Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatyneczkaaa

Nietypowe zabawki waszych dzieciaczków?

Polecane posty

Gość szatyneczkaaa

Chodzi mi konkretnie o to czym lubia bawic sie wasze dzieci oprocz normalnych zabawek. Moj synek uwielbia drzeć gazety, lubi bawić się plastikowymi butelkami, łyżeczkami,grzebieniem, swoją szczotka do zębów i oczywiście chciałby wszystko to co nie ozwolone. A jakże!

to wszystkie dzieci tak mają :) mój kocha drzeć gazety,brudnymi szmatkami do podłogi wycierać ściany,walić kuchennymi rzeczami np łyżkami czy tez miskami,wywalać śmieci ze śmietnika

mój uwielbia karty do gry, klamerki do bielizny i dezodoranty - zamykać i otwierać. Ale ostatnio nauczył się psikać, to ma już zabronione. No chyba, że nikt nie widzi, a on dorwie się do siostry szafki z kosmetykami. Wtedy w domu istna perfumeria jest. :D

witam! Patryk uwielbia bawic sie garami:) wkłada jeden w drugi ,ptrzykrywa, przekłada ,wkłada ,wyjmuje i to najbardziel lubi robic ja tata spi:)oczywiscie piloty i telefony super zabawki wszystkoco jest zwiazane z elektronika i naprawianie a wiec narzedzie , płyty dvd, stare kasety,wszelkiego rodzaju sybkie substancje kasze, ryz, maka , i woda, on uwielbia wode przelewac !!

Gość szatyneczkaaa
No wode też mój syn lubi. I zapomniałam dodac że uwielbia ciągnac za wszelkie kable, sznurki a teraz to tylko poluje na lampki od choinki. Lubi tez klawiature i pilota. Ubabci ma stary pilot do zabawy to tak sie bawi ze przez godzine jest tak cicho,ze myslimy ze dziecka nie ma.

A no tak, zapomniałam o pilotach , ulubione zajęcie to wkładanie i wyjmowanie baterii :) Aż cud, że jeszcze działają.

o tak klamerkami to mój maluch mógby bawić się godzinami,piloty już zepsule ale jak dorwie komórkę to cud że jeszcze działa

Gość szatyneczkaaa
ponosze

Gość tak samo
Ja lubiłam rozkręcać radio. Rozkręcałam na drobne części, każdą śrubkę uważnie oglądałam i zostawiałam ten bałagan na stole. Nikt już potem nie potrafił skręcić radia.

Gość Dagusia23
łyżeczki d herbaty!!! to jest to.... tłuczek do mięsa,ziemniaków. jednym słowem kucharz będzie z mojego syna...

Gość dziwne to bylo
dziewczynka ktora sie kiedys opiekowalam uwielbiala metki od ubran i kocykow, przykladala je sobie do noska i to ja uspokajalo, miala tak prawie do trzeciego roku zycia :) ktos sie spotkal z czyms takim?

Gość hi hi
fajne z tymi metkami, moj kuzyn wyrywal wloski z kocykow i tez jezdzil sobie nimi pod noskiem

Gość moje-kochanie
mój robaczek chociaż ma dopiero niecałe 6 pół roczku też uwielbia metki od zabawek i ... gazety:D Pełzak mały:D Jak Go położe na podłodze to grzecznie leży (na brzuszku) a jak tylko zobaczy gazete albo kable od czegokolwiek to zasuwa niczym wąż:D oczywiście wszystko ląduje w buzi więc już musze uważać:/a co bedzie później?? hehe aż boje sie myśleć:D

Gość szatyneczkaaa
Moj chłopczyk uwielba jescze gdy mam załozony łańcuszek i kolczyki, uwielbia sie tym bawic, gdy jest na kolanach.

Maks bardzo lubi żelazko, oczywiście wyłączone z prądu, z tym, że wtyczka musi byc zatknięta za telewizor bo on wtedy myśli, że jest włączone ;) Lubi też ścierać kurze i \"mopować\" podłogę w kuchni. Ale najlepsza zabawa to jak nalewam mu wody do miski i daję mu jego talerzyki i kubeczki do mycia.

MOJ SYNEK MA 1,7 r lubi nosic w rekach pozakrecane lakiery do paznokci na co mu nie pozwalam no to lapie sie za dlugopisy najbardziej lubi jak ma ich duzo i tego samego koloru potem przeklada je z raczki do raczki a juz nie mowie jak cos musimy z mezem napisac od razu w placz i on chce ten a nie inny dlugopis ile wasze dzieci maja lat???

PILOTY DO TELE ppopsol juz cztery musielismy kupic uniwersalny do nich tez sie dorwal i to bedzie juz m-c jak jestesmy bez