy... Ale jak mu powiedziałam to zareagował normalnie, nie był zaskoczony ani speszony, tylko mnie przytulił i powiedział że poczeka i że nie będzie mnie do niczego zmuszać:) Zwlekałam z tym dość długo,chyba z miesiąc On już nie mógł wytrzymać (widziałam po jego zachowaniu i mówił mi że już nie może, ale nie zmuszał mnie ani nic nie wymuszał) Powiedziałam mu że boje się że to będzie boleć, On powiedział że zrobi tak że nie będzie boleć. Kiedy to już sie stało to nie było zaplanowane ale spodziewaliliśmy sie tego :) nie było wymuszone bo On sie spytał czy chce a ja sie zgodziłam. Był bardzo delikatny, troche bolało, ale nie żałuje:) Teraz nie żałuje ani chwili kochamy się bardzo:) Świata poza nim nie widze a on poza mną:)

Gość Jagus---
17 lat i 9 miesiecy - planowany:D

Gość Jagus---
O 23 - miesiac to dlugo?? Wlasnie krotko zwlekalas:D

Gość seniorkaaa
hehe..to ja jestem starucha przy Was. 24,5 roku. Ciezko powiedziec, czy planowany. Po 3,5 roku zwiazku. Na pewno spodziewany, ale czy planowany to nie wiem:)

Gość bambiii
JA 25.planowany

Gość seniorkaaa
bambiii..no i zepsulas mi pozycje dominatorki :)

Gość Bobek2
Poprzedniej nocy byl moj pierwszy raz. Mam 21 lat, moja dziewczyna rowniez. Bylo to bardzo emocjonujace szczerze mowiac, taka... cudowna chwila. Bolalo ja i to nawet sporo, ale przyznam ze tak na prawde w miare latwo nam to poszlo, bo to byla nasza pierwsza proba. Wzielismy na siebie ogromne ryzyko, bo stwierdzilismy ze sprobujemy bez jakiegokolwiek zabezpieczenia - oboje chcielismy zeby ten pierwszy raz byl naturalny. Dziewczyna miala lekkie krwawienie i w zwiazku z tym, ja chce sie teraz Was zapytac, kiedy mozemy powtorzyc stosunek? Ile powinnismy odczekac, az sie jej rany zagoja? 2 - 3 tygodnie? Dluzej? Krocej? Czy moze powinnismy jeszcze raz sprobowac? Pozdrawiam wszystkich probujacych :)

Gość poczekajcie ze 2 tygodnie
aż się zagoi - ona będzie czuła, że już nie boli mnie przez 1 tydzień bolało przy siedzeniu na krześle

Gość +_+kwaituszka
24 -planowany:)

Gość czarna__
20 lat-spodziewłam się ale nie był zaplanowany...i zupelnie nie bolało przawie nie krwawilam

22 lata dlugo oczekiwane :) planowane ale nie w tamtej chwili, bylo cudownie:)

Gość Mrrruu
17, wspaniałe walentynki.. było bardzo miło, bardzo słodko i nigdy nie zapomnę. Jestem zadowolona- byłam gotowa.

17lat, to bylo planowane. niby nie zaluje, bo jestem z tym chlopakiem do tej pory, ale jakos tak srednio bylo....

Gość MaLudaaaa
16 i kilka miesięcy. Planowany i nie żałuję ;)