Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to bylo juz ze 100 razy

ALE JAKI MACIE STOSUNEK DO ZNAJOMOSCI Z INTERNETU

Polecane posty

Gość Słoneczko 1000
Gratulacje. Wiara czyni cuda nie zawsze zwiazki koncza sie zle.

Gość __enter__
poprostu cudeńko ode mnie dla was 😘 _________@@@@@@ @@_____ _____@@@@ ________@@@________@@_____@@@ @@@@ ____ ____@@___________@@__@@@______@@ ______ __@@____________@@@__________@@ _______ ___@@___________@__________@@ ____@@@@@ @______@@@@@___________@@ __@@@@@@@@@__ @@@@@@@_________@@ __@@____________@@@@ @@@@@_______@@ _@@____________@@@@@@@@@ @_____@@ _@@____________@@@@@@@@@___@@@ _@@@___________@@@@@@@______@@ __@@@@ __________@@@@@________@@ ____@@@@@@___ ____________________@@ _________@@_____ ____________________@@ ________@@______ _____@@___________@@ ________@@@_______ _@@@@@@@@@@@ _________@@@_____@@@_@@@@@ @@ __________@@@@@@@@ ___________@@@@@ @ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość naiwne dzieciątko
:P

Gość hejka mam pytanko
po jakim czasie znajomosc z netu przeszla do realu u mnie trwa to juz miesiac i nie wiem czy ma to sens 😭 przeciaganie w nieskonczonosc spotkania jest chyba glupota lepiej zderzyc sie z prawda ze nie ma to sensu niz zachowywac sie jak nastolatka i wierzyc ze internetowy znajomy to wlasnie ten jak sadzicie????????????????????????????????????????????

Ja własnie zamierzam spotkac sie z swietnym facetem. Trwa to juz któryś miesiąc i w koncu chcemy spotkac sie w realu :) Skype i gg juz nie wystarczają :) A szczerze mówiąc to kolezanka z roku poznała męza na czacie:) Są juz razem ponad 3 lata i sa idealnym małżenstwem :)

Gość __enter__
hej Shari! to milego spotkania zycze mam nadzieje ze w realu jest taki sam jak w wirtualnym swiecie :)

Gość jasne ze tak
ja jestem tego przykladem i moj obecny facet poznalismy sie przez ILOVE i jestesmy juz 4 miesiace piaty przed nami:)) mimo ze dzieli na 100 km :):(( ale to jest do pokonania:)) pozdrawiam

Gość __enter__
hej co to jest 100 km raptem 45-60 min jazdy :) zawsze mozecie spotkac sie w polowie drogi ;)

Gość __enter__
ciekawe czy kiedys jeszcze tu zajrzy pan??????????? miło by było ;)

Gość uuuuuuuuuupikuś

Gość __enter__
hej :) no nie wstydzic sie rozmawiac wypowiadac sie no dalej

witam, rowniez poznalam fantastycznego faceta w necie. Od dawna zabijam nude (w pracy) gadając z roznymi ludzmi jak wiekszosc z was zapewne miewala propozycje seksu tak rowniez i ja wiec nie bralam nikogo powaznie. Jednak nie szukalam milosci. Az pewnego dnia zjawił sie ONOlewalam go przez kilka dni a on czekal az bede miala chwilke czasu (to bylo podejzane czemu nie szuka dalej tylko mnie gnebi) I zaczelismy gadac. O wszystkim i o niczym. rozumielismy sie jak starzy znajomi. Codzien tesknilam za nim za choc jednym smsem. Widzialam jego zdjecie - bylo paskudne jednak nie zrazilam sie bonastepne byly coraz lepsze. Poznalam go najpierw od srodka i w rzeczywistosci okazal sie takim samym czlowiekiem jakiego zlepiłam sobie go w glowie. jest cudowny. jestesmy ze soba 6 miesiecy.

Gość wciąż kocham
Ja też zapoznałam w sieci faceta ,spotkalismy sie w realu po dwoch miesiacach ,byliśmy podczas rozów sieciowych z sobą szczerzy także to nie pierwsze spotkanie nie było żadnym rozczarowanie.Już wtedy byliśmy zakochanie.Weszlismy w związek ,trudny związek bo na odległosc ,dzieliło nas 300km ale cóż to za przeszkoda dla zakochanych.Spotykalismy sie w realu raz w miesiącu byliśmy wtedy z sobą zawsze kilka dni,wszystkie świeta spedzalismy wspolnie i tak to trwało pełne 3 lata. Aż pewnego dnia zamilkł.Próbowałam na wszystkie możliwe sposoby się z nim skontaktować wreszcie po 6 tygodniach odpisał na mój e-mail ,że nie po drodze nam razem ,niezgodność osobowości itd.Wiem że gdybym poznała w realu nie poprzez siec też mogłoby mi się to przytrafić ale jednak teraz ostrożnie podchodze do takich znajomosci sieciowych,poprostu boję się

ja tez kocham chyba pierwszy raz w zyciu kocham. Tez dzielą nas kilometry, boje sie ze moze sie to kiedys skonczyc

Gość wciąż kocham
Agat nie musi tak być w Twoim przypadku jak u mnie ,życzę Ci szczęścia 🌻

Gość poscielowy leniwiec
a ja uwazam ze dzisiejsze tepo zycia powoduje ze wiekszosc z nas tylko tam moze poznac kogos nowego ciekawego masz wybor jesli ci ktos nie odpowiada zamykasz okienko priva blokujesz na gg czy co tam innego jest jakas obrona przed tymi z ktorymi nie chcesz rozmawiac rozszerzac swojej znjomosci ja poznalam kilka osob poprzez czata i gg sa to znajomosci moze tylko znajomosci ale czasem kazdy ma potrzebe rozmowy a zdarz sie ze bliscy sa zabiegani i nie maja dla nas czasu jaki mam stosunek jak najbardziej pozytyny milosc mozna spotkac wszedzie moze nawet tu :P 🌻😍🌻

Gość chat erotyczny
spotkalam tam fantastycznego goscia w zyciu bymm nie zwrocila na neigo uwagi ale tam mialam fart i poznalam go nawet troche doslowniej :P

Gość nadjas
agat mal ja mialam identycznie poznalam najpierw wnetrze duzo pozniej zobaczylam zdjecie ktore najpierw mnie odrzucilo co tu ukrywac ale kolejnejuz bylo nieco lepsze .Nadal twierdze ze z wygldu nie jest w moim typie . Dlaczego ja jednak ciagle z nim utrzymuje kontakt wyglada na to ze ma wspanialy charakter i to powoduje ze nie potrafie sie z nim zewac kontaktu. Myslicie , ze z czasem moglabym go pokochac nawet jesli z wygladu nie jest idealem?

Gość Jest nam
super od ponad 5 lat. Jestsmy małzeństwem!!

do nadjas> wlasnie ja wiem ze mimo tego iz nie jest macho kocham go... nie umialam zerwac kontaktu a jak on zerwal blagalam o szanse. Zawsze twierdził ze nie zasługuje na niego, że rumaka białego może kupić ale ksieciem nigdy nie bedzie. A dzis ?.. zostawił mnie dla mojego dobra, bo chce bym była szcesliwa tylko ze ja wcale nie jestem. Gorzej jestem załamana nie umiem normalnie funkcjonowac. Tak bardzo go kocham

Gość nadjas
agat mal->jak to zostawil, dlaczego? ze niby przez swoj wyglad czy o co chodzi? :(

powiedzial, że chce bym była szczęsliwa a ja myśle ze on się boi mnie, że zdradze, odejde... to chyba taka asekuracja, zreszta nie wiem. Jakby chcial na 100% odejsc to czy podtrzymywał by kontakt? chciał sie spotkac? Dla mnie własnie on był tym księciem i nie wazne że troche mniej urodziwym

on naprawde nie jest taki zły z wyglądu tylko sam powinien najpierw w to uwierzyc

Gość nadjas
agat mal , a czy powiedzial Tobie konkretnie dlaczego czy domyslasz sie ze chodzi wlasnie o wygląd?Tzn piszesz , ze mowil , iz chce abys byla szczesliwa . Wyglada na to , ze musi miec potworne kompleksy z powodu swojej urody bo jak takie zachowanie mozna inaczej wyjasnic? Jeszcze jedno czy zapewnialas go o tym , ze dla Ciebie jest najlepszy? Ja mysle , ze jesli oboje darzycie sie uczuciem to bedziecie razem tylko musicie usiasc i szczerze porozmawiac . Ty musisz mu jasno dac do zrozumenia , ze kochasz go takim jaki jest

codzien go zapewnialam o tym ze mi sie podoba i o tym rowniez ze go kocham. wiem musimy pogadac ale tylko w 4 oczy. Dzieli nas ponad 200 km i on niebawem wyjeżda. Dam mu chyba pomyslec o nas i poczekam az wroci za kilka miesiecy.

Gość _enter___
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Gość odzyskasz ją
agat jak to wyjedzdza? ucieczka nic nie da:)