Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mALWINKAAAA

Nienawidze Facetów !!!!!potrafie tylko bawić się nimi!1

Polecane posty

Gość mALWINKAAAA

choć mi się podobają to i tak ich niebnawidze niepotrafie im okazac uczuć zawsze mają mi za złe bo ich ranie ja inaczej nieumiem :( a niewiem czego tak się stało :P

Gość naucz się pisać sierotko

Gość vcxer
zalezy jak sie bawić ..Ja nie mam nic przeciwko by sie mna ktos pobawił

Gość zlazlazlazla
tu się zgadzam, dzis sie zorientowałam, ze ktos sie mna bawi_____ mam Cie gdzies chlopczyku_ choc mi tak smutno

Gość zlazlazlazla
ciekawe czy to sprawia przyjemnosc takie mieszanie komus w glowie!!!!!!!!! zapewne tak!

gorzej jak trafisz na swojego - z takim podejściem do kobiet jak Twoje do mężczyzn. wtedy on tak obróci Twoimi emocjami że nie jest powiedziane iż sie pozbierasz. oni są lepsi i bardziej konsekwentni w grze czyichś na uczuciach niż my. no chyba że nie masz uczuć i emocji...ale wtedy to już jest najbardziej huj**o jak się da... :O

Gość do tej powyżej mnie
do tej powyżej mninie dość że głupia to jeszcze wulgarna :-O

Gość zlazlazlazla
po prostu namieszał - ale ja juz nie jestem tak naiwna i nie pozwolę, by bawił się do końca. Dobrze, ze zorientowalam sie wcześniej, zanim zązyłam sie zaangazowac

Gość MAKwinkaaaaaaaaaa
oj błepy błedami ja to zzawsze ich rozkocham w sobie ja do nich niby mi ise podobają ale mam takie dziwne uczucie że każda rzecz co robi to niejest wcale romantyczna tylko mnie irytuje heh bo zawsze wiem co zrobi niczym a w filmi kaze zagranie wiem co i jak bleee niechce żeby nieraz tak wyszło ale to podświadomość i tak ju jest może ktoś mna się pobawi ?? tylko żę ja ajestem bardzo uczulona i niedamn się mną bawić bo niema nawet do tego okazji heh :)

Gość heheheeeee
ciekawe ile autorka topiku ma lat, bo pisze jak "doświadczona życiowo" 15latka :-O

Gość Maljziwonz
ma troche wiecej eh wiem ze dużo błedów ale niechche mi się poprawiać a rozczytać jeszczce sie da wiec nie przezywać tak tego nie to jest istotne jak kto pisze jak niemasz do kogo się przyczepiać to robisz o do drobiazgów aby tak dalej powodzenia !!!!!!!!!!! ja pisać bezbłednie moge a TY rozumu nie wrucisz

Gość ja również czytam Twoje
wypowiedzi i widzę, że rozumu to Ty naprawdę sama nie posiadasz. Wszystko w życiu jest ważne...pisownia i jej forma również, ponieważ świadczą o osobie, która pisze.

Gość ja również czytam Twoje
może nie masz piętnastu lat, ale za to jesteś nieźle wstawiona.