Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roniittttaaaaa

Facet, czuły,dobry,odpowiedzialny,mądry...bez swojego stylu...

Polecane posty

Gość gdfgfgn
ja.... kiedys sie tak modlilam, i od dwoch lat jestem z kims komu na mnie naprawde zalezy a mi na nim, to niesamowite uczucie zycze ci tego serdecznie, zebys kochala z wzajemnscia :))) no i na mnie pora, ide spac trzymaj sie, Roniittttaaaaa :)))

Gość roniittttaaaaa
gdfgfgn dobrej nocki 🌻

Gość gdfgfgn
a, jeszcze jedno, ten pomysl to ja po prostu wyprobowalam na moim facecie na poczatku naszej znajomosci on po prostu byl zaniedbany, wczesniej na niczym mu nie zalezalo, mial kompletna zlewke na wyglad (z tym ze styl zachowal, z dobrych czasow mial jeszcze fajne buty ;D), no i napomknelam mu o tym ze pora wyrzucic dziurawe slipy, kupilam mu... skarpetki, i w koncu zabral sie za dbanie o swoja garderobe, teraz jest... pedantem a mnie bawi jak wybiera w sklepach ubrania w ktorych nie moze byc zadnych niedorobek, np wystajacych nitek ;D i jeszczejedno, zeby wiedziec o co chodzi, warto sie zorientowac co o dbaniu o wyglad mowi matka naszego faceta, jak nosi sie jego ojciec itd to dobranoc, slodkich, spokojnych snow

Gość gdfgfgn
a ty, Suzuki, idz sie porozbijaj

Gość roniittttaaaaa
gdfgfgn dzieki za te wszystki sugestie :) w miłości nei jestem madra, a podobne historie u innych mogą coś podpowiedziec w takiej sytuacji, życzęCi wszystkiego najlepszego :) 🌻

Prawie każdego dnia jadę do pracy w innym garniturze, krawaty kupuję sobie sam, każdego dnia zakładam czyste slipy i skarpetki i ................ nadal samotny jestem :(

Gość f-23
kobieta, która ocenia faceta po stylu ubierania się ( i vice versa) zasługuje na nic więcej jak tylko stolec na twarz.

Gość popieram
dokladnie. autorka tematu musi byc zwyczajna blacharą, która dodatkowo łudzi się, że ma jakieś górnolotne przemyślenia i refleksje. takie traktować tylko jako jednorazowy pojemnik na spermę 🖐️

ja mysle, ze autorka nie chce sie zaangazowac. bo skoro facet sie o ciebie troszczy, zalezy mu na tobie itd ... to skoro szukasz w nim wad i znajdujesz tylko brak stylu ... t sory, albo go nie chcesz albo ... chcesz kogos innego.

Gość HrabiaDelaMonteCHristoP
Facet, czuły,dobry,odpowiedzialny,mądry...bez swojego stylu... Dodam jeszcze ze w tytule autorka popelnila blad :D bo potem opisala nam jego styl ubierania sie :D Chlopak ma Swoj styl i prawidlowo, tak ma byc! :) Dzieki temu na swiecie nie chodza same George Cloonej--BRZYDAL :D, Rzecz w tym ze to ona chce mu narzucic SWOJ STYL ubierania sie :) Reasumujac, Bardziej pustej dziewczyny od autorki tematu nie widzialem nigdy w zyciu :) , pomijajac teatrzyki kukielkowe, chociaz zapewne niektorzy z was moga ze mna polemizowac:) W koncu w laleczkach jest przynajmniej sloma, a autorka postu ma slome co najwyzej w butach :D,,, pozdrawiam

Gość roniittttaaaaa
Bardzo ciekawe Hrabio taki pewny jesteś ,a nie widziałeś i nie znasz mnie. Czym wy się wyróżniacie i co takiego w butach macie, że stać was tylko na oprych i fuknięcie w cudzą stronę. To są normalne ludzkie przemyślenia, na pewno nie przemyślenia blachary jak to sobie wymyslacie. Każdy ma swój gust, tak samo i wy i jestem pewna, że nie raz o kimś sobie myślicie, fajny jest, ale mógłby/mogłaby coś zrobić ze swoim stylem- bo wyglądałby korzystniej. Przecież to fakty, że nie każdy "potrafi" się ubrać, a czasem z cudzą pomocą i dobrą radą, ubierze się korzystniej i wygląda o wiele lepiej. Już nie zgrywajcie takich cnot i matron, co to czasem sobie tak nie pomyślą.

Gość roniittttaaaaa
A przy okazji blachary. Drodzy znawcy tematu, sami pewnie z tego kręgu...nie bardzo rozumiem do czego to porównanie było, bo o samochodach, skórach i komórach mowy tu nie było.