Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbe

RZUCIł CIE? ZOBACZYSZ żE WRóCI I BEDZIE BłAGAL...

Polecane posty

Gość Na ziemie
Barbi masz zaróno duszę jak i umysł nastolatki niestety.Jestesz przykładem kobiety, którą można manipulowac na wszelkie sposoby.Przykro mi

Co kogo obchodzi jaki ma umysl i dusze :O Wazniejsze jest jakie ma cialo 🖐️

Gość sgfdgd
O diabli, my też byliśmy tacy głupi w tym wieku? ;P Sorry, autorko, ale tobie nic nie mam do przekazania. :)

Gość Myrevin lepiej wybierz
słownik prt. 🖐️

--> ciastko z kremem Somdzę że jeżli faksztycznie to idiotka moze nie wiedzieć co to caps lock. :o

Gość Wybaczcieze nie na temat..
Japierdziele Meryvin wez sie okresl ze swoja plcia,co? Czy ty moze jestes obojniak, bo tu mezczyzna u "samobojcy" kobieta.Falszywa/y jestes jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem glupia? może i ... ale nie głupsza od tych którzy mnie krytykują i nie rozumieją prostych słów... prosilam o rady np-na ziemie- a choć opryskliwa to jednak rada. a reszta... zamiast pomocy wybuchy cha,mstwa i złości...i wyzwiska:/

Gość Myrevin ten umyślny
zabieg zmiany sposobu pisania nie zmieni już faktu,że się skompromitowałeś "chuśtawką " :classic_cool:

Byly czasy, dawno temu, jeden jedyny Myrevin moze je pamietac bo reszta z was to swiezyna, w dodatku popsuta, kiedy to forum tworzyli fajni ludzie, z poczuciem humoru. Nie bylo tu tylu cynikow, tylu pustakow, ktorzy kazdego chca zmieszac z blotem, bo internet stwarza cudowna aure anonimowosci. Daliscie sie sprowokowac:) Nie dbam o stan waszego pustoglowia badz pelnoglowia, waszego niewychowania, badz wychowania. Nie nalezycie i nigdy nie bedziecie nalezec do Starej Gwardii, bo jestescie zwyczajnie nudni. Szkoda, szkoda, bo kafeteria miala kiedys wielki potencjal. I nie dziwie sie, ze ci najlepsi poodchodzili stad. Barbe, moja rada jest taka: lepsze rady dadza Ci kolezanki ze szkoly, niz towarzysto na kafe. Badz soba, staraj sie myslec optymistycznie i wierz w siebie. Zapomnienie przyjdzie samo. Pozdrawiam.

Tutaj nikt juz nie pisze na temat :) Masz racje Barbe - dzisiejsze kobiety pozbawione sa empatii dlatego Cie nie rozumieja - nie to co ja.... dlatego powinnas mnie posluchac - no to kiedy idziemy na ta impreze ?

Gość bo trzeba wiedziec kiedy
zejsc ze sceny niepokonanym 🖐️

Gość empata
Kokaina ma racje. Popieram. Kiedys kafeteria miała styl i fajnie sie tu wchodzilo. Teraz to tylko jedno wielkie bagno.

\"Nie nalezycie i nigdy nie bedziecie nalezec do Starej Gwardii\" - chyba sie potnę ;) Sorry, ale to już nieco żenujące :O

Kokaina. Dziękuję Ci. Może i my z tą odejdźmy... bo szkoda nerwów... Stara Gwardia musiala byc okey... masz racje... Ja naleze do nowej... ale takiej ktora chce coś tworzyć... a nie tej która popisuje sie chamstwem. I nierozumie \"FORUM\" ZNACZENIA!

Ale co my co do jasnej cholery poradzić ?? Zebyś poszła z min do łózka ? i pokazała mu jaka jestes,piękna, dobra i wspaniała ? bo Cie dziad rzucił ? Chcesz mu zrobic na złość? po co.. zeby do Ciebie wrócił??? ? dla seksu jak napisałaś? zreszta twoja wypowiedz jest chaotyczna,niespójna,argumenty przeciwstawne. Napisz jeszcze taz głównego posta bo nie wiadomo co chcesz przekazać.

Gość ahti1
dlaczego macie w sobie tyle jadu...to ze wiekszosc wypowiadajacych sie tu to "stare" uzytkowniczki kafe to fakt, nie ma co z tym spekulowac... ale po co je od razu wyzywacie od starych bab... od dawna mam wrazenie ze kafe sluzy zakomplesiencom i jadowco :) by sie wyrzyc ...spokojnie nie gancie kogos poki nie ocenicie siebie nikt nikomu nie dal prawa do oceniania...

Gość aby zaistniec nalezy
zakladac ciekawe tematy, a nie wynurzenia sfrustrowanego dziecka rodem z bravo girl

CU ROI ciekawe skąd jesteś:> a co do Twojej wizji to bardzo mi odpowiada. Mój byly by chyba pęknąl.... z tego widoku:P Ale gdzieś w końcu jest bariera : wygląd. Ja nie wiem jaki jest Twój... Ty nie znazs mojego...

Gość empata
bo trzeba wiedziec kiedy---> nie podchodze do tego w tak ambicjonalnie naiwny sposob. Naprawde fajni ludzie odeszli stad, poniewaz mieli dosyc unoszacej sie aury wszechobecnej glupoty. Nie bylo mnie na kafe ponad pol roku. Nie zaluje. Wali zgnilizna. Umyslowa 🖐️

{ Wali zgnilizna. Umyslowa } Mysle że to dobre chasło reklamowe. Administratorzy zastanówcie się nad tym. :D

Przykro mi, ale uzytkowniczki z kilkoma tysiacami postow ktore wszedzie musza wcisnac swoje szalenie zabawne i inteligentne przyslowiowe trzy grosze, nie maja nic wspolnego z prawdziwymi osobowosciami tego miejsca. Koniunktura na nie minie. Zegnam. Plawcie sie dalej w swym jadzie.

\"sfrustrowane dziecko rodem z bravo girl\" - no to jazda... heh:D GłOWNY POST: CHODZI O TO żE: zrobił mnie w capa... i nie mogę się z tym pogodzić... jak sprawić by błagal o powrót a ja wtedy bym go kopneła w Du Pe:)

Gość bo trzeba wiedziec kiedy
A ja sadze,ze to w wiekszosci byli ludzie, ktorzy pisali glownie z powodu wiekszej ilosci czasu i odeszli wraz z: a)skonczeniem studiow, b)zalozeniem rodziny c)sa nadal lecz wpadaja sporadycznie z ww powodow