Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbe

RZUCIł CIE? ZOBACZYSZ żE WRóCI I BEDZIE BłAGAL...

Polecane posty

Poznałam kogoś kto wydawał mi się ideałem... Jednak patrząc na niego realnie z perspektywy czasu widze niezdecydowanego FACETA który związek widzi tylko w 2 płaszczyznach. 1) Jako czysty sex czyli co noc inna partnerka. @)Poważna milośc romantyczna ze skromną dziewicą na wieki. Ja jestem kobietką szaloną jeszzce nastoletnią ale pełnoletnią:) Jestem dziewica, nie kochałam się z nim... Ale że mój charakterek jest bardziej podobny do diablicy :D Niż Aniołka niewinnego :P To coś w końcu pękło. Po 4rech miesiacach związku postanowil odejść. POowiedział że mnie nie kocha i nie kochał. Chcialabym dać temu dupkowi nauczkę i sprawić by błagał na kolanach abym go przyjeła. Prawdopodobnie spotkam sie z nim w obotę a ze wtedy idę na impreze to zobaczy mnie w idealnym stanie:) Chyba się przekręci przed moim domem. Bo mamy jeszcze 1 rzezcz do załatwienia:P (takiue małe rozliczenie, coś oddać) Chcę aby cierpial jak ja. Wiem że zemsta dla niektorych z Was to żadna metoda ale ja chce żeby poczul ukłucie w sercu i pomyślal... \\\"ile ja straciłem\\\" \\\"jaka piękna\\\" \\\"chcę ją zspowrotem\\\" i chce żeby zaczął znów na mnie polować:) Błagam wszystkie super laski :-) o rady. Z góry dziękuję bo to b.ważne jest :-) dla mnie. Ja również poradzę:P

Gość eli25
nie zwracaj na miego uwagi, baw się dobrze jeśli cię nie kochał to wątpię żeby żałował,ale ty nie pokazuj smutku

\"dziecko odpuść sobie\" te słowa mnie zranily.... ja chcialam poraduy... a jedyną dala mi eli mówiąc żebym się dobrze bawiła. I za to bardzo jej dziękuję. Powiedzcie mi chociaż jak o nim zapomnieć?? Jak go wymazać?? Albo jak sprawić by błagal o powrot?? Wiem że to nie jest proste ale pomyślmy....proszę.

Gość eli25
żeby zapomnieć trzeba czasu nie zostawaj z tym sama ,wyjdz do ludzi ibaw się dobrze w sobotę trzymam kciuki. Pamiętaj zeby zrobić się na bustwo

musztarda, katarina witt, ciastko z kremem, myrevin to cyniczne, zramolale do szpiku kosci istoty, ktore nigdy nie byly mlode i nie wiedza, ze MLODOSC SIE RZADZI WLASNYMI PRAWAMI I RACZEJ NIE MA W NIEJ MIEJSCA NA CYNIZM. Wg was problemy Barbe sa glupie, dla nie wy jestescie niewychowanymi chamami, ktorym by sie przydal przymusowy urlop od kafe. Wstyd. Znalazly sie wyrocznie forumowe hahahahahah

Pojdziemy razem na ta impreze i oddasz mi swoje dziewictwo na jego oczach , na pewno zrobi to na nim duze wrazenie :) .

Gość poradnik_
masz 18-19 lat, lazisz po imprezach wiec chyba nie jest trudno znalezc sobie nowego faceta... 4 miesiace to bardzo krotki zwiazek, wiec nie wiem czemu tak rozpaczasz...

Musztarda oblecho jedna, zamilcz, banda hipokrytow, marudnych starych znudzonych zyciem bab. Za robote byscie sie wzieli zamiast przesiadywac zycie na kafe. Bujajcie sie🖐️ A kolezance Barbe powiem tyle, zeby dala sobie czas. Za kilka miesiecy nawet nie bedziesz chciala pomyslec o tym pacanie:)

Gdybys nie wiedziala ten nick jest tak stary jak to forum. bujaj sie, juz ci powiedzialam

Katarina, ty mnie ie bedziesz pamietac bo jestes forumowym szczylem. i nie sugeruj sie iloscia postow

LUDZIE:)( DZIęKUJę żE MI RADZICIE:) ODPOWIEM WSZYSTKIM Z OSOBNA: CU ROI- Z TYM DZIEWICTWEM TO DOBRY POMYSL ;) KOKAINA- DZIęKI CI ZA WSPARCIE , I SUPER RADY:) I ZA OBRONę PRZED ZłEM TEJ KAFE:P POWIEDZ MI CO JESZZCE ZROBIć.... MYREVIN- POMóż A NIE Kłółć SIę:p

Niestety bądź stety nie mam pojęcia kim jesteś kokaino więc daruj sobie osobiste wycieczki. A sugerować moge się czym tylko zechcę.

NIE CHCIALąM żEBY PRZEZ TO FORUM DOSZłO DO KłOTNI... CZY MOżE MI KTOś POMóC TO USPOKOIć?? PROSILAM O RADY:( A NIE O KłOTNIE... PRZEZEMNIE;9 RADźCIE MI!BLAGAM :)