Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wciśnięta w kąt

Facet obraża się na mnie bo ja nie chcę jeszcze dziecka...

Polecane posty

Gość Wciśnięta w kąt

dzieli nas spora różnica wieku i on nie rozumie jak ja mu mówię że nie dojrzałam do tego.... uważa że jeśli go kocham, jesteśmy ze sobą 2 lata to powinnam mu udowodnić jak go kocham... od tego sporu straciłam ochotę na seks czuję się jakbym go krzywdziła on jest jakiś oschły... :( ryczeć mi się chce....

Gość krzynówkowa
to pogadajcie , kiedy by to mogło być rozmowa to podstawa

Gość Wciśnięta w kąt
no tak ale ja nie wiem kiedy będę chciała.. Mam dopiero 20 lat a on 26

Gość Wciśnięta w kąt
nie jest dla mnie taki ciepły już z drugiej strony ciągle mnie pyta czy jestem fair wobec niego tak jakby czuł że to jego zachowanie może spowodować to że zacznę się spotykać z kimś innym...

Gość lila333
a chcesz sie spotykac z kims innym? bo tak mozna wywnioskowac z Twojej wypowiedzi, nie jestes pewna przyszlosci z nim? jestescie oboje mlodzi, ale porozmawiac z nim powinnac i powiedziec kiedy mniej wiecej widzisz szanse na zalozenie rodziny, za 3, 5 czy 10 lat, na tyle znasz siebie, aby powiedziec kiedy na pewno nie, powodzenia!

Gość rurka plastikowa
e , myslałam,ze on ma jakieś 40 a ty 25 , ale tak to i ty młoda smarkula jesteś , i on; powiedz , że dziecko chcesz miec , jak bedieszmiała 26 lat (przykładowo , tak szacuję). I niech on z tym zrobi co chce. Do dzieck a się nie wolno zmuszać , bo to nie tylko przyjemnosć , ale i obowiazek

Gość oment
20 lat i dziecko ? LOL ..Kobieta powinna rodzic najwczesniej w wieku 25 lat..

Gość Magda_Madzia
Słuchaj. Coś jest nie tak z waszym związkiem. Miłość nie polega na wymuszaniu, ale na obustronnej ochocie. Powinnaś porozmawiać z partnerem. Może dobrze zrobiłaby wam dłuższa rozłąka. Może wtedy doceni to co do niego czujesz. Pozdrawiam

ja za pół roku skończę 20 lat. jestem na pierwszym roku studiów. dzieci? moze za 10 lat... :O nie daj się szantażować w ten sposób. jak nie chcesz jeszcze dziecka to nie decyduj się na nie bo on naciska, strojac jakieś fochy. zazwyczaj jest odwrotny problem: np on ma 30 lat i jeszcze nie wie czy chce a ona 20-kilka i naciska... :O