Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez szans na dziewczynę

Niech się tu wpiszą wszyscy faceci, którzy są bez szans na dziewczynę

Polecane posty

Gość abert
ja jestem bez szans ,ale z wyboru chce byc sam do konca zycia

Gość kurcze blaszka
Manila, jak nie chcesz to nie czytaj. Zmusza Cię ktoś?

Gość a ja.....
nigdy nie mialem dziewczyny, nigdy nie bede mial i sam nie wiem czy plakac czy olac to i zyc dalej

Gość jaki to ma zwiazek
angolek, po tresci twojej wypowiedzi mysle ze koniec troche pomylilas, bo wydaje mi sie ze chcialas napisac " charakter jest zajebistym dodatkiem do wygladu"

Dobrze napisałam. :) W treści mojej wypowiedzi wyjaśniłam jak to według mnie jest. I chyba mam rację prawda? A końcówka, czyli \"wygląd jest \"zajebistym\" dodatkiem do charakteru\" to dotyczy bezpośrednio mnie. :) Bo np ja poznałam swoją miłość :p na gg i na początku tylko wiedziałam jaki on jest z charakteru. :) A później okazało się, że niezłe z niego \"ciacho\", więc... :D

Gość licho wie co przyniesie życie
a jakby nie był ciachem to bys go kopnela w dupe

Gość noo tak
" charakter jest zaj**istym dodatkiem do wygladu":-O

Gość mam kolegę
kawalera, 35 lat. Jest otyły, leniwy, brak mu polotu i jest do tego życiową niedorajdą.Szkoda mi go, bo to grzeczny i ułożony człowiek ale jak mi mówi, ze ma całe zycie pod górke to mnie szlag trafia.Facet nic z tym nie robi.Uznał, ze jest ma pecha w zyciu ale nic nie robi by to zmienić. Ja mu kiedys próbowałam cos tam tłumaczyć, ale nie mam zamiaru wychowywać dorosłego mężczyznę.Mam swoja rodzine i problemy.A on jeśli trafi na swoja to chyba mi kaktus wyrosnie:(

Gość aniuszka40
wstyd

Lol! Nie kopnęłabym mu w dupe. Nie znasz naszej historii, ale nie będę Ci jej opowiadać, bo jest strasznie długa. :p Po prostu jaki by nie był niczego by nie zmieniło. Po prostu kocham go za to jaki jest. :* Wiadomo, że każdy ma inny gust i np jednym moim koleżankom się podoba, a drugim nie. :) Ja go uwielbiam i świata poza nim nie widzę. :p

Gość Bóg albo natiurel
😭

bez przesady niski wzrost wcale nie przekresla faceta(przynajmniej w moim przypadku), bo kazdy jest wyzszy ode mnie:P.fakt ze nie chcialabym faceta otyłego czy z krzywą twarzą, ale jeszcze bardziej nie chcailabym kretyna czy jakiegos lalusia z kiepskim charakterem. znam wielu nieciekawych z wyglądu, ktorzy maja duze powodzenie bo sa zaj****ci z charakteru. wygląd to nie wszystko.

Do =Ja= Weź człowieku wyluzuj, bo Twoje komentarze (o ile można to nazwać komentarzami) są debilne i tylko świadczą o Twoim poziomie... Zastanów się nad sobą, dobrze Ci radze. Może jeszcze nie wszystko stracone...

Gość jak to jest sam nie wiem
Mam wrażenie, że obecnie panuje nagonka na osoby samotne. To, że jestes wolna/y oznacza,że jesteś nieudacznikiem życiowym. trzeba kogoś miec, bo tak wypada. W takich arunkach osoby niezbyt urodziwe i o slabym charakterze zalamuja sie, i daja tego wyraz chocby na forum. Ja nie jestem przystojniakiem, ale tez nie chowam sie po kanalach,, jestem niski 170cm. Nie mam zamiaru szukac sobie kogos na sile, bo po co, ladnej dziewczyny nie znajde a z brzydka nie mam zamiaru sie laczyc. Akceptuje to jak jest

Mam wrażenie, że każdy tutaj mówi tylko o wyglądzie. Dlaczego nikt nie wspomni o jakiś cechach charakteru? Faceci to chyba tylko na wygląd lecą. :( No ale fakt... Ważne, żeby miała fajny tyłek, duże piersi, a to, że nie będzie się dało z nią pogadać to już nie jest ważne. Yh...

Gość jano -
to napisła liberator ale to jest mało sensowne, nie jestem ładny? i wysoki (167) a dziewczyny na mnie leciały, mam żonę, jestem szczęśliwy , znam wielu takich jak ja

Gość niuans123
Angolek - ale my mowimy o powodach, dlaczego to MY nie mamy kobiet. Wiec co ma to wspolnego z cyckami kobiety?

Bo staram się wytłumaczyć, że nie wygląd ma tu największe znaczenie. :)

Gość Guns and roses
E tam wyglad. Najwazniejsza jest smialosc do kobiet. Co z tego, ze wygladam dobrze, jak nie mam smialosci, zeby zagadac z dziewczyna? Nieraz widze duzo brzydszych facetow ode mnie ale z kobieta u boku. 🖐️

Oj nie zawsze. Ja mam zajeb**ego Przyjaciela. Fajny koleś naprawdę. Przystojny, wysportowany i ma cudny charakter. Ale co z tego skoro jest nieśmiały? I w dodatku sobie wmawia, że się czasem zacina w trakcie rozmowy i dlatego jest spalony u dziewczyn.

Gość Guns and roses
"Jak wyglądasz ok to masz śmiałość" no niestety, ale nie zawsze to jest prawda. wzrost smialosci nie musi isc w parze ze wzrostem atrakcyjnosci fizycznej.

Nio właśnie. :) A ja to już całkiem mam przerąbane... :p Bo nie jestem specjalnie piękna, a śmiałości też mi brak niestety. :) Ale na powodzenie nie narzekam, więc jaki z tego wniosek? :p

A to też nie prawda. Ja się boję podchodzić do przystojnych facetów. :) Jakoś zawsze kręcili mnie Ci przeciętni. :) Zresztą dla mnie faceci dziela się na 3 grupy (PPP): 1. przystojni 2. przeciętni 3. pedały. Heheh! Brzydkich facetów nie ma. :)

Gość Guns and roses
do Angolek - to tak samo kobiety: albo są ladne, albo zaniedbane (co za banał :P )

Gość angolek racja
;):P:)