Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez szans na dziewczynę

Niech się tu wpiszą wszyscy faceci, którzy są bez szans na dziewczynę

Polecane posty

Gość szanse mam
szkoda że niewielkie

Gość kocham Was
faceci z problemami!!!!!!!!!!!

Gość nikt się nie wpisze
?

Panowie, troszkę więcej wiary w siebie. :) Ja kocham Was wszystkich. :p Jak dla mnie to kobiety mają większy problem, skoro dla nich najważniejszy jest wygląd i kasa. Osobiście uważam to za totalny bezsens. Więc czym się przejmować? Tym że puste lale na Was nie lecą? ;) Poczekajcie cierpliwie, a pojawil się Wasza kobieta-anioł. :D Pozdrawiam. ;)

Gość czasami warto czekać na te jed

Gość a dziewczyny...
...bez szans na faceta? Tez mogą? Proszę proszę...😭

Angolek ale zrozum że oni są wiecznymi męczennikami, ze swojego narzekania stworzyli ideologię. Tacy faceci to psychiczni masochiści, im nawet dziewczyna by nie pomogła. Tutaj chyba lepszy byłby psycholog, albo psychiatra.

Gość czyli jeden juz sie znalazl
:classic_cool:

Gość poczekaj
tych co mnie chca to ja nie chce..a te co chce nie chca mnie

Gość milutka m 24
do poczekaj ...... ->a nie wydaje ci sie że wymagasz od kobiet czegoś czego sam nie jesteś w stanie dac to najwiekszy problem dzisejszych czasów towarzystwo wyżej sra niz dupe ma sorki za stwierdzenie ale jak facet pisze że nie chce tych co ko chca a che te które go nie chca to mam nierówno pod sufitem

Wychodzi na to, że jeszcze nie na was pora by sie zakochać. Poczekajcie, a sie przekonacie sie, że sie mylicie. Rozglągajcie sie dobrze, a dostrzeżecie. Szukajcie, a znajdziecie ta jedyną;) Faceci więcej wiary;) pozdrawiam !!

Gość Smutna Pusia 22
tak tylko mowicie ze kazdy znajdzie sobie kogos ja jakos jestem sama i nikt mnie nie chce ludzie traktuja mnie aseksualnie, ignoruja mnie... a ponoc wyglad nie jest najwazniejszy ? to najwieksza glupota ludzkosci - patrzec na wyglad i oceniac wg niego ale glupich nie sieja sami sie rodza

Cierpliwość zostanie wynagrodzona. Głowa do góry i bądźcie sobą. Miłość w najmniej oczekiwanym momencie zapuka do waszych drzwi;)

Gość a skad wiesz
papuzka?

Gość bajeczki dla naiwnych
:O

Gość najpierf nałócz siem pisać

Kiedyś sama to przeszłam. Jestem przeciątną kobietą nie mam wymarzonej urody, a jednak kogoś kiedyś poznałam. Naprawdę uwieżcie w siebie znajdzie się ktoś kto was zaakceptuje i pokocha takimi jakimi jesteście.;)

Gość wiara wierzyć uwierzcie

Papauzka mozesz przestac pisac pierdoly... kazdy to wie... ale my tu jestesmy po to zeby sie laczyc w swoim smutku i zalic ... ;) a Ty tylko przeszkadzasz :P ...klade sie sam budze sie sam przez zycie sam i sam umre...

To sie żalcie, ale i tak wam to użalanie nad sobą na dobre nie wyjdzie jeszcze.:P miłego użalania życze.

Lol! Nie można mówić, że wygląd nie jest ważny. :) Sami powiedzcie, że będąc np na imprezie podbijamy do osób, które nam wpadają w oko. Przecież nie wiemy jaki ten ktoś ma charakter, bo go nie znamy i przyciąga nas właśnie wygląd. Potem okazuje się, że ten ktoś albo jest cudowny i wspaniały albo jest do bani no taka prawda. :) Chyba że znajomość zaczyna się np na czacie to wtedy nie zawsze wiemy jak ten ktoś wygląda. :p Podsumowując moją głupawą wypowiedź stwierdzam, że wygląd jest tylko \"zajebistym\" bonusem do charakteru człowieka. :) :D Pozdrowionka!

Wpisuje się:P Nigdy nie będe mial dziewczyny :classic_cool: Tak, tak, bo nie mam pieniędzy :classic_cool::D Przegrałm życie :D

Gość Fecet
"Jestem przeciątną kobietą nie mam wymarzonej urody, a jednak kogoś kiedyś poznałam." problem w tym, ze wbrew opinni, to faceci mniej patrzą na wyglad. Dlatego kobieta z przecietna uroda ma wieksze szanse niz facet z przecietna uroda.

Gość niesmialy__
Też się wpisuję :( Powodem nie jest wygląd, ale nieśmiałość. Kobiety się mnie boją :|

Właśnie nie dawno wróciłem z pracy, zrobiłem sobie kolację i usiadłem do kompa, mam teraz trzy rzeczy, kompa, wiatr za oknem i piwo w kuflu ( nie podam nazwy piwa aby nie robić kryptoreklamy ) , w pustym domu mieszkam sam, kobiety którą chciałbym przytulić, nadal brak :(

Gość Vex
kuglarz- no wlasnie, niby praca jest, spokoj tez, ale nie ma sie do kogo przytulic. Co za zycie :|