Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to bylo juz ze 100 razy

ALE JAKI MACIE STOSUNEK DO ZNAJOMOSCI Z INTERNETU

Polecane posty

Gość pan
spoko koko skad wiesz ze cos mnie ruszylo? zapytalem z ciekawosci jesli juz:P chodzi ci o to , ze wolno odpisuje ? bo " aha" to ja raczej niegdzie nie wstawilem...

Gość pan
spoko koko skad wiesz ze cos mnie ruszylo? zapytalem z ciekawosci jesli juz:P chodzi ci o to , ze wolno odpisuje ? bo " aha" to ja raczej niegdzie nie wstawilem... prawda ze jestem mlodziutki;)?

Gość _enter__
aha niom ;):P;)

Gość pan
helloooo i kto tu wolno odpisuje ??? zobacz po jakim czasie odpisalas. ja sie zmywam ... Mnie tam sie milo rozmwialo z Toba nie liczac tego ze czasem mialem ochote dac Ci klapsa:p

Gość _enter__
klapsa????

Gość _enter__
gdyby nie twoje tempo choc zrozumiane w tym wieku :P tez mi sie milo rozmawialo :) dobranoc lwie :P

Gość stosunek mam seksualny
ale faceci z netu sie czasem zakochuja i chca czego wiecej wiec juz nie chodze na komunikatory i na randki.

Gość chodzi im glownie o sex
po obu stronach najwazniejsze byc w tym szczerym a nie mamic pieknymi slowkami wiesz szukam kogos na sexik zainteresoana/y :P

Gość zagladaczka po40stce
Poznalam w ten spssób mężczyznę z ktoerym jestem juz rok i zaakceptowal moja trójke dzieci .Więc prosze nie wypisywac bzdur ze w internecie szuka sie tylko seksu. A jak znależć człowieka do normalnego zycia mając dzieci dom prace i bojąc sie trafic na lajdaka mając niezbyt dobre doświadczenie z poprzedniego związku. Strach przed chodzeniem na jakies zabawy .Tam dopiero mozna spotkac bawidamkow i ochlapusow.

Gość moze tak jakos
kogo poznam jestem niesmial a jednak net daje mozliwosc anonimowosci :)

Gość uuupppiii

Gość _enter__
a taki fajny topik zalozylam ;) ale trudno moderaor lubi rozowy :P

helllloooooooooOOooOoOOooOOOooooo :) kurcze dzisiaj byłam w Hormonie :0 najlepsiejszej dyskotce w szczecinie lalala i tak chcialam to napisac..... i bylo suuuper :) ahhhh.... i byl taki fajny Pan, tylko ze zajety, ale sie gapił hehe faceci to niedobrzy są masakra...nieładnie z Jego strony .... ale co mi tam, w koncu to nie ja jestem Jego wybranką :P w kazdym razie tak tylko chcialam sie podzielic lalalalal :P:P:P pozdrawiam i zycze slodkich snoooow :) :*

Gość _enter__
specjalistko20>>>>>>>>>>>>za moich czasow studenckich chodzilo sie na balety do trezora rockera albo pinokia ;) pozdro

Gość _enter__
tez go nie lubilam ale jak sie szlo 10 osobowa banda to wszedzie bylo ok ;):P

niop to prawda akurat ze wlasiciwe liczy sie z kim sie idzie, ale w sumie ostatnio moi znajomi to kazdy sobie takze ciezko jest zebrac polowe grupy jak kiedys.... :P :)

Gość _enter__
a teraz po studiach nikomu sie ruszyc nie chce nie to co kiedys ;)_:p dobra ludziska ;) a wracajac do tematu????????

Gość _nic nie mam_
nawet dostepu do netu jestem przehrany :( teraz u siory zaglada mi przez ramie :(

Gość kolejny przegrany kafeteriusz
ludzie leczcie sie :classic_cool:

Gość _enter__
hej a co sadzicie o zakladaniu profili na randkowych portalach ma ktos moze z was ?????????

Gość _enter__
🌻:classic_cool:🌻:classic_cool:🌻

MóJ KUZYN PRZEZ KILKA TYGODNI ROZMAWIAł Z NOWO POZNANą DZIEWCZYNą DOSZłO WRESZCIE DO 1-go SPOTKANIA.. POTEM NASTęPNE, A PO NASTęPNYM NASTęPNE I... PO 2 LATACH ZNAJOMOśCI ON PADł PRZED NIą NA KOLANA I.. W SIERPNIU 2007 IDę NA WESOLICHO! PRZEZNACZENIE;]

Gość Słoneczko 1000
A ja poznałam kogos było fajnie i na koniec mnie olał i tez myslałam ze to przeznaczenie. Niestety nie ale net dalej lubie!!!!

Gość takajednasobie
kurcze a ja na necie poznalam faceta kazdemu cos odpisalam i jemu tez facet dyzke starszy ale co tam w tym wieku /przed 40/ faeci jeszcze ok wiec chcila sie umowic na kawke oki czemu nie chcial zebym mu dala nr telefonu mialam obiekcje i nie dalam\ poprosilam o zdjecie i... grzecznie podziekowalam 😭

Gość laki luk
taki brzydki był?

Gość takajednasobie
poprostu wygladal tak powaznie staro znam wielu facetow ktorzy w tym wieku wygladaja naprawde oki czulabym sie jak z ojcem a tacy mnie nie kreca

Gość Słoneczko 1000
moj jak przesłał zdjecie to tez chciałąm podziekowac. Ale potem tak mnie zakrecił że szok miło było. A zdjecia mnie tez moje sie nie podobaja i dlatego nie sa obiektywne.