Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniejsza

schudłam 30 kilo

Polecane posty

Gość mniejsza

Witam Tak to jest możliwe bez żadnych leków i trzymam wage już 3 lata

Gość bodzia
jak to dokonałaś,napisz cos więcej

Gość puchtkowa
Gratuluje 🌻 no to teraz uprzedz wszystkie pytania i napisz cos wiecej: w jakim czasie w jaki sposob z jakiej wagi itd

Gość cherry_
sluchamy :)

Gość chyba raczej...
czytamy ;)

Gość cherry_
wlasnie ale autroka chyba nie chce sie z nami podzielic :(

Gość mniejsza
ktoś jadnak się odezwał cieszę się jak mi się to udało niewiem chyba silna motywacja i chęć zeby w końcu dobrze wyglądać moja waga to 52 kg zajeło mi to 1---rok

Gość powiedzial co wiedziala
................... a my niczego sie nie dowiedzialysmy :P

Gość mniejsza
przepraszam przeszkodzono mi chcę się podzielić z wami poradzić i doradzić tylko wstyd się przyznać dopiero teraz się uczę- komputer to dla mnie juz nie czarna ale jeszcze magia klawiatura nieopanowana więc musicie byc cierpliwe ja pomalutku do wszzystkiego dojde

Gość do naiwniaczek
no to prosze powiedz jak to zorbilas ;-)

Gość wkuirza mnie to czekanie

Gość mniejsza
zaczelam od 80 kg rok czasu i waga obecna czesami bylo naprawde cięzko nie stosowałam żadnej konkretnej diety raczej staralam się wybierac to co mi odpowiada ALE PRZEZ ROK ZERO SLODYCZY!! ja je kochalam dla mnie czekolada na raz to bylo malo moglam jesc ją codziennie i to nie jedną pamiętam że odchudzanie zaczynałam od diety kapuscianej wytrzymalam 3 dni to nie było to jogurt ser chudy maslanka to bylo glowne jedzenie jeżeli jadłam wędline to samą wędline kurczaka to bez niczego kolacje wczesnie lub wcale na początku stale bylam glodna puzniej sie do tego przyzwyczaiłam

Gość mniejsza
czerwona herbata litrami wlewana w siebie bylo tez zwątpienie ze sie nie uda i chęc przestania jeden dzien przerwy jadlam to co chcialam i od nowa RUCH - nie cwiczylam tylko tanczyłam przed lustrem gapiac sie na siebie z nienawiscia tak ja nienawidzilam samej siebie (nauczylam się tanczyc -taniec brzycha na poczatku niezdarny ale bardzo skuteczny miesnie wyrobiane i jest nawet kolczyk uwierzcie mi to jest mozliwe zawsze bylam gruba i to co osiągnelam zmobilizowalo osoby z mojego otoczenia zeby tez wziely sie za siebie nie jestem glupia nastolatka mam 32lata jestem juz dawno zamezna ale teraz dopiero wiem czym jest zycie

Gość do naiwniaczek
nooo czyli jednak bylyl jakies wspomagacze typu czerowna ochydna moim zdaniem herbata i taniec burzcha to ruch a na innym topiku piszesz ze bez ruchu i tabletek.....

Gość do naiwniaczek
mniejsza Zaskoczę cię udało mi się udało schudnac bez zadnych cwiczeń i leków

Gość mniejsza
bez cwiczen i bez lekow

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ile masz lat? pytam bo ciekawi mnie co ze skórą 30 kilo to jednajk sporo:)

Gość herbata to przecież
nie leki... :O

Gość do naiwniaczek
dobrze moze nie leki ale wspomagacze a jesli chodzi o taniec to przeciez pewnego rodzaju ciwczenie a w duzje mierze chodzi o ruch jakikolwiek ale byle sie ruszac.

Gość mniejsza
chcialabym pomoc radam tym ktorzy sie odchudzaja chcialabym się sama poradzic kogos w roznych kwestiach wiem ze znajda sie osoby ktore mi nie uwieza lub wysmieja

Gość do naiwniaczek
rady zawsze mozesz dawac ale nie wciskaj kitow....ze nic nie robilas a schudlas 30 kilo bo z tego co piszesz wlozylas w to duzo wysilku....bo samo ruszanie brzuszkiem to jednak jakis tam wysilek

Gość mniejsza
dobrze moc pogadac z kims w domu juz nie chca o tym sluchac bo ja nadal sie odchudzam tzn pilnuje co jem nie jest tak ze odmamiam sobie czegos gdy zjem np.cos slodkiego to na drugi dzien juz zjadam mniej i cos co nie utuczy dzisiaj byly 2 grzeski wiec nie ma kolacji a jutro przewarzaja owoce

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hej, do naiwniaczek. Wypier..laj z tego topiku!!!! Czepiasz suię i mnie wkur...sz! Czerwona herbata - przejeb.ny dopalacz! A taniec brzucha to straszna dla ciebie męczarnia...Wal się na ryj!

Gość mniejsza
juz niedlugo moze sama sie obronie dzięki jak mowilam ucze sie

Gość do naiwniaczek
no rpsoze nie obylo sie bez cietej riposty buahahaha urzekla mnie twoja historia normalnie....

Gość mniejsza
do naiwniaczek w jakim jestes wieku i czym mozesz sie wykazac czy stracilas juz pare kilo czy to jeszcze przed toba

Gość do naiwniaczek
stracilam oj stracilam cale zycie obrykam sie z nadwaga i cale zycie nigdy nie moge najesc sie do syta...dlatego duzo wiem na ten temat...jak bylam mala to wygladalam jak potwor potem wyroslam z tego nie napychajac sie a takze cwiczac i teraz wiem i moge powidziec to otwarcie ze diety cud nie istnieja. Ruch w moim przypadku to fitness i silownia w twoim taniec, ja biore l-karnityne ty pilas herbate i nie jem kolacji tak jak ty i dlatego chudniemy. a dlaczego tak na Ciebie naskoczylam????bo napsialas ze bez zadnego wysilku i tabletek schudlas az tyle. A prawda jest inna....

Gość mniejsza
do naiwniaczek ja zyje tym 6 lat pisalam ze bez lekow bo to prawda diety cud moze istnieja tylko kto je wytrzyma uznaje zasade jesc mniej ,chudo i nie slodko cwiczenia pomagaja na pewno ja nie cwiczylam bo mi sie nie chcialo a taniec to dla mnie relaks, glod tez znam to uczucie a teraz kosztuje naprawde mnie to więcej wysilku utrzymanie wagi nirz samo odchudzanie w moim przypadku pierwsze 5 kg zniklo bardza szybko potem byla jeszcze wiekrza motywacja ze sie uda i tak z miesiaca na miesiac

Gość do naiwniaczek
wobec tego gratuluje i tak trzymac...