Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta ze skazą...

Skaza 79

Polecane posty

Gość nbbnnmbn
🖐️tez sie wpisuje... ino ja akuart sama nie jestem a samotna...

witajcie siostry jak wam zlecial ranek pamietajcie ze od jutra zaczynamy terapie !!!!!!!!!!!!!!!!

dzis imieniny Agnieszki - wiec chyba dziewczyny i wasze:) Z okazji imeinin życze Wam: - marzeń (żeby się spałniały) -przyjaciół (żeby pamietali) -życia (żeby było kolorowe) -miłości (żeby przyszła) -szczęścia (żeby nie opuszczało) -okularów (żeby były różowe) -wakacji (by mogły trwać wiecznie :D

Dołączam się do życzeń Ani. Wszystkiegi najlepszego siostry! Pozbycia się skazy zyczę. Widzę, że w dobrym humorze jesteście, i bardzo dobrze! Pamiętam o tym postanowieniu, ale nie podejrzewam żeby w moim przypadku się to udało. Pozdrawiam.

A co do imienia Aganieszka - w naszych czasach ;-) był na nie wyjątkowy urodzaj, w podstawówce w klasie miałam ich aż 4, do tego dochodzą podwórkowe znajomości agnieszkowe.

Gość ona - 1979
hej ta ze skazaa, tak czytam twoje wypowiedzi i doslownie jakbym sama je napisala :) a juz myslalam ze ze mna cos nie tak :)

Gość kaczka pchnięta nożem
jesli można do walki dolączyć, to ja chetnie... Tylko jak? PS. Anka jestem

a i jestem singielką" jak to się ładnie teraz okresla. Przez 2,5 roku byłam w związku z terrorystą emocjonalnym... Ale już jest po związku. Od jakiegoś pół roku. I chciałabym sobie normalnie ułożyć zycie, ale chyba nie umiem:(

Gość ona - 1979
dzieki za przywitanie, mam na imie Anka :))

Gość Ta ze skazą....
Dopiszcie coś, bo mi się nudzi i smutno mi...

Gość mk 79
coś :) a ja jestem Magda..... na moje imię to dopiero był urodzaj w tamtych czasach.... eh..... na szkolnym korytarzy kark sobie można było skręcić, bo swoie imie za plecami słyszało się co 5 sek. :) gratuluje koleżankom miłego spędzenia "sylwka".... my byliśmy w górach- szkoda tylko, że śniegu tam z nami nie było ;) ale i tak było fajnie....

juz jestem witam ponownie siostry dziekuje za zyczenia na wzajem jak mina dzien ??? witam pchnieta nozem i innych skazanych

dzień jak każdy niedzielny... typowo leniuchowo- wypoczynkowy;)

Gość Ta ze skazą....
A ja bardzo męczący. Wpadłam na chwilkę powiedzieć wam dobranoc. Kolorowych snów!

Gość mk 79
przecież dziś dzień babci, a jutro dziadka..... nie obchodzicie? my dzisiaj my "rajd" po babkach :) fajnie było.... szczególnie jak babcia majego męża postawiła johnny walkera :) chciałabym mieć tyle energi co ona w wieku 80 lat.... jeszcze prowadzi swoje stoisko z ciuchami.... bo mówi, że jej się nudzi.

ja tez kiedys bylam w zwiazku z facetem ktory byl zniewazony emocjonalnie a do tego probowal mnie wyprowadzic z rownowagi aby potem mna manipulowac

Mnie się nie udało wytrwać w postanowieniu. Byłam na niezbyt udane j randce i czuję się rozczarowana... Nie umiem myśleć pozytywnie :-(

WITAJ NIE PODDAWAJ SIE mysl cala soba pozytywnie a jesli zalezy ci na tej osobie wyobraz sobie ze on stara sie ciebie oczarowac a twoja podswiadomosc zadziala na twe postanowienie ale musisz goraco wierzyc moj dzien tez byl bardzo wyczerpujacy ale przed zasnieciem bede wmawiala sobie ze jutro spedze mily dzien i nie tak meczacy ze na pewno spotka mnie cos milego i staram sie wyobrazic w jakiejs molej sytuacji to w ten sposob daje do zrozumienia mojej podswiadomosci ze czekam na cos lepszego i milszego z dnia na dzien najgorsze w tym jest to ze nie zobaczymy poprawy jutro ani pojutrze dopiero za jakis czas sekret w tym ze trzeba zmienic nawyki myslowe mi tez nie jest latwo ale raz mi sie udalo i wierze w to

witam Panie A ja dziś byłam w pracy (nerwowo strasznie), a po pracy- w drugiej pracy... I w ten sposób moje zycie towarzyskie leży i kwiczy

Cześć. Wcale mi na nim nie zależy, to była pierwsza randka. Nie mam ochoty się z nim spotykać. To tylko facet :-) Nie umiem myśleć pozytywnie. Naprawdę :-( Przerażające...