Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśśśa

związek sudentki z dokotorantem ma szanse?

Polecane posty

Gość kaśśśa

Od 2 miesięcy jestem w takim związku.Facet młody nieżonaty bez żadnych zobowiązań mam znim ćwiczenia,koleżanki odradzają mówią że to bez przyszłości ja jestem zakochana. a wy co wy o tym myslicie?

Gość a jaki to problem
doktorant to zwykly student ktory niedawno byl Twoim kolega albo bylby...

Gość asia002
koleżanki najprawopodobniej są zazdrosne twój zwiazek ma sznse

Gość asia002
jak każdy inny

Ma. Sam znam doktora, który ożenił się ze studentką. Zresztą, hehe, są plotki o profesorze, który też sobie wziął studentkę. I to cztery razy :D

Gość chyba że
facet ma skłonności do romansów ze studenkami a takich jest sporo

Gość calipepppe
jesli macie te same dusze rubik i jego młoda dziewczyna maja są tak samo wrazliwi bedą ze sobą:) A jesli kobieta łączy sie z kims i chce byc jak mała dziewczynka zabierz mnie tam a gdzie pojdziemy, nie wybawiona jestem to po pewnym czasie jej niedojrzałośc i infatylność będą przeszkadzać dojrzłaemu i mądremu facetowi, który ma wazne decyzje biznssowe a jej tylko w głowie hulanki po lokalach Za relacje w związku odpowiadają 2 osoby, a nie jedna

Korekta: zważywszy, że bez sensu siejesz tematy, nie wróżę temu związkowi dobrze. Chyba, że to jakiś opóźniony umysłowo doktorant.

Gość uleska
myśle że yakie dziewuszki wiąza sie z takimi facetami bo widza w tym interes. Raz czują się dowartościowane w oczach kolezneczek Dwa licza na kozyści w formie luzów na studiach trzy liczą że facetw pezysżłości bedzie przy kasie i ich utrzyma

Gość hehhehehhheh
u nas wszyscy doktoranci to jeszcze w zeszlym roku byli kolegami/kolezankami z grupy np na seminarce, a teraz mialabym robic z tego jakies zagadnienie? hehehe spoko.

Gość calipepppe
na mojej uczelni jedna malolata byla z dr od kresek - geometria wykreslna skonczyly sie kreski - zdala bez problemu;) i skonczyl sie związek:D a z tego ludzie na 1 roku na dziekany szli, to był postrach studentów te kreski

Gość habanla
-------------------------------------------------------------------------------- Szanse owszem ma, ale chyba nie chcesz zeby ktos pozniej mowił ze masz oceny za dawanie d...? Ja na twoim miejscu bym sie zastanowila, zreszta nie ma w twojej grupie kolegów, ktorzy sa w twoim wieku? wtedy przynajmniej nikt ci nie powie ze masz oceny za seks. Przemysl sobie to dziewczyno

jak najbardziej. jesli rzeczywiście coś do siebie czujecie to czemu nie? :) tylko nie zapisuj sie do niego więcej na ćwiczenia. taka sytuacja jak teraz rodzi głupie plotki, bo ściany mają oczy i uszy, ale nie myślą ;)

@ calipepppe a co to za politechnika? podejrzewam ze nie wrocławska, bo u nas od geometrii nie ma młodego doktoranta ani nic w tym stylu :O a szkoda...bo trochę \'pływam\' z kresek, a za dwa tygodnie egzamin :classic_cool:

Gość ja - studentka
jestem związana z doktorem :) planujemy ślub i jesteśmy bardzo szczęśliwi nie rozumiem w czym może istnieć problem ja mam 22 lata, a mój mężczyzna 30 inna sprawa, że partner nigdy nawet nie pojawił się na mojej uczelni chyba glupio by mi było, gdyby miał mieć ze mną zajęcia

Gość niedobra lola
a co to przeszkadza , ze doktorant ? to kolega starszy o parę lat; jednak ze spotkaniami staralabym się wstrzymac do zakonczenia zajęć z tym gościem - albo przenies się do innej grupy z tego przedmiotu , bo to trochę niehonorowo