Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile lat

ILE LAT miałyście jak był Wasz PIERWSZY RAZ?

Polecane posty

Gość Ladymarmolade
17, nieplanowany.

Gość ajajaajaja
A ja mam teraz 17 i pół i PLANUJĘ swój pierwszy raz. Zamierzam się wybrać po tabletki ( no i na wszelki wypadek będzie prezerwatywa). :) będzie dojrzale i na pewno cudownie! ;)

Gość dawno
i nieprawda..mloda 16 bylam,i calkowicie nieplanowany;)lecz z chlopakiem w ktorym jak mi sie wydawalo bylam zakochana:)bzduryy;) ale w zyciu nie mozna niczego zalowac...

tydzien przed 17 urodzinami a mój chłopak 15,5. Nie załuję, planowany. Po roku bycie razem, w nasza rocznicę. Było wspaniale, długo to wspominaliśmy. Do dzisiaj jestem z moim tygryskiem. To było bardzo dawno temu.

Gość istne jaja
20 i to był taki mały spontan

Gość Milunia18
Hmm 18 lat ( dokladniej 5 dni po 18- stce ) U mnie było tak że z NIM akurat łączyło mnie pożądanie bardziej niż cos więcej, uczucie... Byliśmy razem, czeste spotkanie:) Hmmm nie żałuję choć okazało się potem że był takim Playboyem trochę:/ I jeszcze miałam śmieszna sytuacje bo... musialam mieć w najbliższym czasie ten 1 raz- cel zdrowotny, zabieg mnie czekal ( ale to nic poważnego, zdrowa jestem:) ) I nawet lekarka gin. namawiala mnie do tego bo jeśli nie zrobiłabym tego juz to straciłabym dziewictwo w gabinecie ginekologicznym:/ A tego nie chciałam, w taki sposób stracić! Także trochę dziwna, nietypowa sytuacja hehe:P Nie myslalam ze cos takiego mnie spotka... Na chwile obecna nie żałuje, było fajnie i nic nie bolało mnie:))) Dużo nauczyłam sie przy nim i tak mialo być widocznie, tylko nie jestem juz z nim:P Staram się TYLKO pamiętac go do tego czasu co było ok, do tego wieczoru... :)) Bo potem dowiedzialam o NIM że yy TAKI jest i nie szuka poważniejszego związku:/ ale nie żałuję więc ok:))) Pozdrawiam:*

Gość ewelina87
18 planowany

Gość mikiiiiii
22 nieplanowane

Gość jaga 21
ja miałam 19, nie żałuje, było super! Co prawda w samochodzie, ale mmmm.....! Z tym chłopakiem rozstałam się po kilku miesiącach, ale nie żałuje.

Gość ivvvv
19 - palnowany od 2 lat :)

Gość 24 nieplanowane ale
spodziewane :)

Gość .ania.
23 lata, ogolnie planowany...ale wyszlo spontanicznie:) jestesmy razem dalej jest pierwszym i mamm nadzieje jedynym:D

Gość Martaa **
Ojej jak tak patrze... Ja 16 i planowany baaardzo długo... jednak czasami uważam ze trochę ze wcześnie ale warto a z moim misiem jestem do dzisiaj

Gość 23 planowany

Gość darulka 181
17 i trochę - nieplanowany

Gość 22 nieplanowany
rozstalismy sie tydzień po

Gość Martaa **
Ooo a dlaczego rostaliscie sie tydzien po

18-planowany. Niezbyt udany, ale potem się poprawiło;-) Od prawie 2 lat jesteśmy małżeństwem:-)

Gość niunieczka22
16,5...planowany i jesteśmy do dziasiaj razem :))

Gość Bunia123456789
16,5:) Planowany z mezczyzna z ktorym była rok przed stosunkiem i udalo sie niestety tylko rok po stosunku.Nie załłuje

Gość młodaaaaa
15 - nieplanowany ale spodziewany (trochę żałuję ale po tylu latach dalej jesteśmy razem - więc chyba nie było tak źle ;])

Gość Smutnnnnnnaaa
Ja mialam prawie 18 lat..

Gość Tolusia_17
15 lat-Nieplanowany ale spodziewany. I ja i mój chłopak mieliśmy po 15 lat. Kochamy się regularnie 2 lata bez zabeezpieczenia :P Tylko metoda kończenia "gdzieś indziej" lub czasem do końca :) kiedy chcemy się razem kąpac. Zrobilismy to po roku chodzenia ze sobą. jestesmy juz razem 3 latka :) Ja byłam jego pierwszą i on moim:) Kocham Cię skarbie :***