Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta ze skazą...

Skaza 79

Polecane posty

Gość równie dobrze
można napisać, że rocznik 86: - podchodzi do życia bardzo materialnie - interesowność - egoizm - cwaniactwo - złorzeczenie innym - zawiść - płytkie myślenie - powierzchowność etc a rocznik 52: - pragmatyzm - patriotyzm - uczciwość etc a rocznik 71: - wolność - bunt - kwiaty etc. no i tak można bzdury bez końca tworzyć :P

Gość roczniki 1977-1980
są the best!!!!!!!!!! 🌼

masz racje a co do rocznika 81 TO kultora sie zmienia na gorsze u mlodzierzy w czym wine ponosza rodzice i szkola

Gość Ta ze skazą...
Wyalienowanie to poczucie obcości. Może coś w tym jest, że niektóre roczniki mają podobne cechy...

Gość kaczka pchnięta nożem
jestem na wezwanie 79' wszystko potwierdzam:(

Gość Ta ze skazą...
Armia zeskazowanych się powiększa ;-) Teza się zrozwija. Kto jeszcze?

Gość Ta ze skazą...
I topik nam zdechł. Chyba mu opary z czarnobyla zaszkodziły....

macie racje z uczuciem obcosci myslalam ze tylko ja sie tak czuje ale widze ze jest nas wiecej a co dziwniejsz z tymi samymi objawami jeszcze troche takpodyskutujemy i cala wine moich potkniec zyciowych zrzuce na czarnobyl

Gość Ta ze skazą...
Może hurtowo zarządajmy odszkodowań za straty moralne? ;-)

podpisuje sie tez mi sie zdarza a co za tym idzie dorzuce jeszcze sklonnosc do objadania sie slodyczami

i dzieki bogu tylko moralne moglo byc gorzej slyszalyscie o narodzinach uposledzonych dzieci mowiono tez ze jestesmy tak naradiowani ze to moze przezucic sie na pokolenie nastepne ale aby nie wzbudzac strachu u ludzi duzo sie o tym nie mowilo

Gość Ta ze skazą...
Może to wychowanie sprawiło, że nie pasujemy do naszych czasów. Jesteśmy starej daty ;-) Ania zwalaj wszystko na czarnobyl! Żyjesz jeszcze? ;-)

Gość Ta ze skazą...
Masz mnie :-) i

Gość Ta ze skazą...
imparfait - skąd jesteś?

Gość też 79
taa, ale to czernobyl raczej powinien wpłynąc na 86' i młodsze (zresztą tak mniej wiecej od 86' zaczyna się zwichnięcie młodziży:o, ale nie łączyłabym tego z czernobylem). ale 79'? pic na wodę :P może jedynie rocznki 80' i strasze mają (tak do 77, 76', może) nieco inne problemy niż tarsi czy młodsi bo wychowali sie w takich warunkach, ze nikt ich nie tresował do wyścigu szczurów - a jak przyszło "wejść w dorosłe życie" to wpadli w biegu w ten wyścig :o młodsi nie mają już tego problemu, bo oni dorastali już wtych "szczurzych" czasach, z kolei starszym udało się wejść w "prawdziwe życie" jeszcze przed tym totalnym zezwierzęceniem świata. ot, tak by wyglądała moja interpretacja tej"skazy 79' ", jakby ktos pytał :P ale czernobyl nie ma z tym nic wsplnego

Gość Ta ze skazą...
Ze świętokrzyskiego. chciałam postawić jeszcze jedną tezę o uwarunkowaniu geograficznym.... A. -Ja z tobą do Chin nie jadę, jak nie pojedziesz ze mną do Maroka....

KULYURA ZACH NIE WIELE ROZNI SIE OD NASZEJ jedynie tylko ze my jestesmy z tylu za nia a japonia to co innego oni tam nie maja prawa na ulicy patrzec sobie w oczy i non stop sie klaniaja to kojarzy mi sie z niska samoocena ale uwaga wiem ze tak nie jest byloby ciekawie tamsie wybrac ale uwazaj na portfel tam jablko kosztuje w przeliczeniu na nasze ok 40 ZL

Gość Ta ze skazą...
Też 79 - nie unoś się kobieto bez skazy ;-) to był taki żarcik

DO MAROKA A PO CO TAM SIE WYBIERASZ chcesz byc zahustowana od gory w dol przyjedz do francji tam jest prawdziwy MAROC

Gość Ta ze skazą...
Mieszkasz we Francji? A do maroka w celach rozrywkowo - towarzyskich....