Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile lat

ILE LAT miałyście jak był Wasz PIERWSZY RAZ?

Polecane posty

16,5-planowany-chciany-i baaardzo cudowny. teraz dzidzie chcemy:)

Gość izaief
22 - planowany

Gość stelka81
Ja miałam prawie 23, okazji nie brakowało, ale poczekałam i zrobiłam to kiedy byłam pewna, że tego chcę!!!

17 planowany... chociaz bardziej spodziewany :) nie zaluje... po 3 miesiacach, nadal z nim jestem

Gość 23 planowany
nie żałuję ;)

Gość N A T A L K A
Moja koleżanka straciła dziewictwo w wieku 3 lat.. całkiem nieplanowanie:( wiem ,że to przykre ale każdemu może się zdarzyć ,że usiądzie na smoczek ;/

19...planowany po roku znajomości-teraz jesteśmy malżeństwem a razem od 10 lat 👄

17 lat miałam, to było spontaniczne, ale z mężczyzną który jest dla mnie ideałem. Jesteśmy razem do dzisiaj i planujemy wspólną przyszłość. Niczego nie żałuje:)

Gość aaaaaaajjjjjaaaaa1654813
Ja mialam 18 lat gdy przezylam swoj pierwzy raz bylam wtedy 1,5 roku z moim chlopakiem teraz jestesmy juz 5 latek razem i jest cudownie!!!planujemy byz ze soba juz do konca swiata i jeden dzien dluzej!!!a co do niego to niestety mial 3 dziewczyny przede mna ale jakos to zrozumialam bo jest ode mnie starszy o 4 lata!gdy sie poznalismy on mial prawie 20 a 16 wiec w sumie zrozumialam wszystko! ale i tak zawsze mowi ze dla niego pierwszy raz byl ze mna a tamtych dziecinnych stosunkach chcialby zapomniec!

21,5 :) z facetem, na ktorego czekalam cale zycie :D nieplanowany , spontaniczny, cudowny, niepowtarzalny :D az milo wspomniec pozdrawiam.. ps. warto bylo czekac :D

Gość 14-latka
to sie stało niedawno nie wiem czy nie jestem w ciąży... :(( boje sie.. :(

Gość dowiedzono ze im mniejszy
status spoleczny w domu rodzinnym a takze danej osoby,tym szybciej dochodzi do pierwszego razu. Im bardziej prymitywne spoleczenstwo,tym sex nie jest tematem tabu.Przyklad Europa-Azja---->Francuz-Turek.

Gość majkuniaaa
16 :D z mojej strony planowany z jego nie :P ha! dwa lata na mnie czekał :) jesteśmy ze sobą do tej pory :)) w listopadzie 4 lata będzie.

Gość majkuniaaa
do DOWIEDZIONO ZE IM MNIEJSZY nikt nie prosił tu o wyniki badań tylko o wiek pierwszego razu! Mało mnie obchodzą twoje przytoczone badania bo znam wiele przypadków w których jest całkiem odwrotnie ha :D

18 nieplanowany, zupełny spontan, byliśmy razem 2 tygodnie. Teraz jesteśmy razem już ponad rok :-) Nieprawdą jest że jak związek zaczyna się od sexu (łóżka) to szybko się kończy :-) My jesteśmy przykładem :-)

Gość nie żartuje
miałam 5 lat oczywiscie to nie było zaplanowane ...

Gość madzius
niedlugo przed 18stka planowany ale w sumie z zaskoczenia:P

Gość to ja jestem
ja miałam 16 tydzien przed 17 urodzianami planowany

Gość ...szalona 17-stka...
miałam 17 lat i zrobilam to z 27 letnim facetem po nie calych dwoch miesiacach znajomosci;p heh owszem juz od dawna chcialam to zrobic ale jakos nie bylo okazji jednak jak sie nadarzyla to szybko ja wykorzystalam:) naprawde niezaluje tego co zrobilam bylo naprawde cudownie jestesmy ze soba juz 5 miesiecy i naprawde bardzo sie kochamy:) pozdro for all

moj pierwszy raz byl wieku 17 lat, no. prawie juz 18;) z moim miskiem starszym o rok;) z ktorym znam sie od zawsze a jestem z nim juz prawie 2 lata. a pierwszy raz byl po 1,5 roku bycia ze soba:P

Gość Maaartusia88
prawie 19 spodziewany, nieplanowany:)) cudowny:))

Gość kiki.
ledwie 15 lat-calkowity spontan, ale juz myslalam o tym wczensiej ze chce to zrobic!juz nie jestem z tym chlopakiem, ale nie zaluje! bylo cudownie!!