Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbe

RZUCIł CIE? ZOBACZYSZ żE WRóCI I BEDZIE BłAGAL...

Polecane posty

Gość właśnie to ze nie mozesz
się z tym pogodzic jest najbardziej smutne i jestem pewien ,ze beda kolejne takie przypadki:O

przypadki czego??? Bo nie zrozumialam?? Czeka mnie wiecej takich sytuacji Twoim zdaniem:>:>:>

Mistrzu riposty..... czy musze czytać całą książkę aby poznać płentę? Nie możesz przekazać mi tej tajemnej wiedzy w kilku albo kilkunastu zdaniach??

Mistrz, taka zemsta wymaga sporej inteligencji i samozaparcia. ale trzeba przyznac, ze facet wiedzal jak sie zemscic

musztarda... myślisz że panuje TAK WIELKA obłuda?? Której moje dziewicze serce nie zdążylo zaznać?? Przykro mi jest. Ale wierzę w ludzi i w kokainę. i w jej osobowość.

Gość taka jedna ciekawska
Mnie ciagle ktos rzuca. Wstaje odczepuje sie i ide dalej. Jestem troche naiwna dziewczyna. Lubie przygodny sex. Z wiekiem mi to przejdzie a teraz chce sie bawic i zaliczac kolejnych facetow.

Gość a ja tam mam w d.upie
problemy autorki. Jakimis pierdołami z życia kolejnego pustaka, który nie zna klasyki światowej literatury przejmować się nie będę :classic_cool: A Wy łebki jesteście - pie.rdolicie głupoty udając zainteresowanie problemami Pustaka i majtacie nią, jak piłeczką pingpongową.

Gość taka jedna ciekawska
Roznoszę syfy dalej, bo Jezus kazał się dzielic :classic_cool:

Gość rzeczywiscie
same suki tu siedza.

o co będzie błagał? żebyś się z nim w końcu przespała? a może własnie tylko i wyłącznie o to mu chodzi... więc - sama musisz sobie odpowiedzieć czego chcesz... czy chcesz w poniedziałek założyć kolejny topik - tym razem pt rzucił mnie bo twierdzi ze jestem łatwa... na czym Tobie zależy tak naprawdę - na nim czy na tym, zeby mu zagrać na nosie - jeśli tylko na tym to odstawienie sie na imprezę może coś zdziałać, ale może się też okazać, ze on zachowa całkowitą obojętność i co wtedy? też będziesz obojętna, czy będziesz zabiegała o jego zainteresowanie.... nie wiem - nie znam ani jego ani Ciebie - nie jestem w stanie doradzić bo w sumie przecież to to jest Twoje życie - Twoje decyzje - Twoja odpowiedzialność - nie oczekuj, ze ktoś inny ma \'receptę\' na Twoje problemy.... każdy ma inne doświadczenia, inne poglądy, inne spojrzenie na świat.... pozostaje mi tylko życzyć powodzenia (i to nie jest ironia) trzymaj się i decyzje podejmuj w zgodzie z samą sobą

Nie mam pomyslu jesli chodzi o pytanie autorki topiku.Zreszta takie mszczenie to nie w moim stylu.Ale z drugiej strony , nie potepiajcie jej tak bardzo, i nie wysmiewajcie , ze mloda, ze glupia itp.Nastoletnia czy dojrzala, obojetnie, to jest to poprostu zraniona kobieta.Mysle ze wiekszosc kobiet w takiej sytuacji , mysli sobie : ja mu jeszcze pokaze:) musztarda , zarzucasz kokainie to co sama reprezentujesz.Ten Twoj mentorski ton, w pierwszej wypowiedzi.Poza tym , mam wrazenie ze kompleksiki daja o sobie znac:) Walkujesz i walkujesz to co napisala.Skoro madrzejksza jestes i w ogole, to ustap zwyczajnie .

lo ja pierdole kokaina bronisz laski ktora przyznala ze puszczenie sie i utrata dziewidztwa jest zajebistym pomyslem zeby wzbudzic zazdrosc swojego bylego jak to mowia niekotrzy respect :P

Po co Ci zemsta na kimś komu na Tobie nie zależy i nie zależało ? Da Ci to jakąś satysfakcję ? Nawet jeśli wróci to nie z miłości czy żalu tylko po to by Cię oszukać, wykorzystać i zostawić ze świadomością że wreszcie Cię zaliczył...takiej satysfakcji oczekujesz ? Dla Ciebie wygraną będzie jaknajszybciej o nim zapomnieć i go ignorować, im szybciej on to zauważy tym lepiej dla Ciebie. Poza tym z całą pewnością rzucił Cię bo czuł że w tym związku jesteś górą skoro nie dałaś się traktować jak jego kolejne trofeum.

Gość sepshi Twoje
"dziewidztwo" również:O

Musztarda, to jest forum a nie czat , wiec te 12 minut raczej nie maja znaczenia:) Przeczytalam topik , i to co rzucilo sie w oczy, to nie debata na temat, a Twoja zalosna proba dowalenia Kokainie.Cos na zasadzie : zeby tylko moje bylo na wierzchu.I do tego uogolnianie i probowanie sprawienia wrazenia ze bronisz rowniez innych.Tylko po co ? Zeby zyskac sojusznikow.Bo jak sama to juz slabsza? Jednak kompleksiki...

MISTRZU- wszyscy mnie tu mają za glupia mala piz.de LUDZIE!NIE JESTEM PUSTAKIEM:/ ME_36 dzięki za rade i za jedyną odpowiedź ktora jest na yemat. ORANGELEMONIADE-Tobie również dziękuję, za solidaryzacje. SEPHI-dla Ciebie rada: nie znasz a mówisz wiec spier.dalaj nie Twój topik małą;-P haha

ciastko z kremem. jak sie mam wypowiadać skoro nie mam komu udzielić odpoiwiedzi. Wszem i wobec wielka krytyka w moją stronę a pozatym nikt nie zauważa pytania i nie rozważa tego o co prosilam. Zrobcie sobie forum \"Klotnia\".